-
IT café
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Honzi
senior tag
Ryzen 3600 & GTX 1080
-
m4rk_
aktív tag
Csak szerintem nem fog jönni Zyra az új patchben?
Ezt a patch elnevezéséből gondolom, és abból, hogy Evelynn spotlightot csináltak.. -
freelanced
addikt
Nem lesz gyenge szerintetek ez a Zyra?
Mármint pbe-n próbáltam és jó kis kari de mondjuk a többihez képest?
Mert a turretek elég hamar eltünnek....
Ráadásul teamfightba nem tud sok mindent csinálni....(dmg szempontjából)
Ti hogy látjátok?
Amúgy szerintetek melyik champ-ek must buy-ok?[ Szerkesztve ]
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz freelanced #6155 üzenetére
Ugyanez a meglátásom nekem is, már vártam, hogy valaki felhozza. Botok ellen próbáltam ki, hát még ott is nehezen öltem, de lehet én vagyok a béna.
Utána kipróbáltam Jayce-t, vele már jobban ment, valami 35-5 lettem és velem vol 1 Zyra, 5-2 vagy ilyesmi botok ellen. Szóval nem tudom, gyenge nagyon szerintem is.
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
freelanced
addikt
válasz ClydeBeka2 #6156 üzenetére
Én azt nem mondanám hogy gyenge mert lehet vele is rendesen osztani... de a többihez képest szerintem nem az igazi.... remélem nem igy lesz...
-
freelanced
addikt
Brand milyen szerintetek?
-
n a x v i L
aktív tag
válasz freelanced #6158 üzenetére
Szerintem nagyon jó , óriási aoe burstje van már level 6-7 körül is.
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
freelanced
addikt
válasz n a x v i L #6159 üzenetére
Hallottam h. könnyű counterelni...
Ahri milyen? Meg kassa?
Valami midre kéne...Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
n a x v i L
aktív tag
válasz freelanced #6160 üzenetére
Kassát állandóan bannolják , tehát ha alapból kevés a midesed akkor nem érdemes őt venni. Ahri is nagyon jó , mobilis , nagy dmg-el. Cassiot tudnám még ajánlani viszont ő egy kicsit nehezebb karakter. Szerintem pbe-n próbáld ki őket , és az alapján dönts.
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
freelanced
addikt
válasz n a x v i L #6161 üzenetére
Értem. AP-ből miket ajánlasz?
És AD?
Support?
Tankos dps?
Köszi
Hátha van valami ötleted!Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
n a x v i L
aktív tag
válasz freelanced #6162 üzenetére
AD Carry : Graves , Corki , Ashe
Support: Taric , Janna , Soraka
Jungle/solo-ra: Riven , Malphite , Alistar(jungle) , Olaf(top)
Midre meg leirtam az előbb. Persze nem csak ezek közül válogathatsz , csak számomra ezek tűnnek "könnyű" hősöknek . Mert ugye pl egy Kogmaw , vagy egy Vayne több tudást igényel mint egy Graves. Ez csak a saját véleményem. Változó , hogy kinek mi a könnyű ..[ Szerkesztve ]
-
kexksz
addikt
válasz n a x v i L #6161 üzenetére
Kassa kb. sosincs bannolva ~1400 elo felett, mert egy ovodás is ki tudja counterelni, vagy lv6 előtt megszopatni,
[ Szerkesztve ]
-
n a x v i L
aktív tag
Az lehet , hogy 1400 elo felett nincs bannolva , viszont normal draft pickben állandóan. És kétlem , hogy freelanced 1400 elo felett lenne , mert akkor gondolom nem kellene neki itt segitséget kérnie champion vásárlással kapcsolatban. Blindpickre meg teljesen mindegy , hogy mit vesz , csak később megbánná , hogy olyanra adott ki ip-t amit rankeden , vagy draft pickben szinte nem is használhat.
szerk.: Orianna nerf már megvolt , vagy csak a következő patchben fog jönni ?
[ Szerkesztve ]
-
n a x v i L
aktív tag
Valami errorral bezárult a lol és most csak a logót mutatja amikor be akarok jelentkezni .. ez mi a reket ?
-
kexksz
addikt
válasz n a x v i L #6165 üzenetére
600 normal winem van és 590 lose-om, tehát normal ELOm nem valami nagy, mégis most mentem pár normalt, hogy olyan champeket/roleokat gyakoroljak amiben szar vagyok, és egyetlen egy darab Kassadin ban nem volt ezek alatt a játékok alatt, szal nem vágom, hogy most hol van Kassa bannolva, meg hol nem. Azt tudom, hogy mikor 1100on voltam ott mindig bannolva volt, Shacoval egyetemben.
@ClydeBeka2: Ne értsd félre, azért mondtam, mert hogyha tetszik Kassadin és hosszútávra tervezel, akkor fogsz tudni vele játszani később, de elo hellből nem azzal fogod kicarryzni magad, ha elkezdesz rankedezni. (Vagy ha már elkezdtél.)
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
Zyra gyenge? Ez még viccnek is rossz.
-
n a x v i L
aktív tag
Még pár hónapja valaki belinkelte nekem , hogy hogyan lehet relog nélkül visszamenni a játékba. Pár hete újra raktam a gépet , és ez a link elveszett , pedig most jól jött volna. Kerestem a régi hsz.-ok között , de nem találtam. Ha valaki véletlenül elmentette , az elküldhetné nekem. Azt hiszem reddites , vagy elohelles link volt.
Szerk.: Közben megtaláltam youtube-on [How to Reconnect to a Match Without Logging In]
[ Szerkesztve ]
-
Honzi
senior tag
Megjött a szép szál patkány is Champion Spotlight: Twitch, the Plague Rat
És yeah sikerült.Kicsit több mint 1 évig tartott de sikerült megcsinálni ezeket a változtatásokat.
GJ Riot.Ryzen 3600 & GTX 1080
-
Pedro78
senior tag
Nem tudom hanyas szinten vagy de ha lvl20 vagy elotte vagy meg akkor amit en ajanlok:
Probald a heti freeket es ha tetszik valamelyik es ugy erzed megy a jatek vele, akkor beruhazhatsz ra. amugy sem erdemes megvenni valamelyiket csak azert mert azt mondjak ra, hogy jo.Attol meg nem biztos, hogy fekszik neked is es menni fog vele a game.
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
BoneDragon
veterán
Probálgatom ezrealt, mivel ingyenes. Teemo előbb lenoobozott, mert ap ez-t építettem. Próbáltam ad ez-t az nem feküdt annyira, meg tetszik, hogy ekkorát tudok csapkodni az ultimmal. Előbb nem értem oda teamfight-ba de útközbe eltudtam nyomni az ultimat és leszedett mindenkit fél hp-ra. Így lettem 2-0-9. Wu simán belopott tőlem 4killt. Beállt bokorba és megvárta, mig karthust leszedem kb 100 hp-ra és akkor beugrott. Ezért lettem teemo szemébe noob, mert csak 2 killem lett. Imádom az ilyen állatfajokat. Korán reggel felbasznak.
-
ko9
addikt
Szvsz engem az Evelynn spotlight valahogy jobban meggyőzött, bár lehet azért is mert nem vagyok nagy AD Carry hívő hírébe. Szerintem be is ruházok rá még a mai nap folyamán.
Érzem, hogy elérjük még azt az időt, hogy Evelynnt kell bannolni
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Solad
addikt
megvettem ezt a patkányt hogy kipróbáljam még a régi verzióját. Hát nagyon vicces.
[ Szerkesztve ]
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
zeli
aktív tag
Nekem elsőre PBE-n egy 12/2/7-est sikerült összehozni vele. Igaz botok ellen, ami mondjuk nem annyira mutatja a valóságot, de szerintem elég nagy dmg-je van, és a Q-ja meg az ultija AOE, tehát teamfightokban is használható. Amire ahogy néztem figyelni kell, hogy kombózni kell a spelleket a maggal, tehát az ellenfél arcába kell pakolni.
