-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasaja
csendes tag
Segítségeteket szeretném kérni!!!
LG 55 lm620s tv-m van. Gyors jeleneteknél ha Trumotion be van kapcsolva mosódok, szellemképesedik a kép. Ha trumotion ki van kapcsolva akkor ez a probléma nem jelentkezik, viszont nekem trumotion-nal sokkal jobban tetszene mert folyamatosabb a kép. 1-10 -es skálán 3-ason használom. Minél magasabbra állítom, annál erősebben, többször jelentkezik a mosódás...Köszönöm segítségeteket.
-
gulyasaja
csendes tag
LG 55 lm620s tv-m van. Gyors jeleneteknél ha Trumotion be van kapcsolva mosódok, szellemképesedik a kép. Ha trumotion ki van kapcsolva akkor ez a probléma nem jelentkezik, viszont nekem trumotion-nal sokkal jobban tetszene mert folyamatosabb a kép. 1-10 -es skálán 3-ason használom. Minél magasabbra állítom, annál erősebben, többször jelentkezik a mosódás...Köszi a segítséget.
-
gulyasaja
csendes tag
LG 55 lm620s tv-m van. Gyors jeleneteknél ha Trumotion be van kapcsolva mosódok, szellemképesedik a kép. Ha trumotion ki van kapcsolva akkor ez a probléma nem jelentkezik, viszont nekem trumotion-nal sokkal jobban tetszene mert folyamatosabb a kép. 1-10 -es skálán 3-ason használom. Minél magasabbra állítom, annál erősebben, többször jelentkezik a mosódás...Köszi a segítséget. -
gulyasaja
csendes tag
LG 55 lm620s tv-m van. Gyors jeleneteknél ha Trumotion be van kapcsolva mosódok, szellemképesedik a kép. Ha trumotion ki van kapcsolva akkor ez a probléma nem jelentkezik, viszont nekem trumotion-nal sokkal jobban tetszene mert folyamatosabb a kép. 1-10 -es skálán 3-ason használom. Minél magasabbra állítom, annál erősebben, többször jelentkezik a mosódás...Köszi a segítséget. -
gulyasaja
csendes tag
válasz csizo13 #21112 üzenetére
Az a problémám, hogy ha kikapcsolom a trumotiont megszűnik ez a "pixelesedés" de akkor nem lesz folyamatos a képmegjelenítés.Szerintem pont ezért hozták létre a trumotiont,hogy a folyamatosságot elősegítse.Nagyon bosszantó miután a készüléket megvettem sok helyen olvastam hogy ez a típus 50hz-es.Előtte kellett volna utána járnom de meg sem gondoltam h ilyen árkategóriában nem egy valós 100hz-es tv-t kapok.Úgy gondolom emiatt az 50hz-es képfrissítés miatt jelentkezik gyors jeleneteknél a pixelesedés.A te tv-d 100hz-es?
-
gulyasaja
csendes tag
válasz sz.z.csicsi #21146 üzenetére
Ez tényleg felháborító! Akkor Te érted miről beszélek. Nem tudom de ugyan ezeket tapasztalom. Tru nélkül bosszantóan akadozik, bekapcsolva meg ahogy mondtad szétesik a kép. Nekem itthon minden samu volt eddig...A passzív +d miatt vettem Lg-t, de ezt ha így tudom előre, hogy ennyi pénzért ilyen tv-t kapok hát....
Azért köszi mindenkinek..... -
gulyasaja
csendes tag
válasz sz.z.csicsi #21157 üzenetére
Teljes mértékben igazat adok!!!
-
gulyasaja
csendes tag
Esetleg ha érdekel valakit, hogy miről beszélünk. Nálam minden ki van kapcsolva, egyes egyedül a trumotion van 3-ason
http://www.youtube.com/watch?v=quEkte1jM2g&feature=youtu.be -
gulyasaja
csendes tag
válasz huncutka1029 #21172 üzenetére
pl: 0:07-nél a karja körül pixeles, valamint 0:24-nél meg sorolhatnám...
-
gulyasaja
csendes tag
válasz #16729600 #21179 üzenetére
kb 3 hete van meg a tv!!! Pont ezért jöttem erre a fórumra, hogy hátha kapok segítséget valakitól, de egy két embert leszámítva csak okítani tudnak egyesek.... Próbáltam az asztali media lejátszót is ugyan ezzel a problémával találkoztam.Nem vagyok egy vérprofi, de ennyire analfabéta sem , hogy ezeket nem próbálom ki mielőtt fórumozásra adom a fejem...
-
gulyasaja
csendes tag
válasz sz.z.csicsi #21333 üzenetére
megnéztem a viedodat.Azt kell mondjam mintha teljes egészében a saját tévémet làttam volna!!!Van itt valaki aki értelmes magyarázattal tud Nekünk szolgálni miért van ez.Elhihetitek ezen video làttán h nem ok nélkül az a véleményünk a tv ről ami....
-
gulyasaja
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest