Hirdetés
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- CSS topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Weblap készítés
- Rendszergazda topic
- [Re:] Elárulta az NVIDIA, hogy mennyit keresett a kriptobányászokon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- [Re:] Újabb 1 milliárd dollárért vásárolt bitcoint a MicroStrategy
Hozzászólok Aktív témák
-
A megváltó
tag
Sziasztok!
Kicsit gyenge a wifim-en a jel nem is csoda 2 falon kell neki átküszködnie magát
Nem lehet ehhez a laptophoz wifi antennát rakni, nem USB is wifi kártyára gondolok.
y580 (I7 3610QM, 8GB, GTX660M, 1TB, HD) There is no fate but what we make
-
Iomega
őstag
válasz
A megváltó #2602 üzenetére
A routerre dobjál egy komolyabb antennát.
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Iomega
őstag
válasz
A megváltó #2604 üzenetére
Természetesen a kültéri wifi pontoknál a legtöbbször erősebb antennákon nyomják a jelet, viszont a bolti routereken elég gyengék az antennák gyárilag, ezt kiköszöbölheted erősebb antennával, ami nem drága pl. az ebayen. 1-2 ezer forintból kijön.
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Sickboy25
addikt
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Mottie
őstag
válasz
Sickboy25 #2609 üzenetére
Itt beszélnek ilyenről, ha nem gond az angol
A megoldás pedig itt található
Szummaszummárum: Elindítani mindig azt fogja automatikusan mert bele van programozva. Regedites bohóckodással ki lehet kapcsolni. Mindentől függetlenül ha már el van indítva elvileg más médialejátszókkal is működik.
[ Szerkesztve ]
Be Victorious!
-
masholnap
senior tag
nektek sem működik a hosszú í billentyű mikor csak az oldalán/szélén nyomjátok meg?
-
q2w3
senior tag
Mostanában elkezdtem kicsit nyúzni egy-két játékot, és a nagyobb gépigényűeknél próbálgattam hogy mi a legjobb (számomra) beállítás. Mivel fullhd kijelzőm van, nem szívesen venném le 1360x768ra, de ugyanakkor magas részletességet is szeretnék, szóval átraktam a felbontást 1600x900ra az eredmény elég bíztató! Bf3 multi 32-64es szerveren 40-50 fps v sync al magas részletességgel ( árnyék és post process médium). Ez full hdba
25-35 fps volt, míg félhdba 50-60.
Még fullos 64 fős nyílt terepen is 32 fps volt a legalacsonyabb érték.
Azt hiszem ez a legjobb felbontás azok számára akik nagyban és szépen szeretnek játszani
Én olyan 60-70 centiről nézem a monitort és ilyen távolságból a fullhd- 1600x900 különbség nem érzékelhető, viszont a félhd már igen.
A kijelző nagyon jól méretezi a felbontásokat szóval mindenkinek ajánlom hogy próbálja ki![ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
nagyúr
Nekem nem az FPS a lényeg, én ilyet nem is nézek... a lényeg, hogy ne "akadjon" a game, FPS (kit érdekel
) kb. engem biztos nem
L
◄►Laptop? " I wait for the miracle" -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►LG® V50 ThinQ 5G Dual Screen 6/128GB "Black"◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
q2w3
senior tag
válasz
MaxxDamage #2619 üzenetére
Jólvan akkor úgy fogalmazok, hogy 1920x1080ban kicsit akadozott, 1600x900ban pedig folyamatosan akadás nélkül megy
-
masholnap
senior tag
persze, odafigyeléssel szinte mindent meg lehet oldani, a baj, hogy az "í"-nél viszont CSAK odafigyeléssel biztos a működés. megy 3x is szervizbe fuckshit és a többi
mókás volt azért a szervizes srác, mondta, hogy egy bios frissítés megoldhatja a gondot... (egyébként ma jött ki az új bios.... nyilván nincs köze az efféle mechanikai gondokhoz a biosnak....) azaz mókás lett volna, ha nem fuckshit-elnék a gép miatt már egy hónapja. szept. 13. óta csak azzal foglalkozom, hogy mi a szar a gépemen
ha megint egy selejttel küldik vissza, akkor valahogy visszavásároltatom a Lenovóval. nem tudom hogy, de ez így se nem termék, se nem szolgáltatás, ilyen nekem nem kell
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
nagyúr
válasz
masholnap #2621 üzenetére
Nos LQD-s emberünk rád gondoltam.
Nézd már meg légyszíves az Y580-on a TouchPad munkafelületét (jobb-bal) érintő felület és gombok, hogy nálad is "lötyögy"(lefelé , nem oldalra
)
Ezt úgy tudod megnézni, hogy a 3/4 -ig (gomb felett) ahol az ujjad mozgatod, benyomkodod mint az egéren a gombok, de TouchPad -on 2x nyomod meg ugyebár, és ha akkor a "plexi-lemez" vagy mi is az (műanyag) besüllyed / kopog akkor az szerintem gázos... nálam ilyen, most lettem rá figyelmes
eddig usb-s egér és bill. volt rákötve, csak akkor nyitottam fel mikor bekapcsoltam
most kivételt tettem , kérek mindenkit nézzen utána ennek a "jelenségnek"L
◄►Laptop? " I wait for the miracle" -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►LG® V50 ThinQ 5G Dual Screen 6/128GB "Black"◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
nagyúr
VIDEO róla .... szerintem necces problem ez..
L
-
masholnap
senior tag
válasz
MaxxDamage #2622 üzenetére
hú, tudnál valami rajzot rittyenteni, hogy holmerre?
én úgy alapból csak érzem meg hallom, hogy nem egészen stabil, de ilyen lüke konstrukciónál ezt nem tartom olyan nagy csodának. egy picit tuti mozog az egész oldalt mindenhol, ha hozzá érek, de lemérni nem igazán tudnám. az meg, hogy a közepén is be lehet nyomni.... hááát. be lehet, és ez zavaró tud lenni, de ez meg konstrukciós bénaság -
masholnap
senior tag
válasz
MaxxDamage #2623 üzenetére
ehh, ezt egy kicsit benézted, azok az "egérgombok"
-
MaxxDamage
nagyúr
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #2626 üzenetére
nem ez így nem normális, küld vissza gariba
-
masholnap
senior tag
válasz
MaxxDamage #2626 üzenetére
mondjuk úgy, hogy a Tiéd jobban benyomódik, mint kéne. első blikkre jónak tűnt, de hogy többször végignéztem, az enyémnél sokkal mélyebben lemegy a Tiéd. ha kevésbé nyomódna le, normális lenne
szerk: a pad alja egyébként nyomogatható, az úgy van jól, azok az egérgombok
szerk2: várjunk még további hozzászólásokat
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
nagyúr
válasz
masholnap #2628 üzenetére
lenyomódik az oké, de "kopog" .... nagyon lenyomódik... tuti f*s
aztán kb. most használtam (first...)L
[ Szerkesztve ]
-
masholnap
senior tag
válasz
MaxxDamage #2631 üzenetére
hmm, nálam csak kattan mint egy egérgomb, azaz nem nevezném kopogásnak
-
Mottie
őstag
válasz
MaxxDamage #2622 üzenetére
Nálam az egész touchpad olyan, mintha "kattintható" lenne
:
Működik is vele a kattintás
[ Szerkesztve ]
Be Victorious!
-
®abstract®
senior tag
szerintetek a videokari tobb memoriat is tudna valahogyan hasznalni a rambol mint a radeonok?
ha mukodne a dolog akkor tovabbi tartalek lenne a gtx 660m ben..
-
q2w3
senior tag
válasz
®abstract® #2637 üzenetére
Nemtudom neked miért lenne szükséged 2gb nál több videóramra, de azért leírom, hogy
1., teljesen felesleges, ez szinte már parasztvakítás hacsak nem 2-3 monitoron szeretnél egyszerre játszani. Az én kb 3-4x erősebb asztali vga-mba is csak 1gb van és untig elég full hd felbontásra.
2., a radeon se képes ilyenre ( ha netán így olvasnád valahol), ugyanis a vga memóriája sokkal de sokkal gyorsabb mint a ram. Megnézed a ram sebessége ddr3 esetén maximum 6400mb/s ez a 80gb/s-es videókártya(GTX660m) memóriához képest sehol sincs... -
®abstract®
senior tag
koszi a valaszod,reszletgazdag.
(radeon hd4870 1 GB os vgam volt az asztalimban de full hd-ben mar kezdtek rajta akadni a gamek pedig az is tudott tobb kepes megjelenitest 2560+ felbontast)
csak azert kerdem mert a notebookcheck-et nezegetem es ott ugye nagyon super tablazatok vannak stb.
a gtx 670m mar 14%-al jobb,mint a gtx660m de abba csak 1,5 GB ram van alacsonyabb orajelen de megis erosebb.. -
Mottie
őstag
-
slayer93
tag
válasz
®abstract® #2639 üzenetére
Elvileg azért jobb, mert nem 128 bites a vram hanem 192 és így gyorsabb.
"Ne próbáld, hanem csináld meg"~ egyik kedves volt Tanárom :)
-
®abstract®
senior tag
az hogy ennyit szamit a memoria szelessege hihetetlen.
-
®abstract®
senior tag
pedig a szamokat latva azt hihetnem,hogy magasabb gtx kel is versenyezhetne mert ennek magasabb az orajele.
-
Jackal2
senior tag
válasz
®abstract® #2639 üzenetére
Van még 10 másik paraméter is ami befolyásolja. Ez ugyanaz a helyzet mint pár éve a megaherz háború volt. Számok, számok, számok
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
vadkender77
csendes tag
hali.
Segítséget kérnék. Újraraktam a gépet az ssd miatt de sajnos a háromujjas görgetés a touchpadon nem megy. Pedig minden drivert felraktam, a háromujjas pöccintést is engedlyeztem de nem akar menni. Nem tudja valaki, hogy mi a baj? -
Sickboy25
addikt
válasz
vadkender77 #2645 üzenetére
próbáld két ujjal
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
törölt tag
válasz
vadkender77 #2645 üzenetére
yah, a görgetés 2 ujjal megy......
-
gisember
csendes tag
Sziasztok!
Céges laptop vásárlása előtt állok, kb. nettó 300k a keret. Alapvetően két potenciális jelöltre szűkítettem a választást, de ha ebben az árkategóriában tudtok jobbat, akkor várom a javaslatokat.
Szempontok: I7-es proci, 8Gb RAM, nagy HDD, ha lehet SSD is, masszív felépítés (alumínium), lehetőleg matt képernyő, jó felbontás. Alapvetően térinformatikai programok futtatására kell, és nagy adatbázisokkal dolgozom, gyakorlatilag mindegyik erőforrást kihasználom munkától függően (adatbázis műveletekhez proci, memória, 3D-s modellezéshez a videókártya, 3D gyorsító).
Szóval az egyik egy Dell Inspiron 7520, a másik a Lenovo.Nekem eddig a Lenovo volt a befutó, de most kicsit a Dell felé hajlok jobban. A matt képernyő, az SSD, no meg a 3 év garancia miatt. Mondjuk a 32 Gb-os SSD-t azonnal lecserélem egy 128-asra legalább. Úgy egy kicsit drágább csak, mint a Lenovo.
Mit gondoltok? -
Davidsned
csendes tag
Hali!
Egy eleg hulye kerdesem lenne: honnan tudok szervalni olyan kis meretu csavart, ami az msata SSD felfogatasahoz kell?"Birodalmi cirkálókat rázott le egyhuszad másodperc alatt. Méghozzá nem holmi ócska teknőket, hanem az egész birodalmi flotta legmodernebb, szuperspéci űrhajóit. Ez csak elég gyors öreg."
-
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Milyen processzort vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- [Re:] Halo: Infinite - Új képeket kaptunk
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- nVidia tulajok OFF topikja
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- További aktív témák...
- Bestia! HP Elitebook 840 G3 /WQHD IPS/Core i5 6300U/16GB RAM/256GB SSD
- Verhetetlen áron, HP EliteBook 830 G5 13,3" FULLHD IPS Touch üzleti ultrabook, i5/8GB RAM/512GBSSD
- ASUS ThunderboltEX 3-TR kártya
- HP Pavilion 14-ce0002ng - ÚJ 14" FullHD IPS notebook - i7, 16GB, SSD+HDD, GeForce, Win10
- GIGABYTE AORUS RTX 3080 GAMING BOX
Állásajánlatok
Cég: ELPRO Systems Kft.
Város: Budapest
Cég: Simplexion Informatikai Kft.
Város: Budapest