Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsírkrétamen

    senior tag

    Van egy kis gondom Nicehash-el. (vagyis van sok, de ez most kifejezetten érdekes).
    Tegnap egyszer csak erre lettem figyelmes, hogy az eddigi 4e huf helyett egy ilyen érték szerepel :Y Érdekes volt, mert egyszerre sosem tartottam ennyit Nicehash wallet-en. Gyorsan le is csekkoltam, persze sehol nem írt ennyit, csak a programjába.

    Gondoltam bezárom, megnyitom újra, biztos bug, erre eltünt az eddig bányászott 4k-m is teljesen. Gyorsan felmentem az oldaljukra, szerecsére ~2.5k abból már a walletbe van (mert ugye 10 dolláronként autómata átteszi oda), viszont a további majdnem 10 dollár sehol...Next payout-nál jelzi a 10-ét 10 dollárral, de se unpaid balance-ként se sehol nem írja hogy mi lett a maradék összeggel, és a program ismét 0-tól kezdett kapálni.
    Kíváncsi vagyok jóvá írja-e a dolgot, annyira még nem aggódok, gyakran előfordul, hogy 1-2 napra teljesen eltűnik minden összeg, főleg az unpaid balance, aztán napokkal később mindent jóváírnak maguktól.
    Viszont ezt még érdekesnek tartom, szinte 99%, hogy ahányszor rá nézek, sosem jó mhs értéket ír. A 2db 290-em 52-53 mhs-el kapál, ezekből sehogy nem tudnék kitolni ennyit, bár általába 75mhs-re áll be az oldal, azt gyakrabban írja :DDD Csak nálam ilyen bugos az egész, vagy más is szarakodik vele?

Új hozzászólás Aktív témák