Játszogatok vele még 1-2t, aztán lehet megveszem, nekem bejövős lett.Everybody repeat after me... We are all individuals.
-
ko9
addikt
Én Evet kipróbáltam PBE-n, hát jungleből eszméletlen gankpotenciál van benne. Meg is vettem Live szerón is, már csak a patchet várom
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
superecneB
őstag
AP: Annie, Kennen
AD: Graves, Kog'maw, Ezreal
Support: Soraka, Janna
Tanky DPS: ShenBrand is jó, Ahri is, Cassie is, de elég mana éhesek. Esetleg még Leblanc, Galio, Morgana jó választások.
De inkább próbálgasd mik jönnek be, inkább a dmg overtimeot szereted, vagy a burstereket stb. mana vagy mana nélküli champeket preferálod...
-
Stormcharger
csendes tag
AP-ból Én Katarina-t ajánlom , később nem lesz már egy nagy champion, de blind pickre 30 alatt tökéletes.
No pain, no gain.
-
kexksz
addikt
válasz superecneB #6179 üzenetére
Annie, Master Yi, LeBlanc. Ezek tipikusan olyan championök, amik kis szintre nagyon jók, lesz vele sikerélmény, mert ölsz, azt pedig ki ne szeretné.
Bocsi, kimentem az 5 percből.
-
m4rk_
aktív tag
-
freelanced
addikt
Épp dotát próbálom ki de nekem kinai
-
kexksz
addikt
válasz freelanced #6187 üzenetére
Dota sokkal bonyolultabb és összetettebb, mint a LoL, szóval ne lepődj meg, másnak is az.
-
freelanced
addikt
válasz Fail3D! #6189 üzenetére
Én az újról.
És szerintem nagyon durva... nem mondanám hogy jó persze tuti az de az első menet jelenleg sokkolt... olyan mint a lol és mégis nagyon más
Most kicsit pihizek mert ez kajak fájt
Kicsit másra számitottam.... huh
Gyorsan nyomok egy lol meccsetGentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
1NST1G8R
senior tag
Bloodline Champions-t jatszott valaki kozuletek? Ha igen milyen a LoL-hoz kepest?
Fortune doesn't favor fools.
-
Fail3D!
addikt
válasz freelanced #6190 üzenetére
megjelnt amr a dota 2? vagy meg midnig ilyen zart beta szeru?
-
-
kexksz
addikt
válasz freelanced #6197 üzenetére
Nem néz ki rossznak, de majd úgyis kiderül ha berakják a patchet.
Amúgy kexksz
-
Solad
addikt
Soha nem szoktam mást hibáztatni ha kikapok, de ez már több a soknál...
Pickelem gravest, kérek magam mellé egy sorakát. Reakció: Kussoljak majd ő tudja milyen support kell, instalock lux.
Első pillanattól kezdve AOE-zza a minionokat és kevesebb mint öt perc alatt megvalósítja hogy az ellenben caitlynnek legyen 4 killje és egy BFswordje. Innentől kezdve meg GL csináljak valamit a lanen...Nem is értem igazából.. szvsz direkt is nehéz öt perc alatt négyszer meghalni, nemhogy úgy hogy rendesen próbál játszani az ember
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
kexksz
addikt
Ne aggódj, nekem is jó játékom volt most. 7/0 voltam Jax-el, majd midgameben 8/3 és végül betörtek. 4-es német premade-el voltam... 1/11 Fiddle support, aki elmegy afkolni, a többi "csak" ilyen 2/7 körül volt, de abból állt a játékuk, hogy beugrottam, 5 embert tankoltam, levettem őket kb fél hpra, ők meg nyomták a tauntot a mögöttem lévő bushban, majd elsétáltak. Mondjuk ez csak normal game volt, tehát nem nagyon érdekel, de többször volt már ilyen rankedben is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest