Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
slayer93
tag
Helló.
Nekem egy olyan bajom lenne, hogy mikor mw3 mp-zek akkor néha befagy a gép és ez tuti, mert akkor nem egyszer meghaltam már, d nem mindig. Pálya és szeró független. Padon és anélkül is. Az állógépemmel ilyen bajom nincsen. Csak ennél a játéknál csinálja ezt. Más teljesen fullosan megy akadás és lagg nélkül. Mi lehet a gond szerintetek?
Előre is köszi ^^
"Ne próbáld, hanem csináld meg"~ egyik kedves volt Tanárom :)
-
VV7
csendes tag
Hello!
Valaki tudna adni egy tutin működő linket egy megfelelő gpu driverhez. Köszi -
Rainf0r3st
csendes tag
function + space nem világítja meg a billt de minden más tökéletesen működik (beleértve a többi function parancsokat). ötletek, hogy hogyan tudnám orvosolni a hibát? driver, hibás háttérvilágítás stb.?
továbbá: igaz az, hogy az a akku mód ami 60%on tartja az aksit nagyon gyilkolja annak ellenére, hogy arra van kitalálva, hogy minel kevésbe vegye igénybe?
-
VV7
csendes tag
Köszönöm
-
Rainf0r3st
csendes tag
Még 1 kérdés.
http://www.pcbox.com/comprar-memoria-portatil-4-gb-ddr3-1600-kingston-cl11_kgn1415.aspx?ch=000002051100090B0512031200070412f2e7b9ba126ad1d5a3a2237b881f18460&tar=55667&tarc=0#.UGCNDVHG8lM
Ez a memória jó lesz nekem? Most 1x 4 giga 1600hz van benne és szeretnék venni meg egyet, kingston 1600hzeset szintén 4 gigás modult. Nem tudom h a CL11 jó e.
-
scuderia
csendes tag
Sziasztok!
En is szeretnek beruhazni egy ilyen csinos kis gépbe, de nem tudom eldonteni, hogy milyen felbontasu display-el vegyem. Olvasgattam a forumot, de eddig nem talaltam valaszt arra, hogy mennyire homalyosodik el a kep ha vissza van veve a felbontas 1600x900 -ra. Erre esetleg tudna nekem valaki mondani valamit. Ha az olcsobbat vennem alacsonyabb felbontassal, akkor viszont meg tudnam hosszabbitani a garanciat 3 evre.Szerintetek melyik lenne a jobb valasztas?
Koszi! -
slayer93
tag
válasz
scuderia #2109 üzenetére
Attól függ, hogy mire kell neked. Ha játékra akkor az 1366*768 as+ gari. HA meló akkor a fullHD. Nekem személy szerint a fullHD ilyen felbontáson borzalmas. Alig látok valamit. 15,6" az 1366*768 a tökéletes szerintem vagy az almás retina kijelzője, de abban csak a kijlző annyi majdnem, mint egy ilyen gép szóval.
Ajánlom neked ha van lehetőséged akkor menjél be a Laptopszalon pesti boltjába és ott elvileg van kitéve fullHD-s kijelzős gép és tekintsd meg, hogy neked milyen."Ne próbáld, hanem csináld meg"~ egyik kedves volt Tanárom :)
-
scuderia
csendes tag
válasz
slayer93 #2110 üzenetére
Hiaba vagyom jobban a szebb kepre, de talan megis inkabb a garanciat kellene valasztanom. 2 ev utan hajlamosak tonkre menni. 4 Gb ram elegseges, vagy okvetlen meg kell duplazni? Meg valami: hogy lehetne ugy kicserelni a HDD-t SSD-re hogy a win7-et fel tudjam telepiteni?
Koszi
-
Rainf0r3st
csendes tag
válasz
scuderia #2109 üzenetére
Ez egy örök vita téma h full HD vs nem full HD és TE fogod a végső döntést meghozni ezzel kapcsolatban.
Én mindenképpen a full HD képernyőt ajánlom mert brilliánsan szép képet ad! Személy szerint full HD monitorom van 3~ éve, full HD tévém 2~ éve és nem tetszik a szememnek az 1080p alatti kép. Játékokban nem tudom, hogy melyik jobb ha később visszaveszed a grafikát/részletességet vagy ha lejjeb veszed a felbontást bár én inkább az előbbire szavaznék.
Azt is vedd figyelembe, hogy mennyit játszol és mennyit használod a gépet egyébként mert a korábbi hozzászólások alapján játékban sokkal kevébe veszed észre h 1080p v 768p, viszont netezésnél/filmezésnél eléggé szembetűnő azért a különbség. Akár még azt is megteheted mondjuk, hogy veszel egy nem full HD verziót és rákötöd játéknál egy full HD monitorra ha neked megfelel.
Szerintem menj a full HD verzióra nem fogod megbánni!
-
slayer93
tag
válasz
scuderia #2111 üzenetére
Megértelek. A nagy dilemma. A biztonság vagy a szépség. Én inkább a garira mennék rá. Nekem evidens volt, hogy 8 GB RAM. Előre gondolkodtam, meg a lustaságom is vezérelt.
Én még nem cseréltem ki a HDD-t de elvileg leveszed a hátlapot kicseréled a HDD-t az SSD-re és telepíted a w7et. Ez csak a SATA3as portra igaz. Az mSATA-nál trükközni kell vmit. Fentebb lehet olvasni, hogy a fiúk megcsinálták és ó nekik."Ne próbáld, hanem csináld meg"~ egyik kedves volt Tanárom :)
-
scuderia
csendes tag
válasz
slayer93 #2113 üzenetére
A win7 csiraja nem a HDD-n van rajta?? Mert ezzel nem vagyok tisztaban. Ha kivennem a HDD-t akkor az ures SSD-rol az en logikam szerint nem lehetseges a telepites, de lehet rosszul gondolom.
Egyebkent itt Szlovakiaban a FullHD kerul 950 EURba mig a gyengebb csupan 792 + 80 ert kapni hozza 1 ev garit, azert ez eleg jelentos arkulonbseg.
http://www.alza.sk/notebooky/podla-vyuzitia/hracie/18848814.htm#f&pg=1&pn=2&prod=1776&po=1
-
Jackal2
senior tag
válasz
Rainf0r3st #2112 üzenetére
Ha van full hd monitorod miért nem teszed ki a képet oda? Akkor nem zavar ha a laptop csak 1366 nem? Én is kiteszem külső monitorra a képet és engem nem zavar hogy a notin mennyi, úgy is ott a monitoron a jó
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
MaxxDamage
nagyúr
NFS - The Run simán fut FHD -ba (1920x1080) ULTRA-n !
L
◄►Laptop? " I wait for the miracle" -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►LG® V50 ThinQ 5G Dual Screen 6/128GB "Black"◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
nagyúr
válasz
Jackal2 #2119 üzenetére
Egyetértek veled , 107cm -es FHD LED TV-n egyszerűen csodálatos... !
(HDMI)L
◄►Laptop? " I wait for the miracle" -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►LG® V50 ThinQ 5G Dual Screen 6/128GB "Black"◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
cerberusmax
csendes tag
Üdv!
Sikerült kiiktatni az OEM-et.
Persze csak az SSD-ről, mert HDD-n megvan. Kiírt DVD-ről telepítettem a Win7-et, majd HDD-s Win7-en futtattam a diskpart-ot, töröltem az OEM partíciót, a rendszert meg kibővítettem."Nincs végzet, csak ha bevégzed." Y580 i7 8Gb 1.75Tb FHD 256GB mSata ADATA XPG SX300 :)))
-
ryke1
tag
Nektek van a gepen Independence War 2?
Az NVIDIA 3d beallitasoknal, ahol a programokhoz be lehet allitani melyik grafikus kartyat hasznalja, bennemarad a listaban akkor is, ha "csak a gepen talalhato programokat mutassa" opciot valasztom ki.
A programot sehol sem talalom. Tud erröl valaki valami infot?"Az akadályok azok az ijesztő dolgok, amiket akkor látsz, ha szemedet leveszed a célról" - Curt Carlson
-
VV7
csendes tag
Hello!
A megfelelő drivereket próbálom leszedegetni a Lenovo oldaláról, ami kérdésem volna hogy milyen sorrendben tegyem fel azokat. Teljesen üres a gép csak a win 7 ultimate van rajta. Ha valaki tudna egy pontos leírást adni a driverek telepítéséről és az első beállításokról azt köszönöm, ha kell fel is tudom hívni a segítő felet. -
Mottie
őstag
01-Intel Wireless LAN Driver 0pwl06ww.exe 229 MB
02-Intel Chipset Driver 0pah07ww.exe 2.48 MB
03-Intel Rapid storage Technology 0pst04ww.exe 11.3 MB
04-Intel Management Engine Interface 0pme05ww.exe 45.5 MB
05-Intel Onboard Graphics Driver 0pvh07ww.exe 208 MB
06-Nvidia Display Driver 0pvl13ww.exe 443 MB
07-Intel USB 3.0 Driver 0pus05ww.exe 5.39 MB
08-Realtek Audio Driver 0pau08ww.exe 151 MB
09-Atheros LAN Driver 0pla03ww.exe 5.31 MB
10-Jmirco Card Reader Driver 0pcr02ww.exe 1.39 MB
11-Broadcom Bluetooth Driver 0pbl08ww.exe 297MB
12-TouchPad Driver (Cypress, Synaptics) 0pto14ww.exe 142MB
13-Camera Driver (Bison, Chicony, AzureWave) 0pca05ww.exe 34.5MB (This is a Zip File, unpack, then go to Device Manager, then manually update the Webcam Drivers by pointing to the 64-bit Drivers in the extracted folder)
14-Lenovo Energy Management cagt24ww.exe 21.2MB
15-OneKey Recovery 7.0 caot11ww.exe 278MB
Optional:
16-Lenovo EE Boot Optimizer v0.0.1.7 IN8STW15WW5.exe
17- Windows Hotfixes Hotfix qfxg01ww.exe 980KB Hotfix qfxf01ww.exe 859KB
18-Intel Disable ZPODD Register v2.0 IN1PCH43WW5.exe (turns off your DVD Drive when not in use to save power)
Edit:
WiFi driver az intel.com-ról van frissebb
Nvidia.com -ról pedig az nvidia driverből is van frissebb[ Szerkesztve ]
Be Victorious!
-
VV7
csendes tag
Köszönöm, délután kiderül hogy működik.
-
gyuluskám
tag
Hali!
Win8-on működik nektek a one key theather driver?
Én felrakom és utána Winfault.exe hibával nem indul szinte semmi :S
valami ötlet?
vagy egy működő driver linket pls
Köszi
-
MaxxDamage
nagyúr
válasz
slayer93 #2133 üzenetére
Én úgy tettem és megérte, mert FHD TV-re van kötve a gép (1920x1080 -ba megy és a gamek is... probléma eddig nem volt érzékelhető..) (HDMI) +USB bill & egér + Thermaltake Massive 23LX hütőpad.... és így 300k huf.... (a vége)
Sőt ha lehet mondani az Y580 (alap felszereltség) mSata SSD (6Gb/s) még jobban is jártam mint a sima SSD-vel, mert eredeti HDD is megmaradt (1TB) +ODD is... (nekem így tökéletes)
Így volt eltervezve !
L
-
vagabor
aktív tag
válasz
MaxxDamage #2134 üzenetére
Odd akkor is megmarad ha caddy-t veszel, mivel adnak usb-s dokkolót, és mivel speciel én alig használok odd-t így azt a helyet is kihasználom. Az msata és 2.5" közötti ( most már egyre csökkenő) sebességkülönbségről nem is beszélve.
Csak az nem hibázik aki nem csinál semmit.-- Bf3/4: hu_DieselX, SC: JayWalkeR_hu
-
q2w3
senior tag
Szerintem max az optimalizálatlan játékok futnak szarul ezen a gépen Fullhdban medium-high nál alacsonyabb részletességen. Most épp a Project Carsal játszom ami pre-alpha állapotban van, mégis tökéletesen fut high-ultra beállításokkal és némi élsimítással. Esetleg csinálhatok egykét képet a játékról, mit is visz szépen az y580 és akár a monitorról, hogy milyen részletgazdag a fullhd kép.
-
Jackal2
senior tag
Erről a HD FULL HD dologról csak annyit, hogy mielőtt megvettem az Y580-at az alábbiakat próbáltam ki:
15'6"-on 1650-1080 px es LG PRO G1-et
17"-on MacBook Pro-t 1920*1080-ban.Mind a kettő nagyon kicsi volt, de nem ez a fő probléma, hanem ha eltolod fél méterre magadtól akkor olvashatatlanná válik a szöveg. Na már most aki filmet néz, úgy is kirakja TV-re (mint ahogy én is), aki meg normálisan dolgozik a notebookon (pl. programozik vagy webszerkeszt stb.) annak úgy is lesz külső monitora (pl. nekem is van, mert egy a forráskód, egy a leírás egy a weboldal tehát van két monitor pluszban). A kódnak meg teljesen mind1, hogy 1366-on vagy 1920-on íródik. A grafikusok meg úgy sem ilyen panelen fogják a munkájukat végezni. Szóval szerintem tényleg értelmetlen 15,6-on a Full HD felbontást venni.
Mind ehhez annyit hogy soha életemben nem voltam szemüveges, kék szemű vagyok, az átlagnál jobban látok, szóval nem ez a probléma
-
realsaw
csendes tag
válasz
Jackal2 #2141 üzenetére
Szöveget lehet nagyítani web alatt és windows alatt is, bár egy notebook-ot alapban nem 2 méter távolságból nézel.
Aki programoz és webszerkeszt meg még videót is vág (mint jómagam) annak nagyon jó, hogy elfér a FullHD felbontáson, mert van amikor mobilnak kell lenni, vagy nem a stúdióban dolgozik az ember a 2db 26"-os monitorán.
Szóval azért ne jelentsük ki, hogy értelmetlen a FullHD panel... -
Jackal2
senior tag
válasz
realsaw #2142 üzenetére
Ezért írtam azt, hogy a monitoron ugyanúgy ott cucc és kiteszed amit oda kell. Szóval ez szerintem nem indok én is így csinálom. Én azt gondolom, hogy itt a hangsúly azon van hogy ugyanabból a pénzből én SSD-t vennék, annak több értelme van.
-
gulb
senior tag
kb 7eve 1600x1080 as felbontast hasznalok... nah ezutan 1380 ra atterni maga lett volna a pokol.. tehat maradt az FHD.. Kicsit kicsi es?
nagyit ha nem latom. Ellenben 1380ba annyira nyomott kepet latsz hogy csuhaj..
-
masholnap
senior tag
na jó, asszem ez a HD kontra FHD vita teljesen felesleges, annyira egyénfüggő, kinek mi a tuti
viszont... holnap elmegy az LG által origin a kijelzőmbe (panelembe) zárult kosszal a gépem garira, és most kiderül mit ér ez az egész. ha nem cserélik, én soha többé nem veszek Lenovot. azért mégiscsak 3k-ba került a gép
másrészt nem tudom kinek tűnt fel, hogy ezek az LG (FHD) panelek már 2009 óta egy raktárban pihennek. hmmmm
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
masholnap #2146 üzenetére
Én is várom vissza a gépem gariból, még múlt héten hétfőn ment el alaplapcserére. Kiváncsi leszek mikor végeznek vele. Amúgy aki az imperiumtól vásárolt y580ast, legyen szíves megnézni itt sorozatszám alapján hogy mennyi időt ír a rendszer, mert nekem 07.12.-től számolja a gart és csak 1 évet. Köszönöm.
-
tajati
aktív tag
Üdv!
Kinéztem egy y580 magamnak. A kérdés az lenne h oda van írva a specifikaciohoz h +32gb ssd. Ezt hogyan kell értelmezni? msata ssd, külön 2.5 slotban, vagy esetleg hibrid?
-
masholnap
senior tag
tökmindegy. csak jeleztem, hogy mindenki magából indul ki
az más, hogy kibe érkezik
sőt, Lucky Goldstar
egyébként se LG-t, se Phillips-et nem vennék semmiből. talán ki kéne terjesztenem arra, ha lehet, még részegységként sem
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Outriders (PS4, PS5, XO, XS, PC, Stadia)
- [Re:] Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- [Re:] Soyes XS - a legkisebb okostelefon?
- [Re:] Árlistákat hozott a tavaszi szellő
- PlayStation 5
- Politika
- Milyen asztali médialejátszót?
- [Re:] Poco X3 NFC - minden, ami kell
- [Re:] Asus Strix RX570 4gb
- További aktív témák...
- Asus Xonar dx/xd
- Verhetetlen áron, HP EliteBook 850 G5 15,6" FULLHD IPS Touch üzleti ultrabook, i5/8GB RAM/512GBSSD
- Corsair tx 650w CMPSU-650TX
- Bestia! HP Elitebook 840 G3 /WQHD IPS/Core i5 6300U/16GB RAM/256GB SSD
- Verhetetlen áron, HP EliteBook 830 G5 13,3" FULLHD IPS Touch üzleti ultrabook, i5/8GB RAM/512GBSSD
Állásajánlatok
Cég: Rackforest Kft.
Város: Budapest
Cég: Simplexion Informatikai Kft.
Város: Budapest