Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
Ki milyen Dockot ajánl? Amire könnyű a programokat ráhúzni,de mégis jól néz ki.
Tigris, tigris, csóvafény...
-
cellpeti
nagyúr
-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
Geany-vel szeretnék C-ben programozni,de úgy veszem észre nem komálja a getline függvényt.
A getline függvény:
int getline(char s[],int lim){
int i,c;
for (i=0;i<lim && (c=getchar())!=EOF && c!='\n';++i)
s[i]=c;
s[i]='\0';
while (c!=EOF && c!='\n')
c=getchar();
return (i);
}Esetleg valami komolyabb C környezetet tudnátok ajánlani?
[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
Tudtok nekem abban segíteni,hogy hogy tehetek ki programot az AWN-re? Illetve az aMSN van fent nekem,és kiszeretném tenni a panelra,ha be vagyok jelentkezve,de nem tom hogy lehetne. Tudtok nekem ebben segíteni?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Hogy tudok új programokat hozzáadni a AWN-hez?
-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
Az én Linuxom szét van esve!
A Wifi-t is eltette már a főpanel közepére,meg ilyenek? Valakinek valami ötlet?Tigris, tigris, csóvafény...
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Major Major #8801 üzenetére
fent van az értesítési terület,de nincs kint a hang
Másnak is így van a dock,hogy nem lehet kitenni nagyba az ablakokat?
Használ valaki dockot? Ha igen ki milyet és hogy állította be?Tigris, tigris, csóvafény...
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Major Major #8795 üzenetére
Hello!
Hang van,a Fn billentyűkre is über jól reagál,csak épp nem jelenik meg az óra mellett és kicsit zavaró! Sok jó dolgot tettek bele a 9.10-be.
Hadd kérdezzek olyat,hogyha én a saját gépemből szeretnék FTP szervert csinálni azt,hogyan tehetem meg.Illetve milyen programot ajánlotok FTP szerver létrehozásához.
Még annyi,hogy ha én Youtube-ról szeretnék leszedni számot,milyen progi van hozzá?Tigris, tigris, csóvafény...
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Feltettem az Ubuntu 9.10-et. Nagyon jó,nagyon tetszik! Lenne pár gondom vele azonban.
Mikor elindítok alkalmazásokat,akkor nem rakja le "tálcára",illetve nincs Rendszer->Beállításokba hangom,pedig ki szeretném tenni az óra mellé. Ezekre tudja valaki a választ?
Illetve,szeretnék valamilyen jó progit,amivel hozzáférek FTP-k hez. A Krusaderbe is van,de ott nem lehet emil címmel ,vagyis anonymusként hozzáférni az FTP-hez.Tigris, tigris, csóvafény...
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Major Major #8761 üzenetére
Wine-val telepítettem a Project Torque-t,de utánna néztem,hogy nincs benne a Wine adatbázisban.
Akkor most milyen tömörítő/kicsomagoló progit tegyek fel,ami még a darabolt RAR-okat is kezeli,mert a filmek ilyenekbe vannak általában!
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Dolgozott már valaki a WINE-val. Telepítettem egy Windowsos játékot,de rámentem és vmi nem smakkol,mert nem indítja a Wine. Esetleg tud valaki ebben segíteni?
Illetve letöltöttem a Cairo Dock-ot,de le akarnám törölni,de a Hozzáadás/Eltávolítás-ba nem engedi. A Synaptic-ot meg nem tom kezelni,pedig még jó pár mindent le szeretnék törölni róla. Tudtok ebben segíteni?
Keresek még jó kicsomagoló progit is,illetve olyan kérdésem is volna,hogy mikor HTML fájl szerkesztettem és böngészővel utánna visszanéztem az ékezetek helyére krix-kraxokat rakot. Nem ismerné az ékezeteket?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Major Major #8751 üzenetére
Köszönöm szépen!
Más:
milyen jó filmlejátszó progit tudnátok ajánlani,mert Linuxon a VLC nem olyan megnyerő,mint Windowson. Olyan kellene,amibe bele van építve a kodek,ha lehet!
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék a Linuxba tenni "object dock"-ot és az alsó tálcát eltüntetni? Meg lehet ezt tenni valahogy?
Illetve olyan MSNes progira lenne szükségem,ami nem csak a bejelentkezett emberkéket jeleníti meg,hanem az összes embert,aki fel van véve!Tigris, tigris, csóvafény...
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
tudna valaki segíteni abban,hogy olyan képnézegető progit keresek,amellyel netre is fel tudom tölteni a dolgokat.
Volt egy osztálytársam,az meg a gépére tette fel valahogy a képet és az volt a kiszolgáló is,vagy mi a fene.Egy csomó minden nem kell nekem az alap progik közül,azokat,hogy tudnám kitörölni?
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
A WINE hogy működik? Tudna ebben valaki segíteni?
ISO-t szeretnék bemountolni,erre milyen progi van?
[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
Tudnátok adni pár címet a Linuxval kapcsolatban.
Esetleg ahonnan progikat tölthetnék le hozzá,vagy a parancsokról tudnék egy kis infót szerezni?
-
cellpeti
nagyúr
üdv!
Letöltöttem és kiírtam egy CDRW-re az Ubuntu 9.04-et!
Bebootol szépen a CDről,csak egyszerűen nem lehet vele semmit se csinálni,mert nem.
Csak a "bootolás az elsődleges merevlemezről" vagy valami ilyesmit ír ki.
Mit rontottam el? Tudna valaki segíteni?Tigris, tigris, csóvafény...
-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
Szeretném kikérni a véleményeteket,hogy milyen Linuxot szerezzek be?
Ubuntu 9.4 vagy 9.10 az elég jó?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Melyik Linuxot ajánlanátok laptopra?
Hadd kérdezzem meg,a Linux automatikusan felismeri a dolgokat,amiket USB-n rádugok a gépre?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest