Új hozzászólás Aktív témák

  • Wackond

    tag

    Jóreggelt :)
    látom elég csend van. Mindenki a zöld erdőben botorkál? :D
    Naszóval nekiálltam a gyalázatos pár centes profitok közt guberálni, egy RX580 továbbra is ETH-t csákányoz. A 3db GTX970 meg a kb nullszaldóval ezt a retek ZCL-t ássa. Vicces (mármint kínomban röhögök rajta), hogy ez a döglött coin is gazdaságosabb, mint a ZEC :( De a közel nullszaldós termelését is azonnal BTC-re konvertálom, így most kb a villanyszáma árán vásárolok a 7000USD körüli BTC-ből, amit majd később tervezek eladni, remélve egy említésre méltó felfutást akár hónapok elteltével.
    Viszont a coinok közti átállásokkor megfigyeltem, hogy ha áll a bányászat, akkor is 130W a gép ( vagy 4 kártyával már rig?) fogyasztása. Ez reálisnak mondható? Nálatok mennyi egy-egy rig alapjárati fogyasztása?
    A gépem a következő elemekből áll: fent nevezett 4 kártya lóg a risereken, a lap egy 775-ös Gigabyte, Q6600 procc rézmagos gyári coolerrel, 2x2GB DDR2, 120GB Kingston SSD, 1200W Thermaltake Thugporwer táp.
    Tudnék még csereberélni ezt-azt, pl. kétmagos 775 procik, AM3 lap és procc, ehhez DDR3 ram, illetve van még egy 1000W-os BeQuiet tápom is. Illetve mechanikus HDD több darab. Ha marad a lap, szerintem egy 120-as PATA vincsire telepítem át az egész hóbelebancot, ami valamivel többet fogyaszt ugyan, de az ssd-nek tán a laptopom gyorsításában több hasznát venném... Hja, és van még opcionálisan 775-ös HP gyári gépem, integrált VGA-val, ezekben is van 4 pcie slot, most pont elég az is.
    Na jó hosszú lettem, sorry ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák