- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
válasz Lacielvtárs #56649 üzenetére
nem akarok annyi szart a tv állványon, de lehet hogy megtartom őket
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
blakey
titán
válasz aram01 #56652 üzenetére
Tartsd meg, később megbánod. A TV-k belső lejátszója nem kadenciahelyesen játsza le a filmeket (24p), a médialejátszó és a Blu-ray lejátszó igen. Semmiképpen se add el, legalább az egyik maradjon. A TV legyen jó megjelenítő, a többi csak extra.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
aram01
nagyúr
na most akkor lejátssza rendesen vagy nem?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
aram01
nagyúr
válasz direwolf #56657 üzenetére
Értem, akkor megmarad a média lejátszó
más: hétfőn hozzák a beltérit (upc) kíváncsi vagyok milyen lesz analóg után a hd digitális téma. Kikerestessem a csatornákat előre? vagy majd akkor ha itt van a holmi?
Az analóg csatornákat hogy tudom kimenteni pen-re? mert törölném addig azokatIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
blakey
titán
válasz aram01 #56658 üzenetére
Előtte rá kell küldeni a keresést majd utólag kell betenni a kártyát.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
törölt tag
válasz aProPeti87 #56651 üzenetére
A HDMI bemenetet átnevezted PC-re, és ez mellett a kép beállítások menüben a Játék mód választása is megtörtént?
aram01 Ha beltéri hoznak, akkor semmi nem kell tenni, mert az HDMI vezetékkel csatlakozik a tévédre.
Ha UPC Mediacard-ot kapsz, akkor kell a tv tunerjét használni. Mehet egyszerre vagy külön-külön is az analóg és a digitális keresés, majd lesznek opciók előtte. A digitális keresés nem törli az analógot. A Téma összefoglalóban megtalálod a csatorna mentést-szerkesztést.fenergie84 Szinte 100% hogy az összes mai tévé kompatibilis a UPC mediacard-dal, az LB5610 is CI+os.
[link], csak esetleg a listájuk nincs rendesen frissítve.
Előbb csinálj egy keresést a tévén, bejelölve a szükséges opciókat, digitális és csak kábeles, úgy hogy az előző keresés csatornáit ne tartsa meg. Vagy ennél is jobb, ha egy gyári visszaállítást csinálsz előbb az Általános menü/TV leírása résznél. Majd eztán egy teljes Digitális kábeles keresést. Ki fogja majd írni, hogy hány db csatornát talált, csak ekkor kell beletenni a kártyát. Ha nem sikerül a hangolás, akkor hívd az LG-t.[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
beltérit hoznak. oké megnézem az összefoglalót.
kösz srácokIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
törölt tag
válasz fenergie84 #56663 üzenetére
Semmi okod nincs rá, mondom, ha nem jön össze a dolog. Írtad ugye, hogy nagyon sokáig keres, pedig pár perces dolog lenne csak, akkor kifoghattál egy ritka hibás darabot, majd kihívod őket és megoldja a szerviz, ezért vannak.
aProPeti87 Végre, előbb azért nem írtam, mert nem tudtam.hogy gépről használod. Ha valamiért nincs teljes kitöltés, akkor a videó kártyánál is nézz szét, pl 1980x1080/60Hz. Vagy méretezési beállítások.[ Szerkesztve ]
-
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
Haverom tv-t akar venni és az eladó azt mondta neki hogy a 4k-s tv beépített lejátszója felkonvertálja a 1080p-s filmeket amit külső vinyón tárol ,kérdezzem van-e ennek valami valóság alapja?
A tv adást gondolom nem.üdv!
(annyi lenne az ára a 4k-s tvnek mint a fullhd-nak ezért érdeklődött nálam)
-
rongylab
tag
válasz kaktuszok #56666 üzenetére
LG PONT COM.. kiválasztod a tv-d tipusát és látod az elérhető verziókat.
Én valamikor január elején szedtem le egy olyan verziót. ami még azóta se jutott el európába. TW azaz taiwani..05.99.99 a webos meg: 1.3.2-3237.
se memória hiba se youtube gond nincs. és természetesen magyar minden, mielőtt jönne a kérdés hogy más régióban más nyelv szerepel e.
-
membrandj
nagyúr
válasz Schizoka #56667 üzenetére
Mivel a kijelző 4k-s ,ezért mindenképpen fel kell " skálázni" 4k-ra,de ettől ez nem lesz 4k.
Egy jó full hd anyag esetén már jó képet lehet kapni 4k-s kijelzőn is.
HD tv adás esetén szintén elfogadható,de az SD,analóg adás biztos,hogy lényegesen " csúnyább" lesz.Tehát maga a kijelző mindig 4k-ban fogja nyomni, csak mivel a forrás nem 4k, ezért nekik kell kiszámolnia,hogy hova esnek a pixelek. Ez közelébe sincs egy valós 4k-s felvételnek.
Ettől függetlenül azt mondom,hogy ha jó minőségű HD adásokat nézel és filmeket, akkor egy 4k-s tv már abszolút jó. Ha SD adás és vagy analog, akkor felejtsd el.
Én egy 49UB850V-t vettem,tehát tapasztalatból mondom.Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
FNZ
őstag
hali!
a 42lb731v megéri a +15000ft-ot a 42lb671v-hez képest
illetve azt hallottam, hogy a 700-as sorozat alaplapja 200hz-es és úgy húzzák fel (ezért ez a jobb), míg a 670-es alaplapja 100 hz-es és azt húzzák fel. ez igaz?[ Szerkesztve ]
-
rongylab
tag
válasz Diamond500 #56669 üzenetére
Tévedsz. 2014ben is kiadtak egy ilyet, ezt pedig 2015 ben adták ki. csak a verzioszám azonos a tavalyival.
-
TRob1
veterán
Tényleg. Írjatok már páran hogy perpill ki melyik fw-t használja, és hogy találkozott-e benne valami hibával. Én a 04.41.32-t használom, nem tapasztalok benne semmi hibát (se fordítás, se yt gond, se memó elfogyás, se semmi egyéb), viszont kicsit frissíthetnékem van. (lb650v)
¤ R'n'R ¤
-
Ethell
csendes tag
A lb671v-n valaki meg tudta már azt oldani, hogy a 3d-s filmet lekonvertálja sima 2d-re?
Nem mindig van kedvem a gyerekre szemüveget adni, állítólag nem tesz jót a 6 éves szemének.
Köszönöm a válaszokat előre is!
-
MR!!
aktív tag
válasz aProPeti87 #56651 üzenetére
Hát figy nekem olyat csinál (42LA620S), ha gépről nézek filmet és fekete kép van a filmben (pl Walking Dead főcím után sötétség) , akkor annyira lesötétül, mintha kihúztam volna a konnektorból !
És ez csak " Képüzemmód -> Játékgép (felhasználói) " beállításnál nem jelentkezik. Akkor mindig van háttérvilágítás, minden más képüzemmódnál, teljesen elsötétül (kikapcsolja teljesen a háttérvilágítást).
Próbáld végig az összes képüzemmódot, ha nem segít akkor egy gyári beállítások visszaállításával próbálkozz !
most olvastam megoldódott a dolog
[ Szerkesztve ]
miszter
-
Ethell
csendes tag
válasz aram01 #56680 üzenetére
Ezt mire érted?
Nem olvastam, hanem a most lecserélt 47LW579S tévém tudta azt, hogy a függőlegesen osztott 3 d-s képet vissza konvertálta 2 d-be. Ami azért volt jó dolog, mivel így nem kellett ugyanazt a mesét, filmet megvennem 2 és 3 d-s változatban is, hogy meg tudja nézni a gyerek szemüveg nélkül is.
Szóval az új tv-m ezek szerint sehogy sem tudja?
Vagy csak Te nem hallottál ilyen megoldásról? -
szabeska
addikt
Sziasztok! Vásároltam egy Samsung monitor tv-t, ami rendelkezik beépített DVB-T tunerrel. Kérdés, mi kell hozzá, hogy működjön, hogy használhassam? Antenna pl?
F1
-
cidalain
veterán
Az mekkora király lenne ha így lenne.
Bár a WeobOS 1.0-val sincs nagy bajom, de egy kicsit lehetne gyorsabb mondjuk a csatornaváltás, meg kicsit stabilabb a médialejátszó, esetleg kicsit jobb memóriakezelés>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Shingen
addikt
válasz aram01 #56652 üzenetére
Én úgy emlékszem régebben volt erről szó, hogy a Tv belső lejátszója mx. 25 GB filmeket tud lejátszani.
Ha már 50 GB mkv akarsz vele azt hiszem az nem menne.Szerintem se add el a MP és tényleg jobban jársz ha a TV csak megjelenítő marad .
(#56662) aram01 Ha beltérit hoznak egy jó hdmi kábel és kész.
[ Szerkesztve ]
風林火山
-
lukgab
tag
Azt a belső infót kaptam, hogy a Médiában készlet kisöprés lesz pénteken és szombaton. Ha vásárláskor egy LCD TVt viszel be, akkor 10%, ha egy CRT TV viszel be akkor 20% kedvezményt kapsz.
Csak LG TV vásárláskor érvényes ez az akció és újságban nem szerepel. Vagyis ha most akar valaki a hétvégén TV-t venni, akkor számolhat ezzel. Én a 399 es 55UB850V met 320 ért viszem el *.*
Ryzen 5900X + TUF x570 + RTX 4090 // LG C2 // LG CX // ZyXEL 326 NAS
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest