- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Fedora Linux
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Family Link
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- VPN topic
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
-
IT café
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Tyler Durden #85129 üzenetére
Viszont az SC-k, Williams mintha kaptak volna szélesebb kereket, így értette szerintem, hogy fura ha pont a legkomolyabb 1:8 marad ki a szórásból.
Régen én is nagy F1 rajongó voltam, van némi hajlandóságom, sztem az Icons-ok fognak nálam kikötni, bár a McLaren-t tüntetőleg a kerekek miatt kihagynám szívesen, de sztem nem fogom tudni megállni azt se. Főleg ha lesz megoldás újabb kerékkel.
Meg próbaképp egy Technic is jöhet majd, max nem marad meg örökre. Elég jó árakra szokták akciózni.
Az SC-vel meg City felhozatallal nem tudok mit kezdeni, ez akkor dömping amivel nem lehet mit kezdeni, ez max gyűjtői vonal tényleg.A Gubbba által linkelt oldalon már gyűjtői változat is feltűnt ennek megfelelően, 2601db.
Új hozzászólás Aktív témák
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest