Új hozzászólás Aktív témák

  • Rent

    senior tag

    Hali!

    Novemberben fogok új notit vásárolni. A kiszemeltem végül egy y580 lett, mert jó 40-el olcsóbb, mint a g75vw.

    Amit kinéztem: i7, fhd, 8gb. Kérdés az lenne, hogy melyiket szerelik gyárilag 8gb-al? Mert az nem poén ha 1x4gb 1066mhz + 1x4gb 1600mhz, akkor inkább legyen 1x4 1600-as és nézek mellé másik 4-es modult.

    A másik nagy kérdés hogy a computer imperium jó választás -e? Eddig nagykeren és aqua+ipon-on kívül nem nagyon vásároltam máshol, viszont most nagyker kilőve, mert saját nevemre szóló számla kell.

    Ha jó a computer imperium, akkor náluk 8gb-al 289k [link]

    De lehet inkább maradok aqua-nál náluk 3k-val olcsóbb bár csak 4 gigás, de akkor már inkább 6-ért veszek mellé másik 4-est. [link]

    Sőt lehet a kérdésem értelmetlen is, mert egyértelműen jobban bíznék az aqua-ban. Azért meghallgatnék egy-két imperiumos tapasztalatot is. :)

    Most jobban utánanézve és itt visszapörgetve azt találtam, hogy a 59-349175 típusban, (amit az aqua-ban árulnak) 1333-as ramot raktak, valószínűnek tartom, hogy akkor az imperiumnál is, csak ott nem írják ki a pontos számát a notinak.

    Amúgy tényleg nevetséges, hogy ennyire utána kell nézni ilyen árfekvésben egy notinak, és nem magától értetődő a legalább 1600-as modul.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák