- Linux kezdőknek
- Hálózati / IP kamera
- SQL kérdések
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- OpenMediaVault
- Starlink
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
agentJ
tag
Üdv.
Rajtam kívül használja itt még valaki az ltcrabbit-ot?
Én kb 1 hete kezdtem el,eddig korrektnek tűnik.
Valakinek esetleg tapasztalata vele?
-
agentJ
tag
Üdv Tisztelt Bányászok
Jelenlegi Powercolor HD7870 Myst Edition kártyám mellé keresek egy társat.
Eddig 2 kiszemeltem van,az egyik az XFX R9 270X,a másik pedig a Sapphire R9 270X Toxic.
Mivel a Powercolor kártya elég meleg,és hangos,ezért szeretném a hűvösebb,halkabb,illetve természetesen a nagyobb kh/s-t produkáló kártyát venni.
Akinek van tapasztalata a 2 kártyával kapcsolatban,illetve van hiteles információja cgminer teljesítményben,annak nagyon megköszönném a segítségét.
Előre is köszi,és további sikeres bányászatot mindenkinek
Ui.: ltcrabbitról aki utalt márt LTC-t krakenre,annak körülbelül mennyi idő alatt ért oda a coinja?
-
agentJ
tag
Valaki nem tudja hogy mi van a dogehouse.org-al?
Tegnap este óta itt bányászok kutyát,de ma egyátalán nem tudok belépni,mindig ez jön fel:
"
Current pool rate : 11.908643 GH/s
PPLNS Blocks left to calculate : 14
Pool is overloaded. Its probably calculating a huge PPLNS round. Give the pool 10-20 minutes then start hitting refresh!"
Érdemes várnom,vagy hagyjam ezt a pool-t és keressek másikat?
-
agentJ
tag
Ha például LTC-t akarsz bányászni,akkor kezdésnek regisztrálsz az ltcrabbit.com-ra,ott a Workers fülnél létrehozol egy worker-t.
Utána az oldalon a Getting Started menüpontot elolvasod,értelmezed.
Letöltöd a CGminer-t,lesz ott link hozzá.
A CGminer-be lesz egy .bat fálj,ezt kell neked szerkesztened a pool(ltcrabbit) címével,workered nevével és jelszavával,valamint a kártyák beállításával.
(ez szokott hosszadalmas folyamat lenni,a kártya bekonfigolásához segítséget nyújthat ez https://litecoin.info/Mining_hardware_comparisonUtána elindítod a CGminert,és már megy is a bányászat.
Forintba pedig úgy tudod kihozni,hogy regisztrálsz a Kraken-re,ott azonosítod magad,majd ott kapsz egy LTC címet,ahova az ltcrabbitról kiutalhatod a meglévő LTC-det.
Utána Krakenen átváltod Euróba,majd SEPA utalással kiutalod a bankszámládra.
Minden lépés részletesen le van írva mindenhol,ez egy vázlat akart lenni.
-
agentJ
tag
Üdv
Eddig csak LTC-t és Doge-t bányásztam,de kicsit kíváncsivá tett ez a Middlecoin dolog.
Arra lennék kíváncsi,hogy itt csak keresek egy pool-t,annak a címét beírom CGminer-be,majd a felhasználónevet kicserélem egy akármilyen BTC címre?
Például egy Kraken-es BTC címet is megadhatok,és akkor arra naponta érkezne a cucc?És jelszónak tényleg bármi jó?
Illetve itt van valamiféle módszer,hogy menetközben követni tudjam hogy mégis mi a szitu,vagy zsákbamacska alapon majd megtudom amikor pl Kraken-re megérkezik a BTC naponta?
Bocsánat ha ezerszer átrágott csont.
-
agentJ
tag
Ha ez a módszer nem működik:
"
http://middlecoin2.s3-website-us-west-2.amazonaws.com/reports/sajátbtcwalletcímed.html
"Akkor aggódnom kéne?
Már közel 1 órája fut a cgminer.
-
agentJ
tag
Jelenleg egy FSP raider 650W (600W +12V) hajt egy A10-5800K,Powercolor HD7870 Myst(Tahiti),Sapphire R9 270X Toxic rendszert.
Minden alapon van,az APU is.
Mekkora TDP-s kártya férne még be maximum a rendszerbe?
-
agentJ
tag
válasz Bigkoko #9998 üzenetére
A10-5800K ketyeg egy HD7870 XT és egy 270X toxic mellett,de még nem próbáltam soha leállítani az IGP-t szánt szándékkal,hiszen 10-es intenzitin nem fagy vele az asztal,és hoz 40KH/s-t.
Viszont azt már észrevettem,hogy 15 feletti intenzitin nem indul el az IGP termelése.
-
agentJ
tag
Aki esetleg használ itt Powercolor HD7870 Myst Edition kártyát,az meg tudná osztani a CGminer beállításait?
Össze-vissza keresgéltem már,TC-nek valahol 8000 körüli,máshol 18000,sőt valahol 26000-es értéket írnak.
Nekem most a TC 18000 körül van,19-es intenzitin,illetve MSI AB-ben lejjebb vettem az órajelet 880MHz-re,mert a rengeteg írás közül ez a beállítás fordult elő a leggyakrabban.
Ám még így is 10 felett van a HW hiba,illetve rengeteg a Rejected.
Már képtelen vagyok mit kezdeni vele.
Ha így hagyom az mennyire gáz?Van egy 270X is mellette,illetve egy HD7660D,náluk csak szimplán sok a Rejected,HW hiba azokkal nincs.
Kikészít ez a kártya.
-
agentJ
tag
Üdv.
HD7870,270X és HD7660D fut cgminer-be.
Ha a 7660-t le akarom tiltani,akkor hogyan tegyem?
Mondták már a GPU platform megoldást,de nekem nem működött.
Valaki be tudná helyesen szúrni a config fáljomba?
.\cgminer-3.7.2-windows\cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://middlecoin.com:3333 -u 12kD9rm89kPSyDdkoyfmTsb9h8zAYXmAiJ -p x -w 256 -g 1 --auto-fan --thread-concurrency 18512,15232 --intensity 20,10,17
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest