Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
Zsa_Ti2
csendes tag
válasz
#50994176 #2147 üzenetére
Nálam elkövették azt a hibát, hogy a futárnak, amelyik visszahozná nem adták oda a telefonszámom, így akkor kaptam meg, amikor otthon voltam (véletlen), de már előző nap is csengettek, de nem volt, aki ajtót nyisson. Érdemes utánaérdeklődnöd, szerintem a lenovo vevőszolgálatnál - talán meg tudják adni a küldeményazonosítót, ha visszaküldték. (nálam az alaplapcsere háztól házig ezzel az egy nap késéssel 7 nap volt)
-
törölt tag
válasz
Zsa_Ti2 #2151 üzenetére
Beszéltem velük többször is, majdnem minden nap, pénteken megjött az alkatrész, tegnapig építették be a gépbe (nemtom mi tart 2 napig egy alaplapcserén) ma már azt mondták hogy egy mérnöknél van, de hamár nála van akkor nem szokott sokáig tartani a dolog. Hívtam őket hétfőn, kedden, ma, meg holnap is....
-
masholnap
senior tag
nektek nem az az érzésetek, hogy kicsit sok gép lett "azonnal" garira küldve?
-
MaxxDamage
nagyúr
válasz
masholnap #2154 üzenetére
Enyém tökéletesen megy, nyüstölve is van rendesen, (pár napja ki se volt kapcsolva...)
L
◄►Laptop? " I wait for the miracle" -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►LG® V50 ThinQ 5G Dual Screen 6/128GB "Black"◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
scuderia
csendes tag
En is rendeltem a delelott folyaman egy fapados tipust, csak HD kijelzo, i5 os proci, 4Gb ram, 500 as vinyo, ssd nincs. Ez megallt 217800 Ft-bol. Plusz rendeltem meg 4Gb ramot meg 1ev garanciat hozza. Remelem jo lesz
-
Bomc
aktív tag
Én meg nem tudom hogy ilyen gépet vegyek (i7, full hd) vagy inkább egy izmos pc-t rakjak össze fele-ennyiből... ritkán játszok, de akkor egyfolytában 5-6 órát... meg az se mindegy mennyit fogyaszt
-
realsaw
csendes tag
Azt gondolom itt az egyik lényeges kérdés a hordozhatóság és hogy milyen egyéb munkára, feladatra kell a notebook?
Photoshop, videóvágás, archiCad, vagy stb?
Egyáltalán kell-e i7? csak játékra nem nagyon.Ha csak netezel, néha játszol és ezt leginkább egy adott helyen (otthon) teszed, akkor véleményem szerint felesleges a notebook.
-
masholnap
senior tag
egy kis adalék a garihoz:
a futár most hívott, mivel a Lenovótól megkapott csomagfelvételi cím olvashatatlan egy részénél, ahol meg nem, ott hibás. legalább a telefonszámomat jól írták le. tulajdonképpen első körben el sem akarták vinni garira... khmmm. na valszeg emiatt is meggondolom magam a jövőben, hogy kell-e nekem Lenovo[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
válasz
MaxxDamage #2067 üzenetére
sikerült van bluutyúkom is... Tökéletes lett, most meg felment minden gond nélkül...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
masholnap
senior tag
válasz
Sickboy25 #2168 üzenetére
ugye az alaphelyzet az, hogy van némi kosz a kijelzőm közepén, ami valamilyen szál egy anyagból. a felvevő azt mondta, hogy idővel bejut némi kosz a panelbe. aztán felvilágosítottam, hogy új a gép, és a képernyő közepére nem fog pár hét alatt bekúszni ilyesmi. akkor ugye jött a pixelszám sztori, hogy hány pixelt érint. mivel kb. 6-ot ezért felvette.
persze lehet, hogy ez a normál eljárás, hogy minden baromság miatt ne küldjék vissza, de nem ezt éreztem a telefonáláskor, és a hibás címfelvétel sem akkurátus, figyelmes munkára utal. mindig arra gondolok ilyenkor, ha én így melóznék, kiba@#&nának.
soxor sírnak a vállalkozók, hogy nehéz megbízható és megfelelően kvalifikált munkaerőt találni. azt hiszem, igazuk van. egymilliószor is meggondolnám, hogy vállalkozásba kezdjek olyannal, vagy alkalmazzak olyasvalakit, aki nem én vagyok
maga a cucc a kijelzőben normál használat mellett úgy néz ki mint egy koszcsíkocska - amit persze nem lehet letörölni
-
Sickboy25
addikt
válasz
masholnap #2170 üzenetére
Remélem, azért a problémád megoldódik és a lenovo "panaszkönyvébe" ezeket beírod, hogy mással ne történjen meg ez...
Visszaolvasva a topicban elég pozitív visszajelzések születtek a Lenovo szakszervizzel kapcsolatban, reméljük csak bal lábbal kelt a diszpécser..."Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
dudi6
aktív tag
válasz
windchill #2028 üzenetére
Én innen szeretnék vásárolni. Ha rákattintasz a "customize & buy" gombra és nyomsz egy "next"-t akkor ott van a garancia. Melyiket kell választani, hogy itthon is elfogadják? Nekem a magyar Lenovo call centeres srác azt mondta, hogy ha külföldről veszem meg 3 évvel akkor idehaza nem lesz rá 3 év garancia, csak 1 év és csak abban az országban lesz 3 év ahol megvettem, tehát ebben az esetben USA-ban. Akkor most ez hogy működik, mert jön haza nemsokára a srác és most lehet hozatnék vele egy gépet. "3YR Depot" csak 64.35 dollár. Másik kérdésem, hogy magyar billentyűzetre ki tudom e cserélni valahol?
[ Szerkesztve ]
-
masholnap
senior tag
megnéztem UPS-nél, 43,654 Ft egy útra a költség BP és a lengyel szerviz között, persze úgy, mint egyéni felhasználó
-
Zoloawake
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom volt e már szó róla, de ti mit tesztek hogy az aksi ne mennyen szarrá egy év alatt?
Ez az energy management mennyire hatásos akkumlátor kímélő üzemmódban? -
scuderia
csendes tag
válasz
®abstract® #2175 üzenetére
Hello, en Szlovakiaban lakom es ebbol a webshopbol rendeltem: http://www.alza.sk/notebooky/podla-vyuzitia/hracie/18848814.htm#f&pg=1&prod=1776&po=1
-
oregnigger
csendes tag
Sziasztok.
Új a gépem,felraktam rá egy régebbi játékot (MOHA) és azt írja ki,hogy a videokártyád nem támogatott.
Légyszi,mit kell beállítanom,és hol?Köszi
-
vagabor
aktív tag
Valaki aki ilyen gepet ( es itt )vett lefenykepezne nekem a hatuljan levo matricat?
[link]
A serialt kitakarhatja termeszetesen, nekem a model number machine type kell meg a tobbi hogy regelhessek egy balesetbiztositast. Ugy tudom az tipusonkent es konfigonkent egyforma.
Amugy ha van igeny ra linkelnek egy leirast a garirol, kuldtek egyet amikor megvettem a kiegeszitest.
Baleset biztositas kizaro okainal van olyan hogy misuse (rendeltetesnek nem megfelelo hasznalat), erdekelne hogy mi a kulonbseg az accident es a rendeltetesnek nem megfelelo hasznalat kozott (szerintuk)
Elore is kosziCsak az nem hibázik aki nem csinál semmit.-- Bf3/4: hu_DieselX, SC: JayWalkeR_hu
-
vagabor
aktív tag
válasz
oregnigger #2178 üzenetére
Lehet hogy a mohaa mar nem tamogatja ezeket az uj dx verziokat, esetleg probald meg egy virtualis geppel, rakj ra egy xp-t azzal mennie kell.
Csak az nem hibázik aki nem csinál semmit.-- Bf3/4: hu_DieselX, SC: JayWalkeR_hu
-
törölt tag
válasz
oregnigger #2178 üzenetére
Nekem megy rajt az új moha, a legújabb driver van fent meg win8.
Más:
Amúgy aki az imperiumtól vásárolt y580ast, legyen szíves megnézni itt sorozatszám alapján hogy mennyi időt ír a rendszer, mert nekem 07.12.-től számolja a gart és csak 1 évet. Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
nagyúr
Laptopszalon
10/27/14 760 days remaining (2012.08.29.-i gyártás) (MFG Date)
L
◄►Laptop? " I wait for the miracle" -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►LG® V50 ThinQ 5G Dual Screen 6/128GB "Black"◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
vagabor
aktív tag
válasz
MaxxDamage #2184 üzenetére
2014 október végéig van garid?
kit ismersz te a lenovonál?
vagy csak ugy adtak egy hónapot ajándékba? A gari ha jol tudom a gyartas időpontjától számítódik.
[ Szerkesztve ]
Csak az nem hibázik aki nem csinál semmit.-- Bf3/4: hu_DieselX, SC: JayWalkeR_hu
-
MaxxDamage
nagyúr
válasz
vagabor #2186 üzenetére
Így van, a Notin lévő gyári cimkén az MFG Date: 2012.08.29) én vettem 09.-ik hó elején (12-13. -án), tehát ez frissen gyártott /csomagolt cucc volt
Dobozán rajtavan a csomagolási/gyártási idő és a Country ahová megy a termék (eleve, mert HUNGARY -s billel felszerelt)
B-L-A-C-K-nek igazat adok !
L
[ Szerkesztve ]
-
vagabor
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #2187 üzenetére
Igen a gari dolog egyértelmű, ( magamat is ezzel nyugtattattam
) de akkor imperiumnál valamit trükköztek mert az összes náluk vásárolt gép a vásárláshoz képes veszített a gariból. Én aug végén vettem de juniusi a gari. Akkor ez hogyan magyarázható?
[ Szerkesztve ]
-
vagabor
aktív tag
válasz
MaxxDamage #2188 üzenetére
Veled örülünk, hidd el
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vagabor #2189 üzenetére
Pl most vittem gariztatni egy HP gépem kis apróságok miatt, a HP oldalán a garancia már lejárt pár hónapja, de a garipapíron még december közepéig érvényes. Mivel ezt számlával tudtam igazolni egyből elfogadták, és ahogy leadtam, már a hp oldalán át is volt javítva addig ameddig érvényes.
-
Jackal2
senior tag
válasz
vagabor #2192 üzenetére
Ez törvényi kötelezettség, és a vásárlás időpontja számít (jobban mondva a számlán szereplő dátumé). Gondolj bele te vásárlás és kibontás előtt nem is tudod, hogy mikor gyártották az eszközt. Ha meg nem fogadják el, lebegtesd meg nekik a fogyasztóvédelmi főfelügyelőséget
(én így csináltam egyszer egy webáruháznál és megenyhültek
)
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
törölt tag
Nah itt egy kis olvasnivaló pastebin-ről, 2 része van, az első fele az imperiumnak ment, nagyban sz..nak bele, a második fele meg a lenovo-tól jött miután elküldtem nekik a garlevél és a számla másolatát: levelezés. Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye. Amúgy a garlevélen természetesen 2 év szerepel.
-
MaxxDamage
nagyúr
válasz
Jackal2 #2193 üzenetére
Jackal2: "Gondolj bele te vásárlás és kibontás előtt nem is tudod, hogy mikor gyártották az eszközt."
Ez azért nem így van, (kibontani se kell....)
(elég a doboza amibe csomagolva van) mert tudhatja elég hozzá az S/N cimke és az MFG Date... abból minden kiderül.... (tudom, mert multi cégnél vagyok Javító-Műszerész mióta az eszemet tudom...) Elektronikai , (Siemens,Phillips,RIM-Blackberry,HP,Epson,Sony...stb...) sorolhatnám... (ismerem a folyamatokat ezt elhiheti mindenki)
L
-
MaxxDamage
nagyúr
válasz
#50994176 #2194 üzenetére
A Milyen Notit vegyek....(topicban) szinte (mindig) a Laptopszalon-t dicsőitik !
Jogosan is !
(nemhiába ott vettem...) ami levan írva azt úgy is adják....Imperium? az vicc üzlet kb..
Írják, hogy 750GB 7200rpm HDD (hírdetésbe / képen) szépen "megszerkesztve" de nagy átverés ugyanis az Y580 típusnál a HDD -k mind 5400rpm -es (kivéve az 500GB -os , de az MO-ra nem érkezik) - HIVATALOS LENOVO Forrásból tudom (ezeket)
Imperium, meg simán "megtéveszti" a népet a saját nyeresége nővelésére.... (sajnos) sokan onnan vesznek dolgokat, (igen a hírdetések / képek amit szerkesztenek jól is mutatnak)
A látszat "néha" csal !
L
-
nemeth989
aktív tag
válasz
MaxxDamage #2196 üzenetére
Én szolnoki vagyok, imperiumból vettem a notit, mert nekem nem volt időm 3 hetet várni a laptopszalonra, mikor közölték, hogy egy darab y580-asuk sincs
. (és még válság van) De legalább korrektek voltak, hogy szóltak. Imperiumból megjött a gépem másnap, mikor megrendeltem, hibás volt nem szólt a hangszórója, és 3 nap múlva meg is jött a csere darab (elküldve-visszaküldve), semmi gondom nem volt velük, lehet vannak negatív tapasztalatok, de nálam nem volt semmi gond. Az meg, hogy 7200 vagy 5400-as HDD van benne, engem konkrétan nem fog hanyat vágni, szerintem olyan óriási különbség úgysincs közöttük, de tény és való megtévesztő. Tegyük hozzá én spyduck cikjét olvasva, alapból 5400-as HDD-re számítottam, csak később vettem észre, hogy 7200-ast írnak a képen.
[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
válasz
MaxxDamage #2195 üzenetére
Igen, mikor már ott állsz a pénztárnál
Na de nem előre... És én még sosem láttam olyan visszaigazolást, amiben szerepeltek volna ezek a dátumok.
-
Jackal2
senior tag
válasz
Szerintem ez simán lehet elírás is. A Laptopszalonon is 1600MHZ-s memória volt, és a gyári számból kiderül hogy az adott altípust 1333MHZ-vel adják gyárilag. Gondolj bele, hány ezer termék hány száz adatát kell felvinni a webáruházba.
-
vagabor
aktív tag
válasz
"Imperium? az vicc üzlet kb.."
Nem vedem az imperiumot de mivel semmit nem vettel onnan ezert a marketing alapjan nem szurheted le biztosan hogy hogyan viselkednek problemas ugyek eseten.
En ott vettem az elozo toshibamat is, pixelhibas volt, gond nelkul kicsereltek. Elhiszem hogy a laptopszalon korrektebb, de azert egy radiumtol messze van
Megmondom oszinten en a gyari gari miatt vettem naluk, a laptopszalon akarmilyen biztos ceg, elobb fog megszunni mint a lenovo. Kulonbozoek vagyunk, errol is mindenki mashogy velekedik, nekem ez egy erv volt masnak nem az.Bar teny hogy amit en vettem konfigot 750es vinyoval 304ert, ugyanaz kerul most 1T-s vinyoval 299-be
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Asus Xonar dx/xd
- Verhetetlen áron, HP EliteBook 850 G5 15,6" FULLHD IPS Touch üzleti ultrabook, i5/8GB RAM/512GBSSD
- Corsair tx 650w CMPSU-650TX
- Bestia! HP Elitebook 840 G3 /WQHD IPS/Core i5 6300U/16GB RAM/256GB SSD
- Verhetetlen áron, HP EliteBook 830 G5 13,3" FULLHD IPS Touch üzleti ultrabook, i5/8GB RAM/512GBSSD
Állásajánlatok
Cég: Ideastyle Professional Kft.
Város: Budapest
Cég: ELPRO Systems Kft.
Város: Budapest