Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    Megkaptam az új kgfb ajánlatot, és meglepődve konstatáltam, hogy a baleseti adót már nem kell fizetnem (így utólag rákeresve a tavalyi év végén voltak már erről hírek, de valamiért elkerülték a figyelmemet).
    Az viszont már kevésbé tetszik, hogy B3-ból B4-be lépéssel éves szinten csak egy ezrest spórolnék, szétnézek Netrisken, és valószínűleg felhívom őket is, általában telefonos újrakötésnél kedvezőbb árakat is szoktak adni (mármint az eredetileg kiajánlottnál, nem a Netriskesnél).

    A héten láttam 2 Renault Clio Grandtour-t is - meg is lepődtem, hogy ebből a méretkategóriából ismét gyárt valaki kombit, ha jól emlékszem, az utolsó ilyen amit széleskörűen láttam anno az utakon a 206 SW volt (illetve azt hirtelen nem tudom, hogy a Fabi/Rapid ebben a méretkategóriában vannak-e, vagy fél-egy kategóriával fentebb lennének). Ami érdekes, hogy papíron a csomagtér megegyezik egy Megan-nal, viszont árban jelentősen olcsóbb (mondjuk elég ronda is lett szegény, illetve csak a második felszereltségi szinthez van oda írva a manuális klíma, pedig kezdtem azt gondolni, hogy az már mindenhol alap).

Új hozzászólás Aktív témák