Új hozzászólás Aktív témák

  • Chappy

    tag

    Heló!

    Először is szeretnék elnézést kérni a múltkori incidensért, nagyon sajnálom a dolgot.

    Még több időt és energiát szánva a dologra megszületett az, amit szeretnék. Ez pedig egy bányászgép. Fő szempont az, hogy halk legyen. Ez alatt azt értem, hogy a hangja ne legyen nagyobb egy hd 7870 vagy hasonló kártya ventijénél, ami 50-55%-on pörög. Amit tennék bele:

    GPU: 2 x R9 270x erre gondoltam - 110 eFt
    Oprendszer, háttértár: 2/4 GB-os USB 2-es pendrive (vagy inkább USB 3-as kellene?) - 5 eFt
    Alaplap, proci: ez mennyire kritikus? minél olcsóbban lenne jó - 25 eFt?
    Ház - 10 eFt
    Táp - 15 eFt (500-550 W)

    Ezzel a gpu konfiggal szerintetek konstans 800 kh/s tartható? Gondolom 700-ba lazán belefér. Esetleg más gpu-val jobb ár/hashrate arányt érhetek el? Összesen 120 eFt van a GPU-kra, és pontosan kettőre gondoltam. Vagy jobban megérné 1 kétszer annyiba kerülő? Az a baj, hogy 280x meg hasonlók kb sehonnan nem szerezhetők most be.

    Házban a "halk"nak minősített házak jók, vagy egy bányászgép számára a hőtermelés miatt halálos? Mindenképpen valamilyen házba kell tennem. Tápnak mekkorát, és milyen márkájút javasoltok? Az FSP-k bírják, vagy halnak?

    A vga és a táp mindenképp új lenne, viszont a többit lehet használtan szerezném be.

    Az igaz, hogy ha a vga-n csak cpu-t és gpu-t oc-zok akkor nem látják/megmarad a gari? Akkor is ha cgminerrel csinálom? MSI-m van most, és úgy tudom, ott az afterburner esetén megmarad, viszont a cgminert ott sem tudom.

Új hozzászólás Aktív témák