Új hozzászólás Aktív témák

  • EQMontoya

    veterán

    Irtam itt par projektrol, remelem, tovabbra is van ra igeny, szoval komptatom a billentyuzetet tovabb.

    Szoval a kovetkezo cel az volt, hogy epitsunk keretben nagyon halk riget. A motivaciot ket vizesblokkal szerelt 5700 xt adta, amiket sikerult jo aron beszerezni.

    A ventillatoroknak van egy titka: minel nagyobb, annal csendesebb. :) Ezert a keretet ugy rendeltem meg drobi forumtarstol, hogy 12-es ventik helyett 14-eseknek furja elo a lyukakat.
    Ez azert is kellett, mert a ket 5700 xt-t egy 280-as radival szerettem volna huteni (ez volt itthon :D) , amit pont fel tudtam igy applikalni a rigre fuggolegesen.
    Nemi csovezes, egy tisztesseges Alphacool pumpa, es ez a resz meg is van.

    Oke, de mi legyen melle? Nyilvan az, ami epp jo aron elerheto. Ez ebben az esetben 2db Vega kepeben erkezett, amelyek a korabbi tulajdonosaik ellattak Raijintek Morpheus hutovel. Ez az egyetlen altalam ismert aftermarket leghutes Vegara, cserebe tenyleg jo: 2db 120-as ventit ra lehet faragni, sok hocso, nagy bordak.
    Ennek a hutesnek a hatranya, hogy a kartya kb. 4 slotot foglal, igy nem tul helytakarekos, cserebe halk.

    Mivel a pumpanak es 2db extra szeles kartyanak is el kellett fernie a 6 kartyara tervezett rigben, ugy dontottem, hogy inkabb csak 5 kartya lesz benne, kenyelmesen. Az 5. jelentkezo a mar egy ideje nalam levo 6800 XT nitro lett.

    Ez az egesz viszont tisztesseges tapot is kivan. A Corsair eddig nem hagyott cserben, igy most is onnan valasztottam, egy HX1200-at. Eleg eros, es halk is.

    Igy 280 MH/s jott ki a storybol, durvan halkan.
    Kepek:
    [Maga a Raijintek Morpheus, 2db 120-as ventivel]
    [Hatulrol]
    [Elolrol]

    A vizhuton levo es a befujo 140-es ventik 7v-on mennek, a 6800 XT 40%-on, a ket Vegan levo ventik 20-25% kornyeken.

    Mivel a rig nem jutott el meghirdetesig (hamarabb kerult foglalozasra), a mocskos anyagiakrol ezuttal nem szeretnek beszelni.

    [ Szerkesztve ]

    Same rules apply!

Új hozzászólás Aktív témák