- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
weres78
senior tag
Sziasztok!
Adott egy 49UJ6307, illetve egy Gigabyte Aorus GeForce GTX 1060 6GB. Hdmi kábelen keresztül a tv az "ismeretlen formátum" hibát írja, és sötét képernyő.
Ugyanezen a kártyán van egy monitor is (monitor csatlakozón), az hibátlan.
Ötlet esetleg? -
Atis42
lelkes újonc
Sziasztok!
Tudnátok abba segíteni, hogy hogyan kell az lg smart tévénél a böngészőt frissíteni? -
-
Beni2360
félisten
-
katuci
csendes tag
válasz Atis42 #96210 üzenetére
Én megkérdeztem őket, ezt a választ kaptam:
"Kedves Nézőnk!
Az RTL Most nem támogatja az okostévék böngészőjében történő videolejátszást, azonban minden más eszközön elérhetőek kedvenc műsorai. A videók lejátszásához kérjük, látogasson el számítógépén, iOS vagy android táblagépén vagy okostelefonján a https://www.rtlmost.hu oldalra, vagy töltse le az RTL Most applikációt a Google Play áruházból vagy az AppStore-ból.
--
Üdvözlettel,
Tóth K. Ernő"Nem igazán értem, hogy mostantól miért nem "támogatják"...
-
Ruinous188
csendes tag
válasz katuci #96212 üzenetére
Hello!
Cast To tv: chromecast progival megy az RTL most teven. Droidos akármin felmesz e program bongeszojeben az oldalra, megkeresed mit neznel, megnyomod a piros szart a videó alatt jobbra, kiválasztod H milyen minőség (kb mindegy, mert ezután konvertalast kell nyomni) és kiválasztod az okostvt és már megy is. Legalábbis LG tv-n megy. Asszony meg örül. -
KismAji
tag
Sziasztok,
A mai nap vennék egy tv-t, egy 1000 éves modellt váltana le.
43UM7600PLB-t illetve egy 43UM7450PLA-t néztem ki.
A kérdésem az volna, hogy van-e valami különbség a két modell között, ha igen, melyik a jobb, illetve van-e esetlegesen jobb választás ebben a méretben ( nagyobb méret sajnos nem jöhet szóba)
A keret maximálisan 180e ft, ezt túl lépni nem szeretném.
"Ezeknél drágább tv csak akkor jöhet szóba, ha a különbség számottevő"Felhasználás: normál tv csatorna /letöltött filmek nézés, a jövőben esetleges játék (ps4),
A válaszotokat előre is köszönöm.
Köszönettel,
Dániel[ Szerkesztve ]
-
OldMike
őstag
válasz KismAji #96215 üzenetére
Szia, itt meg tudod nézni az eltéréseket, de nem könnyű találni:
[link]
Eltérőek a színek, és valami miatt - ha igaz egyáltalán - a 7600-as 1 kg-mal nehezebb. Talán több a fém a házban vagy a talpban. Az audió részben van még az Adaptive Sound Control funkció a 7600 javára, egyebekben teljesen azonos a kettő.
Sajnos ebben a méretben ez a csúcs, a többet tudók már 49"-tól kezdenek.[ Szerkesztve ]
42LM660S
-
addikt
-
Bambusznád
tag
Sziasztok!
49-50" méretben vásárolnék TV-t, de minél többet olvastam utána annál bizonytalanabb lettem.
Egy 10 éves 37" Sony LCD tv-t váltanék ki vele.
Nappaliba szánom, tehát nem teljesen sötétben használnám. Netflix-et, YouTube-t és filmeket néznék rajta (letöltött + bluray), sima TV adást szökőévben egyszer.
Ami egyéni szoc. hülyeség, hogy közép talpast szeretnék, ezek két lábon álló TV-k nagyon nem jönnek be, falra pedig nem tudom szerelni, hogy ne is lássam őket
Keret úgy max. 210e lenne. Tudtok valamilyen típust ajánlani? -
citerás
friss újonc
Sziasztok! Tegnap vettem egy LG 43UM7100PLB TV-t. Naivan azt gondoltam, majd letöltöm a NET-ről a részletes használati utasítást. Nos a korábbi Philips 30-40 oldallal szemben nincs egy amatőr számára is használható kézikönyv. Tud-e valaki segíteni?
-
kiskakas
senior tag
Sziasztok
42ln5400-za led tv-hez keresek kijelzőt, az eredeti betört. Egyelőre az lcd tipusat sem sikerult kideritenem, valsz szet kell szedni a tv-t,de van egyaltalan ertelme belefogni egy ilyen cserebe?
-
zsolt19900
őstag
Sziasztok!
Vásároltam egy bluetooth fejhallgatót az lg tv-mhez (ami ugyan támogatja az lg sound sync-et), de a fejhallgató nem (amit nem tudtam, hogy támogatnia kell, de mindenképp erre a fejesre esett volna a választásom)
Tudtok esetleg bevált jack csatiba dugható bluethoot adó/vevőt ajánlani?
Gondolom ez lesz a megoldás a helyzetemre, igaz?Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
veterán
Sziasztok!
Eddig hibátlanul működött az UM7450PLA tv-n a webböngészőből az rtl most, nem tudom, hogy az rtl változtatott valamit, vagy a múlt héten feltelepített frissítés miatt, de most nem akar menni. Nincs valami alternatív böngésző erre a tévére? Más is tapasztalt hibát?
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
Bambusznád
tag
Valaki nem tud egy boltot ahol van még elfekvőben egy 49SK8500 TV? Sajnos a médiában megtekintés alkalmával beleszerettem, de a kezdeti bíztató jelek ellenére, már csak egy hiányos termékük volt
Ha esetleg nincs akkor valami alternatíva? A boltban a 49SM8200PLA nem győzött meg, jobb oldalán elég nagy volt az átvilágítás, a bemutató videó alatti feketénél elég konkrétan látszódott, pedig azért elég nagy a fény egy ilyen boltban. -
blakey
titán
válasz rasotamas #96229 üzenetére
A TV-k böngészője nem arra való, hogy ilyen tartalmakat "fogyassz", azért vannak az app-ok, pl. HBO GO, M3.hu, stb., ha az RTL csinálna app-ot webOS-re akkor egyszerűbb lenne. Én Kodit használok és azon kresztül nézem a tartalmakat, gy az RTLMost-ot is.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz rasotamas #96231 üzenetére
Hogy érted. Kodin van böngésző? - vannak rendszerek ahol igen, kiegészítőből telepíthető, de miért gondolod (gondoljátok), hogy mindent böngészőből kéne intézni? Van kiegészítő ami kb. a droidos/iOS-es app-okhoz hasonlítható és úgy működik ahogy kell. A TV-ken maximum az áruházból telepíthető YT, Netflix, HBO, Plex, Emby app-ok amik jók, böngészőt még soha nem használtam lejátszásra, nem is értem, hogy ezt sokan hogy tudják elviselni, a kényelemtől messze van.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
AkosKJ
tag
válasz Bambusznád #96227 üzenetére
Szerintem talán, adok-veszek topikba találsz már csak. Tavalyi széria volt az SK, SM váltotta, nem nagyon lesz már a régi.
Elég kevés az esély hogy találj egy újat.
Nekem nem volt bajom az sm 8200 al mondjuk ips panellal elvagyok, de itt függ milyet fogsz ki.
De nézd meg a SM8500 vagy 8600-át igaz az árba is 250 körül lesz.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz blakey #96232 üzenetére
Figyelj, magyarázd már el amiről beszélsz légyszi mert nem értek hozzá. Hol fut a Kodi? Gépen? Vagy valami chromecaston? Vagy a tv-n? Mindent le tudok játszani dlna-ban, kivéve ezt a nyomorult rtlmost-ot, mert olyan baromi fontos nekik hogy nehogy megnézd reklám nélkül a műsorukat. Volt egy lapotop a régi tv mellett, de nincs rajta csak d-sub+jack ami kissé gáz meg nincs már hely a gépnél. Asztali gép a másik szobában, onnan is mehet ha úgy jó, de hogy kell?
Igen, szerintem is fos a gyári böngésző, de:
- Eddig működött
- ha mondjuk egy Androidos tévé lenne mehetne rá króm oszt csókolom, amellett samukra is sokkal több cucc van, pl steamlink apphttps://tinyurl.com/rasoapro
-
blakey
titán
válasz rasotamas #96234 üzenetére
A Kodi egy lejátszóprogram ami pl. Windows, macOS, Linux, Android, iOS rendszereken fut, alá meg sok kiegészítő telepíthető ami egy app-hoz hasonlítható de a lejátszó programját használja. Kodi kezdőknek.
A böngészőt maximum számítógépen éri meg használni ilyen esetekben, de ott sem ha pl. telepítesz egy Kodit.
- Eddig működött - ezután nem fog, mert frissítik a saját elérésüket esetleg bevezetik a DRM védelmet, ezért érdemes/kell megfelelő céleszközöket használni, a TV-k böngészője nem erre van és egyik márka esetében sem.
ha mondjuk egy Androidos tévé lenne mehetne rá króm oszt csókolom, amellett samukra is sokkal több cucc van, pl steamlink app - az nem olyan biztos, mert az Android TV OS eltér a tableten, telefonon megszokottól és böngésző sincs illetve ami van az sem teljes és ott sem működik böngészőből de pl. Kodi telepíthető viszont a kiegészítők működőképessége nem gaantált. Egy droidos Amlogic box Kodival megoldás lehet.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Beni2360
félisten
válasz rasotamas #96228 üzenetére
Szerdán csinálok egy rövid videót róla.
Én rövid VIdeókat szoktam át lőni.
Majd még írjál rám, már felédekeny vagyok.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
ovoid
tag
Ma frissült az 55SK8100LA-nk szofwere....
A fény, a sötétben, nem terjed.....
-
veterán
válasz Victoryus94 #96237 üzenetére
Na ez az ami 15 méteren meg három falon keresztül kb kivitelezhetetlen
Valami szoftveres hdmi kábel kéne nekem, egy host SW a gépre, gigás etherneten vagy wifin átmegy és a TV-n lévő SW megjeleníti a képet. Halkan mondom játszani is jó lenne vele.https://tinyurl.com/rasoapro
-
Beni2360
félisten
válasz rasotamas #96241 üzenetére
Igen erre gondoltam. Egyebek közt.
De van egy másik lehetőség is, nálam az Fn/F5 gombnál ugrik fel egy ablak Kivetítés cím szó alatt és ott : csatlakozás vezeték nélküli megjelenőtőhöz és ott megkeresi s TV-t.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz rasotamas #96243 üzenetére
Na itt egy videó.
Közbe ment a póker.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
cdl
senior tag
Sziasztok Egy ismerősömnek van egy ilyen tv-je
[link]
A problémája, hogy nem megy a csatornahangolás sehogy sem. A Telekom a szolgáltató. Esetleg van valami varázsszó, hogy működjön ez a dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest