Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
MaxxDamage
nagyúr
Az általad "említett" hardver az nem "SSD" hanem Seagate Momentus SpinPoint HDD (Sata II) < 750GB / 5400rpm / 8M >
L
[ Szerkesztve ]
◄►Laptop? " I wait for the miracle" -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►LG® V50 ThinQ 5G Dual Screen 6/128GB "Black"◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
kamijo
csendes tag
válasz
MaxxDamage #2401 üzenetére
Szóval SATA III-as SSD-t tudok bele rakni, nem?
-
MaxxDamage
nagyúr
A HDD helyére "SSD" -t igen , de tudsz "külön" rakni bele mSata III SSD -t is ! (HDD mellé)
Neked kell eldöntened !
L
◄►Laptop? " I wait for the miracle" -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►LG® V50 ThinQ 5G Dual Screen 6/128GB "Black"◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Dhampir
félisten
válasz
delicious91 #2398 üzenetére
Megpróbálom elkapni a kékhalál feliratot, de nagyon kell majd sietnem, 5 másodperc után újraindítja magát.
Az xp-AntiSpy programban beállítható, hogy ilyenkor automatikusan ne indítsa újra magát.
[ Szerkesztve ]
-
vizirider
tag
-
q2w3
senior tag
Nektek is kicsit mozog és recseg a zsanér? Ismerősöm jóval olcsóbb emachines gépének mérföldekkel jobb a tartás. Ha kicsit megmozgatom akkor elég nagy a holtjáték.
Ez normális?Ja igen és a vga akksiról csak 405/800-on hajlandó üzemelni, így van megcsinálva, és ami nálam a hiba oka az a cpu throttling , folyamatosan monitoroztam a gépet játék közben, és azért akad be, mert leugrik a processzor órajele 1,4 ghz-re. Tipp? Ezt akksinál csinálja. A cpu hőmérséklete 62 fok volt. Minden energiagazdálkodási pontban ezt csinálja.
-
Bomc
aktív tag
válasz
delicious91 #2378 üzenetére
Nekem a HP gépem csinálja ezt mostanában. Memóriát nem tudok benne cserélni mert egy modulba van benne a 4 GB. Van még rá egy év gari, de visszavinni nem tudom mert nincs hozzá windows 7 és még azt vágnák a fejemhez, hogy nem használjam vindózzal. Asszem pakolok rá Linuxot és eladom a
gecibe -
A megváltó
tag
válasz
delicious91 #2398 üzenetére
Szia!
A Windows indulása előtt, amikor bootol-ni kezd.Nyomj F8 -at és ott le lehet tiltani az automatikus újraindulást.
[ Szerkesztve ]
y580 (I7 3610QM, 8GB, GTX660M, 1TB, HD) There is no fate but what we make
-
MaxxDamage
nagyúr
-
slayer93
tag
válasz
MaxxDamage #2411 üzenetére
Az össze veri
"Ne próbáld, hanem csináld meg"~ egyik kedves volt Tanárom :)
-
masholnap
senior tag
hmm, azt talán nem mondanám, hogy mozog, de nem érzem igazán stabilnak, és csöppet reccsen nyitáskor. na pont erről beszélek, hogy nekem csalódás ez a gép, a garis eset meg csak rátesz egy lapáttal. a páromnak Acer-je van és sokkal stabilabb a zsanérja, ráadásul jobban ki is lehet nyitni
kb ezek miatt nem fogok többé Lenovót vásárolni (nem elrettentésként írom, de aki ilyet vesz az számíthat ezekre):
- gariztatási hercehurcák/bakik
- rosszul megtervezett szellőzés, azaz indokolatlan melegedés
- a hűtőventilátor alacsony fordulatszámon morog. ilyenkor kéne a leghalkabbnak lennie, mégis, a morgás miatt ilyenkor a legfeltűnőbb a zaja
- zsanér, korlátozott nyitás
- ide sorolnám azt, hogy a gyári win7 alapból egy rakat elindíthatatlan folyamattal áll fel (nézzétek meg az Event Viewert)a pozitívum az, hogy egy bika gép építhető belőle SSD-vel. én ezért vettem, de a negatívumok ettől még baromira nem tetszenek. úgy érzem, nem figyelnek igazán oda arra, hogy minőségileg kifogástalant állítsanak össze.
-
MaxxDamage
nagyúr
válasz
masholnap #2414 üzenetére
Sajnálom, hogy neked ezek a meglátásaid / tapasztalataid , én személy szerint nem így látom, ki / becsukásnál nem tapasztalom a recsegést / szorulást (zsanér) , tőkéletesen összeszerelt / anyag minőségű az eszköz (nálam)
A hütőventilátor hangját szinte nem is hallom , van a Power Management -> Rendszerbeállítások -> "Porelszívó ventilátor" = ezt használva sem olyan hú de hangos , sőt inkább szép "venti" hangja van..... (+ a Thermaltake Massive 23LX hangját hallom csak (kicsit) akár alap / erős terhelés alatt van a gép.... és a -10c "minimum" megvan tőle... (állandó))
Gyári Win 7 (elhiszem, hogy annyit is ér...) Ezért nem Win 7 -es version -t vettem hanem FreeDos ...
Jobban szeretem magam felrakni az OP-rendszert és belőni / konfigolni saját belátásom szerint... Meg azért a Win 7 Professional 64bit HUN jobb mint a sima Home 64bit (szerintem)
Úgyérzem, hogy te barátom kifogtad a "series peched" szériát
Nekem semmi gondom az Y580 -al... szinte 24hr -be üzemel , mikor nem "használom" Torrent fut rajta....
L
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Nekem sincs gondom a géppel, szintén massive23lx-et használok, nem melegszik, hozza a teljesítményt, a zsanérok rendeben, HDMI-n tökéletes éles képe van, most kaptam vissza gariból (nekem tovább tartott mint a másik kollegának akinek szintén ugyanez volt a baja), alaplapot és akku-t cseréltek a papír szerint. Nekem minden olyan a gépen amit el is várok tőle, tökéleten működik. Win7 lehet hogy sz@rt se ér az előtelepített programok miatt, ezért én win8al és ubuntuval használom. SSD-vel tényleg nagyon gyors, és nem bántam meg a fullhd kijelzőt sem.
-
masholnap
senior tag
válasz
MaxxDamage #2415 üzenetére
nem hiszem, hogy a legrosszabb gépet fogtam ki, csak rendkívül kritikus vagyok az eddigi tapasztalataim alapján. a zsanér bénasága akkor tűnt fel, amikor összehasonlítottam egy sokkal jobban működővel, mely egy elméletileg bénább gyártótól származik. igencsak meglepett.
ami a hűtést illeti: szerintem egy jó gépnek nem kell hűtőpad. de nem is ez a lényeg a ventilátor hangja szempontjából. a hűtőventi magas fordulatszámon nem zavar, de mikor a legalacsonyabban megy, akkor hallható ahogy löki előre az elektromágnes a cuccot. szerintem ezt a fokozatot akár ki is hagyhatták volna. inkább zavaró mint hatásos.
win7 verzió és telepítés szempontjából igazad van, de amit kifogásolok, azt a lenovo által hozzátett "értékek"-nek sikerült kiprovokálni a rendszerből. egyébként akartam egy jogtiszta win8-at, azért vettem win7-tel.
egyébként ha megfigyeled, milyen problémáim vannak a géppel, akkor láthatod, hogy az enyém is tudná azt, amit a Tiéd, simán futhatna éjjelnappal, működne mint atom, a teljesítményével eddig egy csöpp problémám se volt eddig se. a konstrukció általános minőségével nem vagyok elégedett. na meg persze a garis dolgokkal
-
MaxxDamage
nagyúr
válasz
masholnap #2417 üzenetére
Értem.
Garis dolgokkal kapcsolatba nincs véleményem / tapasztalatom (Lenovo) csak (Asus) terén.
Elöször mikor megjött és telepítgettem + SSD (mSata) raktam bele... nagyon jó / gyors gondoltam.. és nekemis volt az "elején" problémám (telepítési / hardver kompatibilitási) amire azt mondtam... bárcsak Asus -t vettem volna (azokat ismerem) az Y580 (i7) az első Lenovo szériám.. eddig mindig és mindenből az Asus -t választottam (minőségibb szériákat)
Aztán teljes reinstall útán megoldódott a "problémám" azóta minden működik és tökéletesen üzemel (elvárásnak megfelelően / maximálisan)Sok szerencsét kívánok neked a továbbiakban !
+ KitartásL
-
masholnap
senior tag
válasz
MaxxDamage #2418 üzenetére
köszi
asus-on is gondolkodtam vásárlás előtt, de az számomra nagyon nem lenne ideális, mivel bitangsokat használom ölben a gépet. csinosan szétégetné a combom az asus
egyébként azt vártam, hogy sokkal elterjedtebb lesz mára az érintőképernyős note-ok száma, már egy éve is ilyesmire vágytam, de amíg a komolyabb szoftverek nincsenek ilyen kezelési felületre átdolgozva, felesleges erre vágynom
-
Sickboy25
addikt
válasz
szerintem Te nem is lenovo y580-at vettél
Előttem szólókkal teljesen egyet értek, max felbontáson játszok COD -dal semmi extra hang, alapon meg olyan mintha be sem lenne kapcsolva.
Normál win7-em van nem azzal vettem, szerintem nem is érdemes winnel venni...
Gariztatásról eddig nem tudok nyilatkozni és igen mióta megvettem nekem is kb. 24h megy... Solidworks is szépen fut rajta és itt sincs gondom a melegedéssel, pedig az ölembe van és nem asztalon...Szummaszummárum: azokat a hibákat, amiket Te írtál én SEM tapasztalom... Semmi melegedés, semmi ventizaj...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
vizirider
tag
válasz
masholnap #2419 üzenetére
hidd el nem a lenovo marketingosztálya írogat ezen a fórumon. vagy ha igen akkor mi ketten
vagyunk a vásárlók. amikről írsz, az az én gépemnél rendben van. nincs hangja meglepően hűvös
(nem csak a teljesítményhez viszonyítva) te kb kifogtad a bandzsa halat. mondjuk gariztatásról nem tudok nyilatkozni (szerencsémre).........szóval ha te nem veszel lenovo-t többet na bumm. te dolgod.
de el lehet azon gondolkozni hogy mások miért mondják hogy nem melegszik pl...... és az enyém is i7-el van, no hűtőpad se semmi........Chuck Norrisnak egy medvebőr van a nappalijában. a medve nem döglött, csak nem mer elmenni......
-
masholnap
senior tag
válasz
Sickboy25 #2420 üzenetére
a nyári melegben a HDD nagyon csúnyán felhevült, 50 fok volt az alap, rövid terhelés alatt 58-ra felkúszott, ami már a megadott üzemi hőmérsékleten kívülre esik. a mostani hőmérsékleten 40-45 fokon van alapterhelésen hűtőpad nélkül. szerintem ez azért nem kevés. rossz helyre lett tervezve a HDD, ennyi. igen, valóban, a burkolaton ezt nem érezni túlzottan, de ettől még a HDD az eredeti helyén érzi
ami meg a ventihangot illeti, az éjszakai melónál zavaró. mint fentebb írtam, legalacsonyabb fordulaton a mágnes csak lökdösi a lapátot, ez zavaró búgó hang éjszaka
-
masholnap
senior tag
válasz
vizirider #2422 üzenetére
sok apró oda nem figyelés az ennél a konstrukciónál, mely számomra azt jelenti, hogy nem kéne többet Lenovot vennem. lehet azt mondani, hogy a másik sem jobb, sőt ez még elég fáin konstrukció, de számomra akkor is gyengébbnek tűnik a minőség, mint amennyibe került a gép. lehet valamit elfogadni adott minőségben, de ha tapasztalsz jobbat, a gyengébb feltűnik. elhiszem, hogy sokan elégedettek, de én nem. ennyi
300k-ért számomra ez a gép és ez a gariintézés számomra csalódás. a gari hercehurca nélkül is csalódás lenne, de azzal számomra nemkívánatos céggé avanzsálódott
és ismét megemlítem azt, ami szerintem sokaknak nem túnt fel: vajon miért 3 éves kijelzőket épít az FHD-s verziókba a Lenovo?
-
MaxxDamage
nagyúr
válasz
masholnap #2423 üzenetére
Nálam nem sok reggel 7-8 óta megy , de "nagyobb" terhelést nem kapott
(tehát kb. alap fokon "üzemel" , de mégis, jó fél nap üzemidő után !)Amit észrevettem, hogy az "SSD" jobban melegszik mint a HDD (terhelés alatt)
L
-
q2w3
senior tag
A hűtéssel nekem sincs gondom, a gép terhelés mellett is 60 fok alatt van (NFS, nem BF3).
Egyedül a zsanér zavar és ez a cpu throttling akksinál. Amúgy a windows eseménynapló is kijelzi a hibát : Esemény 37, Kernel- Processor- Power. "A(z) 0 csoportban lévő 0 processzor sebességét a belső vezérlőprogram korlátozza. A processzor a legutóbbi jelentés óta 6 másodpercig volt ebben a csökkentett teljesítményű állapotban" ÉS persze ezt írja mind a 4 szálra. Egyszerűen nemtudom mi lehet a baj. Utána olvastam Lenovo Communityn, de ott sem kaptak választ azok akik hasonló problémával szenvednek, más gépeknél is van ilyen és ott is a driver update volt az egyetlen tipp. Én frissítettem a Chipset drivert, és az energy management-et, de nem lett jó. Most felrakok minden windows frissítést, hátha valamelyik tartalmazza.
Zsanérra visszatérve, egyik nap majd elnézek laptopszalonba, hogy mennyire kell neki recsegni, és ha jobban recseg akkor felhívom a szervízt. -
A megváltó
tag
Sziasztok!
Ti is SANYO aksival kaptátok?y580 (I7 3610QM, 8GB, GTX660M, 1TB, HD) There is no fate but what we make
-
MaxxDamage
nagyúr
válasz
A megváltó #2428 üzenetére
Szia,
Igen Sanyo aksi van hozzá , miért?
L
-
A megváltó
tag
válasz
MaxxDamage #2429 üzenetére
Csak mert felraktam energia menedzsmentet drivergeniussal szerintem újabb mint amit kaptunk hozzá dvd-n és amikor elindul akkor azt írja ki hogy nem gyári lenovo akkumulátor és hogy a rendszer továbbra is működik, de a töltéssel léphetnek fel gondok.
csak ezért kérdeztemui:a régi energia menedzsment nem írta ki.
y580 (I7 3610QM, 8GB, GTX660M, 1TB, HD) There is no fate but what we make
-
MaxxDamage
nagyúr
válasz
A megváltó #2430 üzenetére
Hmm az látod kicsit érdekes... Én eredetit meghagyom, meg sokan mondták tapasztaltak akku töltési problémát, én azt sem tapasztaltam (szerencsére)
Jelenleg akku-védelmi üzemmódba van a gépbe (60%) azért ha pl. áram kimaradás lenne akkor a gép ne kapcsoljon ki.
(az a 60% , 57%-ra csökkent 2 hét leforgása alatt kb.)L
[ Szerkesztve ]
-
masholnap
senior tag
válasz
különféle Lenovo típusokhoz más-más verziójú menedzsment szoftvert ad a cég. valószínűleg egy-két "drótozott" dolog miatt írja ezt a szoftver
-
gulb
senior tag
Aki nem elegedett a gepvel szeretnem elmondani nekik, hogy ezek nem professzinoalis felhasznalasra vannak. Azok a Thinkpad szeriak.. ( olyanom volt kb 6even keresztul ). Azok nem nyoszogtek nem volt garanciaval gond stb.. csak eppen 2x annyi mint ez a gep
Egy biztos nem bantam meg a T500rol valtast.. az is tudott am melegedni nyaron hutopad nelkul leallt sc2 alatt.
-
masholnap
senior tag
a Thinkpad-ektől kiráz a hideg
alapvetően úgy vélem, ha valaki műszaki cuccokat gyárt, akkor figyeljen oda, főleg, ha valamilyen szinten az IBM örököse. az Y580-nál két gyengébb kategóriás note-tal van szoros kapcsolatom, mégis a Lenovo-nál érzem azt, hogy a legkevesebb odaadással rakták össze. nekem ez a meglátásom. kerestem hasonló gépet, az Asusnak van is, de az nekem nem lenne ideális, különben olyat vettem volna. na ennyi
amiért meg ennyire negatív vagyok az arról szól, hogy most már több hete azzal foglalkozom, hogy a kijelzőm ne egy gyári selejt legyen, és másodjára kellett visszaküldenem. véleményem szerint a garancia még a legolcsóbb termékekre is ugyanazzal a joggal jár, még egy pár ezer forintos hajszárítóra is. ha a gyár úgy gondolja, hogy az olcsó termék minőségen aluli, akkor írja oda, hogy ez lehet hogy szar, de olcsó, és ha garanciát akarsz, akkor pedig harcolj meg az ügyfélszolgálatunkkal.
-
MaxxDamage
nagyúr
válasz
Kép:
Amúgy érdekelne, hogy ez minek is van "porelszívó ventilátor" (bekapcsolása)
Milyen célt szolgál? - Mikor kell használni?---------------------------------------------------------------------------------------
Korábban emlékszem valaki(k) kérdezték, hogy az ODD -t miként lehet kivenni, hát tessék !
L
[ Szerkesztve ]
-
masholnap
senior tag
válasz
MaxxDamage #2435 üzenetére
az nem porelszívó, hanem porkifújató funkció, csak megint egy csodás fordításnak lehetünk tanúi
-
vizirider
tag
én halkan annyit tennék hozzá, hogy aki tudja hogy dolgoznak a lengyelek (akiket én látok nap mint nap) az nem adta volna a szervízt nekik az 100%. szóval a garis problémák eléggé sajnálatosak, jogosak, és elszomorítóak, de azért nagyon tesco áron vettél gépet. és nem arra szeretnék utalni hogy occsóér sz@r is jó, hanem arra, hogy ha valaki 8 milláért vesz szalonból kocsit, az elhiheti hogy tökös csávó, de ne várjon egy ferrarit érte. a konkurenciánál ez a szint kb 100 ropival több.
az pedig a gép áránák 30-35%-a. és megint hangsúlyoznám, a szervíz résszel messze egyetértek, szégyen hogy nem nézik meg az elvégzett gányolásukat...........Chuck Norrisnak egy medvebőr van a nappalijában. a medve nem döglött, csak nem mer elmenni......
-
jjc
aktív tag
az enyém valamikor a jövő héten sajnos megy ki a lengyelekhez.
a megvásárlás óta nem működött a mikrofonja. próbáltam a driverfrissítésen keresztül a gyári állapot visszaállításáig. pár hete meg már a webcamera is felmondta a szolgálatot. mivel vettem 1 msata ssd-t, lehetőségem volt a friss gyári állapottal tesztelni, de meg se mukkan.
kicsit tartok tőle, h pampogni fognak, mert nincs az az isten, h én ssd-vel és hdd-vel küldöm ki nekik. állítólag nem szeretik, ha kiszedik a delikvensek a hdd-t. meglássuk.
@masholnap: ha az asus n56-ra gondoltál, akkor abban tudtommal egy gt630m van, amit teljesítmény szempontjából inkább nem jellemeznék. nekem eddig csak asus-om volt, de ennek a lenovonak nem tudtam ellenállni. a szervizelés után meglátjuk, h érdemes volt-e átcsábulni.
Galaxy Note 8, Dell Inspiron 7559, Popcorn Hour A-110, TP-LINK C1200
-
MaxxDamage
nagyúr
válasz
vizirider #2438 üzenetére
Service dolgokra tudnék egy s mást mondani , igaz Lenovo service -be nem dolgoztam, de Singapore -i székhelyű multinál igen, na meg Siemens telefon service (optical repair) , HP & Epson nyomtató service (repair) , stb.. (Elektronika) a lényeg, hogy nagy "gányolások" vannak, mert sokan biztos vagyok benne, de nem tudják, mi mindent meg kell tennie a "szervíz-szakembernek" (csalnia) , hogy a javítás útán teszteken átmenjen a készülék és LQD / csomagolás / kiszállítás (csak azért, hogy a darabszám / mínőség) meglegyen...(énis sokat gányoltam olyan Nyomtatót (kb. minden termékből volt ilyen ahol "előírás" volt a darabszám / minőség) adtam ki a kezem közül ami "kokányolva" volt és kb. max. 1-2 nap útán "tönkrement" kb..)
Javítási folyamatnál is megköveteli a cég a darabszámot / minőséget
(ezekről a folyamatokról tudnék mesélni....) (sokat dolgoztam servicekbe...)Főleg mikor egy szervíz-technikus , javító-műszerész szakembernek a főnöke egy agyon iskolázott (8 általános / takarítónő) azt az mondja meg, hogy mit , miért, mikor.. (akinek fogalma sincs az egészről.... (csak nyalt, vagy a lábát tette szét...kb.)
Na a lényeg, eltudom képzelni, hogy mi lehet a "Lenovo" szervízbe, főleghogy az gyánolt helyen / nemzetiségűeknél van.. (bár mind1 hol van, melyik országba / régió) vannak amit a fő székhelyű cég "előír / megkövetel" csak sokszor az emberek túlvannak dolgoztatva / megkövetelve (munkamorál / bánásmód)
Tovább nem feszegetem ezt a témát... tudnék még dolgokat mesélni, de felesleges...
(az volt a jó mikor küldtem servicebe az Asus Notim és írtam nekik e-mailt (dolgokról) , a service "neve" Asus RMA volt... én akkoriban HP RMA -n dolgoztam... (nem részletezem) - (folyamatok kb. stimm, beszállítás / hiba reg. / repair / teszt / LQD / csomagolás / kiszállítás.. stb..)Amúgy sajnos ilyen a mai világ ! (ez van... ezt kell szeretni)
Míg vannak jogaink amit megtehetünk, azokkal élni is kell, mígnem az "idő" eljár felette(ünk) !pl. én azért vettem Laptopszalon -nál a Notit, mert "14-nap" van arra, hogy (szétfuttassam / kínozzam / strapáljam) a gépet és bármi van (olyan ami nekem nem stimm.) akkor benyújtom a pénzvisszafizetési "kérelmem" , mert a termék nem az elvárásaimnak megfelelő... kb. ennyi
"azt vettem észre, mikor egy új technologia van "próba-gyártáson" akkor minnél több alkatrésze / speckója van , és nagyon kicsi a szerkezet - összeépítése, a hibák gyakorísága egyre nagyobb" - Most jutott eszembe mikor a telefonokat gyártották / repairelték (tük) akkor mégcsak ilyen Siemens M55 volt... (azt se tudták az emberek mi az a kamerás telefon kb. (MO-n) és bejött a CT típus.... az pár hónapig volt gyártva és vitték is el az egészet.. (több volt a selejt mint a jó) , de ezeket nem mondhatnám el, mert sérti a cég üzletpolitikáját / szabályzatát... (még jó, hogy nem mondtam cég. nevet)
Sorry, ha ékezeti / helyesírás híbák vannak az "irományba" de már este van....(ki-ki nyugalomba)
L
[ Szerkesztve ]
-
masholnap
senior tag
válasz
MaxxDamage #2442 üzenetére
na ilyenkor hiányzik a kritikus tömeg, nem a szerencsétlen bicikliseknél
ha lenne időm rá (meg elegendő tőkém), valszeg pár tucat céget beperelnék megtévesztő marketingért/reklámért/megnevezését. kedvenc kategóriám a csípős felvágottak, melyek max. csak álmukban csípnek. a Jabil is rendkívül zseniálisként adja elő magát, de ez átverés, ezért embereket börtönbe szoktak zárni... nem?
-
Rent
senior tag
Hali!
Eddig az y580 volt számomra a no1, és 75gw a no2. (340k-t már sokallok). November elején fogok notit vásárolni. (Ami kell az i7 fhd, min 8gb ram) Viszont ugye ez kb 300k az y580-ból, és olyan 340 asus g75vw-ből, viszont most megtaláltam egy harmadik esélyest, ami nálam lehet veri ezeket.
Mégpedig a Dell 7720. 17" Matt Fullhd, alapból 2 vinyót + msata ssd-t lehet belerakni, ugyanúgy i7, 1TB fhd. Egyetlen negatívuma van az a "hajszállal" gyengébb vga (bár gamelni inkább az asztalimmal tenném, konfig adataimnál) 650m 660m helyett, ellenben matt 17-es kijelző dula hdd-vel, jobb hűtéssel. Ellenérveket kérnék ellene, mert mindent meghallgatok, alapból az y580 vonzott, de 3 kilóból kijön a dell egy + 128-as samsung ssd-vel.Róla lenne szó 7720 (+4,4k-ért 8gb ramra bővítik, tehát megáll 269-en, 31ből meg bőven kijön egy 128-as ssd, és még msata is üres marad):
Ettől függetlenül várnám a válaszaitokat.[ Szerkesztve ]
-
masholnap
senior tag
-
MaxxDamage
nagyúr
Nos kérem tisztelettel... ha van még aki kételkedik az Y580 vásárlásán az most IDE kattintson és olvassa végig !
(ennyi)L
-
masholnap
senior tag
válasz
MaxxDamage #2447 üzenetére
a csúsztatás ebben az egészben az, hogy g55vw kb 300e körül van, a 75-ös meg 330 körül
-
®abstract®
senior tag
sziasztok!
valamit nem irtak el itt a tesztben,hogy CSAK a windowsos valtozatokban elerheto a billentyuzet vilagitas???
-
masholnap
senior tag
válasz
®abstract® #2449 üzenetére
mondjuk úgy, hogy azt is elírták
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Simplexion Informatikai Kft.
Város: Budapest
Cég: Midori Global Consulting Kft.