Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz AnonyX #19449 üzenetére

    Szerintem a megválaszolt hsz-ben rögtön ott van egy elég jó példa. A Linux azonnal figyelmeztetett, hogy az USB3-as riser-es kártyánál adatátviteli hibák vannak, míg Windows-on valószínűleg csak annyit vettem volna észre, hogy egyszerűen nem látni a kártyát (miután automatikusan letiltja), vagy véletlen időközönként lefagyott volna a miner/driver/OS, amin csak vakargatom a fejem, míg(/ha) valahogy kisakkozom mi a gond.
    Ha most Windows-t teszek rá, akkor is kell egy Linux pendrive-on, hogy ilyesmiket debug-oljak (jelen esetben kipróbáljak majd másik riser-t és piszkálgassam az UEFI Setup-ot).

    A másik ok szimpla berögződés. Mikor régen bányásztam (még Litecoin Scrypt volt a divat), a teljesítmény is jobb volt egy kicsit (nem ég és föld, de néhány százalék is megérheti, ha csak ennyin múlik). Na meg a Window a hatalmas pagefile-al együtt nem fér el egy kis 16Gb-os SSD-n, mint a Linux (ami swap nélkül is enged lefoglalni temérdek virtuális memóriát és nincs is gond ha igazából nem akarod telepakolni).

    + még néhány dolog abból, amit Reggie0 is mondott

    (#19452) AnonyX

    Ha beindítottam végre, akkor megírom mennyit fut. :R

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák