Új hozzászólás Aktív témák

• blakey

titán

válasz blakey #96171 üzenetére

Itt tettem be 2 képet, jól látszik, hogy IPS-ről van szó de abból szerintem az egyik legjobb. A fekete részletessége pontos, mindig ellenőrzöm, mert nem szeretem ha bebukik és nézhetetlen lenne. Szóval IPS létére igenis jó a nanocellás megjelenítés, nem tökéletes, látok egyéb anomáliákat de z olyan, hogy kb. nem érdemes vele foglalkozni.
    Nemhiába használ a Samsung a VA panelhoz edge ledeket. - elég rossz következtetés, bár én nem vagyok EDGE vagy Direct LED párti, de nem azért használ ilyen vagy olyan megvilágítást, mert a másik ne lenne jó, csak épp az adott modellnél számít a vásárlókör, a dizájn (abba melyik illeszkedik jobban), stb. Egyik sem jobb a másiknál, mindkettőnek megvan a hátránya, pl. amit linkeltél, hogy mennyire sz@r a nanocella, ott bizony a megvilágítás, az IPS panel és a Local Dimming együttes hatása jelenik meg, viszont a mértéke javítható, kellemessé tehető esetleg eltűntthető.

Teljesen homogén fekete színt tud visszaadni, semmilyen háttérvilágítás szivárgással - ezt bizony nem 1 ember tudja cáfolni, vannak 99%-ban homogén LCD-k amik laikus szemmel 100% homogénnek tekínthetők, láttam néhányat.

Na ezt az LG direkt ledje sajnos nem tudja, - miért ne tudná? Bizony tudja, márkától függetlenül bármelyik gyártónál előfordul.

sajnos több helyen szivárog a fény.- ez az EDGE "kiváltsága, mert ugye oldalról jön a fény, DIRECT LED esetén nem tud oldalról szvárogni cak ha borzasztóan gyatra a diffuzor

Ma összehasonlítom a Nanocelles változatot ilyen téren ami IPS direkt led, és elmondom a tapasztalataimat. - ez csak akkor jó ha otthon teszed, boltban kb. semmit sem lehet összehasonlítani, én minden tapasztalatomat otthon szerzem, saját készülékeimen, nem boltban, nem másnál és nem 10 perc, fél óra próbálgatás után.

ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák