Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Kis frissítés a tegnapi riser témához.

    Ma szembesültem vele, hogy a DHGate viszonylag válogatós a bankkártyák tekintetében, és nincs PayPal sem, így csak olyan kártyával tudtam fizetni, amin nincs elég pénz 20-astól érdemben nagyobb megrendeléshez. Így, mivel nem akartam sem kínlódni, sem késlekedni azzal, hogy előbb átutalok a számláim közt, inkább leadtam a rendelést 20 darabra, aminek már tegnap éjjel megvolt a gazdája.

    Mivel a minimum 20 darabos csomag árában már benne van a futárdíj, így talán azért is jobb ha nem egyben rendelünk 50-100 darabokat egy címre, hogy ne vakarózzanak rajta a vámon se, hogy ez már valószínűleg nem magán, hanem kereskedelmi célra lesz.

    Szóval azt javaslom, hogy akik ma hajnal óta írakt nekem, azok keressék meg egymást, és adjatok le ti is egy 20-30 darabos rendelést.

    (#8319) Reggie0

    Ez mind logikus, és szívesen értenék egyet. Csak attól félek, hogy ennek nem mindenki számol majd így utána, hanem mindezek ellenére is sokan hiszik majd azt, hogy az ASIC-al dől majd a pénz, ezért dacára az érveidnek, mégis tucatjával veszi majd őket sok ember.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák