Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
robin18
tag
köszönöm mindenkinek, még annyi lenne h úgy szintén akiknek i7-es a gépük, melegedés netezés közben hűtőpad nélkül érezhető vmi, vagy teljesen szobahőmérsékleten marad a burkolata, értem ez alatt a bill-t meg a környékét, pl csuklótámasz, mert tesztekben írják h eléggé melegszik játék alatt, az nem is gond mert majd ahhoz hűtőpadot használok majd, de netezéshez viszont nem, ezért érdekelne még az is
Bomc: majd megírom, elvileg holnap már megyek megvenni
eddig még a legjobb felbontás amit láttam 15.6 collon az a 1600*900as volt, és elég jó volt, de nem zavaró, kifejezetten tetszett az is márSickboy25: a DVD meghajtó az elsők között szerelem ki a gépből, mert helyére megy majd a vinyo, mert SSD-vel akarom felszerelni, s mivel van már egy SSD-m nem akarok venni egy msatásat is
dvd meghajtó meg felesleges
Privátra illik válaszolni! :)
-
MaxxDamage
nagyúr
válasz
robin18 #2252 üzenetére
i7 -es nekem gamenél olyan 60-62 fokra melegedik a cpu/gpu (erős terhelés alatt)
Alapjáraton:
CPU: 40-43c
GPU: 33-36cNetezésnél kb. alapjáraton marad (hütőpad sokat számít) Thermaltake Massive 23LX -et használok és tökéletesen megvagyok elégedve vele !
L
◄►Laptop? " I wait for the miracle" -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►LG® V50 ThinQ 5G Dual Screen 6/128GB "Black"◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
gulb
senior tag
-
robin18
tag
köszi értem, de igazából a burkolati hőmérsékletre voltam kíváncsi, főleg a csuklótámasz és a bill. ?!
jah és még annyi, h a gépen hány USB 3.0 kapu van, leírásban 2xUSB 3.0 és 2xUSB 2.0 van, de képeken 3xUSB 3.0 van és 1xUSB2.0??
-
robin18
tag
köszönöm a sok választ
, akkor szinte tuti h holnap megveszem a gépet
-
MaxxDamage
nagyúr
válasz
robin18 #2257 üzenetére
egyik előnye az, hogy "fém" a burkolata (felhasználási terület) így elég "hűvős" marad
majd mikor kibontod feltűnik, hogy milyen hideg (fagyos) tapintásra a felülete (teteje)
2db USB 3.0
2db USB 2.0
van rajtL
[ Szerkesztve ]
◄►Laptop? " I wait for the miracle" -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►LG® V50 ThinQ 5G Dual Screen 6/128GB "Black"◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
vagabor
aktív tag
válasz
robin18 #2257 üzenetére
Játék alatt eléggé melegszik hûtôpad nélkül a bill kornyeke olyan 50 fok korul is lehet. De normalis ember hutopadot hasznal terheleshez, es le is van tudva pl az asus g sorozat elônye.
alapjaraton ha erdekelnek a hofokok nezz meg egy tesztet, pl notebookchecken nagyon jo kis teszt van pl errol is.
Csak az nem hibázik aki nem csinál semmit.-- Bf3/4: hu_DieselX, SC: JayWalkeR_hu
-
feco93
tag
válasz
Sickboy25 #2249 üzenetére
Köszi igen olvastam de valaki jelezte hogy neki ez a funkció az akkumulátor romlásához vezetett sajnos. Azért van laptop mert kollégium és még egyenlőre nem hordom órákra. S ezért nem állítottam be ezt a funkciót. De a kérdés az maradt hogy hamarabb tönkre megy az akkumulátor ha végig 100% van ? Havonta 1-2-szer le van merítve olyan 20%-ra.
-
MaxxDamage
nagyúr
Y580 -nál 60% -on marad és nem tölti (csak 60%-ig van töltve) Akku-védelmi üzemmód
(bekell külön állítani azt az "opciót")
L
[ Szerkesztve ]
-
A megváltó
tag
Sziasztok!
Sikerült valakinek a veriface-t használni?
én felraktam beolvasta a buksimat de ha kijelentkezek, zárolom a win-t akkor nem dobja fel a kamera képét csak jelszóval akar beengedniui:4 verziót raktam fel.
y580 (I7 3610QM, 8GB, GTX660M, 1TB, HD) There is no fate but what we make
-
slayer93
tag
válasz
A megváltó #2266 üzenetére
Ebben is lenne olyan lehetőség? Jó tudni róla.
"Ne próbáld, hanem csináld meg"~ egyik kedves volt Tanárom :)
-
Sickboy25
addikt
Most játszottam kb. 2 órát, de úgy ahogy írod szinte semmit nem melegedett, pedig ölben játszottam, hűtő nélkül... Nagyon-nagyon meg vagyok elégedve vele!!
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Rent
senior tag
Hali!
Novemberben fogok új notit vásárolni. A kiszemeltem végül egy y580 lett, mert jó 40-el olcsóbb, mint a g75vw.
Amit kinéztem: i7, fhd, 8gb. Kérdés az lenne, hogy melyiket szerelik gyárilag 8gb-al? Mert az nem poén ha 1x4gb 1066mhz + 1x4gb 1600mhz, akkor inkább legyen 1x4 1600-as és nézek mellé másik 4-es modult.
A másik nagy kérdés hogy a computer imperium jó választás -e? Eddig nagykeren és aqua+ipon-on kívül nem nagyon vásároltam máshol, viszont most nagyker kilőve, mert saját nevemre szóló számla kell.
Ha jó a computer imperium, akkor náluk 8gb-al 289k [link]
De lehet inkább maradok aqua-nál náluk 3k-val olcsóbb bár csak 4 gigás, de akkor már inkább 6-ért veszek mellé másik 4-est. [link]
Sőt lehet a kérdésem értelmetlen is, mert egyértelműen jobban bíznék az aqua-ban. Azért meghallgatnék egy-két imperiumos tapasztalatot is.
Most jobban utánanézve és itt visszapörgetve azt találtam, hogy a 59-349175 típusban, (amit az aqua-ban árulnak) 1333-as ramot raktak, valószínűnek tartom, hogy akkor az imperiumnál is, csak ott nem írják ki a pontos számát a notinak.
Amúgy tényleg nevetséges, hogy ennyire utána kell nézni ilyen árfekvésben egy notinak, és nem magától értetődő a legalább 1600-as modul.
[ Szerkesztve ]
-
slayer93
tag
Egy kis javítást tennék. Nekem is pont az a verzióm és és nekem van benne egy gyári samu 1600as ram és egy utólag beletett kingstone 1600 ram. Vagyis az összes Y580at 1600as rammal adják ki gyárilag ás MO-ra elvileg csak 6GB változat jön és a bolt teszi bele utólag a második 4GB RAM modult a 2 GB-os helyére.
Én a laptopszalon ajánlom neked. Ott drágább, de hátha lentebb megy az ára. Korret bolt és megbízható. Én eddig csak jót hallottam róla.
"Ne próbáld, hanem csináld meg"~ egyik kedves volt Tanárom :)
-
törölt tag
Végre egy jó hír, 2 hét után végre jön vissza a gépem gariból, elvileg holnap kell megkapnom.
-
windchill
csendes tag
válasz
slayer93 #2271 üzenetére
Szia,
Nem, kapható 8 GB-os 1600MHz-s változat is.
(59-349188 - IdeaPad Y580A, 15.6 LED HD Dawn Grey w HD cam, Intel Core i7-3630QM, 8GB DDR3 1600MHz, 32GB SSD + 500TB 5400rmp, nVidia GTX 660M 2GB DDR5, Tray-in DVD±RW, BT 4.0, HDMI, 6 cell, Windows 7 HP 64, 2XUSB3.0+2XUSB2.0, non-Intel bgn wifi)Lenovo Y580, 15.6 FHD LED, i7-3630QM, 8GB DDR3 1600MHz, 32GB SSD + 500GB 5400rmp, nVidia GTX 660M 2GB DDR5,
-
robin18
tag
sziasztok!
Most már nekem is Y580asom van
van egy normál SSD-m és azt szeretném használni a vinyo helyett, hogyan tudom áttenni a Win-t az SSD-re? próbáltam de nem sikerült :S
vagy másik h hogyan lehetne azt megcsinálni h a vinyot beteszem a DVD meghajtó helyére, a vinyo helyére az SSD-t és akk a vinyo rejtett particiójáról vissza állítsa a windowst az SSD-re?Privátra illik válaszolni! :)
-
-
vizirider
tag
válasz
robin18 #2286 üzenetére
ssd-hez szoktak adni progit (pl ghost)meg kábelt azzal lehet variálni. mondjuk én nem tudtam életet lehelni a win-be mikor átraktam, de ez sztem az én bénaságom volt. egyébként meg nem értek hozzá, de lehet mennék egy kört abba az irányba, hogy a microsoft tudja-e pótolni a termékkulcsom. mert ha igen (és elvben ugye kifizetted a windows árát tehát kötelességük)
akkor a bánat sem fáradna ezzel. telepítenék egy friss oprendszert és kész.Chuck Norrisnak egy medvebőr van a nappalijában. a medve nem döglött, csak nem mer elmenni......
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Tudtok arról valamit, hogy miért tünedezett el több boltból is? Máris kifutó széria lenne?
-
slayer93
tag
-
general
őstag
tudja valaki, hogy a Lenovo garanciában van egyhetes pixelgarancia esetleg? vagy ez üzlet függő, ahol vettem? sajnos 4 nap után meghalt egy pixel, és zölden világít...
-
masholnap
senior tag
visszaért a masina, persze kijelzőellenőrzés azonnal. ismét van benne kosz #&@Ł$ßł..... csak most nem olyan központi helyen. este készítek újabb fotót a problémáról, és megjáratom még egyszer a gépem. kurvaélet
jaigen, kijelzőcsere történt egy panelban rekedt koszcsík miatt
[ Szerkesztve ]
-
windchill
csendes tag
válasz
general #2291 üzenetére
Szia,
Nincsen a Lenovonál ilyen.
Itt a pixel policy:
http://www.lenovo.hu/tudas/tudas_pp.htmLényegében ettől rugalmasabban eltér a cég. Bármelyik gépen 2-3 pixelhiba van, azt cseréli a gyártó.
Üdv,
wLenovo Y580, 15.6 FHD LED, i7-3630QM, 8GB DDR3 1600MHz, 32GB SSD + 500GB 5400rmp, nVidia GTX 660M 2GB DDR5,
-
general
őstag
koszonom a valaszokat a pixelgari ugyeben! akkor remenykedek, hogy gyorsan elojon meg ketto,es kicserelik... :-)
-
Zsa_Ti2
csendes tag
válasz
masholnap #2297 üzenetére
Nekem is rajta volt, gondolom így védik a hátsójukat, alapból be van pipálva/írva annak ellenére, hogy karcolásmentes. Ugyan nem értek hozzá, de a bíróságon ez nem állja meg a helyét, mert nincs fényképekkel jegyzőkönyvezve. (másik fele is igaz, hogy ha karcosan kapod vissza, akkor fényképes jegyzőkönyv készítése tanúkkal ajánlott) Amolyan elrettentés, pszichológiai ráhatás azért, hogy ha karcolásokkal kapod vissza, akkor se merj ugrálni. (csendben vásárolj)
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Wellness Gate System Kft.
Város: Budapest
Cég: Simplexion Informatikai Kft.
Város: Budapest