-
IT café
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
válasz Pedro78 #1855 üzenetére
Fizz elég op, hogy E-je eltávolít minden támadást (turret, cait ulti, stb)
Meg Volibear W-je is túl erős lett, simán elérhető az alap 290 mellé 1000 feletti bónuszsebzés, amire rájön a +1% per 1% health the target is missing, és ezt asszem 40 manáért 16 secenként. (gyakorlatilag egy smite, vagy cho ulti, vagy garen ulti, csak azoknál többet sebez) -
sasa311
veterán
válasz Pedro78 #1855 üzenetére
Megint egy hero, akit ha full tanknak építesz akkor annyi DPS-t tol, mint egy bruiser.
Továbbá a passzívja egy Mundo ulti (lol)
Van egy singed flingje ami baromi sokat is sebez
AOE chain lightning ulti
Passzív attack speed
Movement speed buffVan itt minden mint a bazárban...
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Cyberbeni
addikt
válasz Pedro78 #1860 üzenetére
solo topra jó inkább, nekem még nincs meg, mert nemrég lettem 20-as, és rúnákat vettem mostanában.
de itt szoktam streamet nézni néha, ha a videókba belepörgetsz, akkor ki tudod találni onnan a buildet. de amúgy cipő+potik,heart of gold,philo stone, warmog jó kezdésnek. cipőnek meg ninja tabi/mercury, amikor szükségesnek érzed, vagy warmog után.
utána meg mondjuk atma, shurelya, frozen mallet, még egy warmog.
spirit visage kb teljesen felesleges, mert max hp-tól függ a gyógyítás, ezért warmog több healinget ad a passzívhoz.@sasa: minionokat tudja fearelni, meg lassít E-vel, az kimaradt
[ Szerkesztve ]
-
kretenallat
senior tag
válasz Pedro78 #1883 üzenetére
szerintem ilyen keves pontnal nem erdemes ugyan olyan buildet elkezdeni epiteni mint 30 pontnal. pl en offensive mastery, 3 pont brute force, 2 butcher (segit last hitelni, alacsony szinten sztem fontos) meg ket alacrityt raknek. velemeny?
:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::
-
ko9
addikt
válasz Pedro78 #1888 üzenetére
Pont egy ilyesmit akartam kérdezni, hogy:
Tudom, így fogalom szinten, hogy mi az a junglezés (de szép magyar szó ), de még sose űztem ezt a tevékenységet. Esetleg tudnátok segíteni, hogy milyen hőssel éri meg elsőre megpróbálni, mire figyeljek, stb.
Köszönöm előre is--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz Pedro78 #1890 üzenetére
Most igazából WW-n vagy Rammuson gondolkodok, valamelyiket meg akarom venni, csak nem tudom melyiket...
A Guideot köszönöm, látni már láttam, csak nem olvastam át, most megteszem--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Dictator^
veterán
válasz Pedro78 #1912 üzenetére
már rég loloztam, de mond már el, hogy 1:02nél hogy ultizik be már a hero nem ve se jut eszembe, amumu, amikor 98 sec cd van még rajta.. majd felmegy 156-ra ulti után..
érdekes, cd-n lévő ultit nyomrég loloztam, sztem már van 4-5 hónapja, lvl30 meg minden, de ez érdekes.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
haromegesz14
aktív tag
válasz Pedro78 #2007 üzenetére
Nem, ranked Draft Pick módnál direkt benne van a listába az összes létezős bajnok a bannolás folyamata alatt, attól függetlenül, hogy a játékosoknak meg van-e a bajnok vagy sem! Normal Draft Pick módrol nem tudok nyilatkozni, de gondolom ott is ugyan ez van.
Edit: bár most, hogy jobban belegondolok, lehet nincs a listába olyan hős, ami senkinek sincs meg, valaki mondja meg a tutit! Én legalábbis mindig abban a hitben éltem, amit a fentebb lévő 3 sorba leírtam.
[ Szerkesztve ]
10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
skitzoo
senior tag
válasz Pedro78 #5994 üzenetére
Ez már azóta foglalkoztat mióta játszok vele. De sohase tudtam meg mostanáig. Köszönöm.
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
Solad
addikt
-
szepi79
őstag
válasz Pedro78 #6552 üzenetére
akkor kezdjek el pvpre járni? nem fogják egy kicsit túl sokszor elkenni a számat? egyelőre még tetszik az AIben, hogy akármilyen béna társasággal hoz össze a sors, azért nagy tudás kell ahhoz, hogy kikapjunk, és jól lehet IPt farmolni.
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
kexksz
addikt
válasz Pedro78 #6552 üzenetére
Ez nem így van. Én pl. addig nem engedném rendes playerek ellen játszani a játékost, amíg botok ellen 2-3szor nem hoz össze legalább 100 creepet 15 percnél.
@BoneDragon: Nem, Draven nehéz és mellé még rossz is. (Earlyben jó, aztán mid majd lategamere egyre rosszabb lesz.)
-
szepi79
őstag
válasz Pedro78 #6597 üzenetére
a kedvencem tristana, és vele szerintem elég egyszerű, már ha fel tudom gyúrni magam az elején. csak sajnos ez nem mindig jön össze, akkor meg ugye a szivás van. de az is igaz, hogy életem legelső játékában sikerült ezraelt kiválasztani "húbazmeg mi ez a sok karakter, na ez a szöszi biztos jó lesz" alapon, olyan simán hoztam vele a 0/17/2-t, hogy öröm volt nézni.
viszont tegnap megvettem taric-ot, és az is tetszik. mondjuk vele nem voltak hatalmas killek, de nem is az volt a cél.
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
szepi79
őstag
válasz Pedro78 #6606 üzenetére
ha erre a skinre gondolsz, akkor már megvan
ööö a legtöbb kifejezéssel már tisztában vagyok, de a wardolás az új. gondolom valami védekezéshez van köze, már csak a szó jelentéséből kifolyólag is, de pontosan az mit is takar? hogy defenziv itemeket veszek és fejlesztem a védekező képesség(ek)et?
[ Szerkesztve ]
-
szepi79
őstag
válasz Pedro78 #6615 üzenetére
na, eddig igy csináltuk, akkor csak nem vagyunk annyira hülyék, mint képzeltük.
a másik két emberke:
1. általában ashe-val van mid-en
2. siris-szel bot-ol velem''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
szepi79
őstag
válasz Pedro78 #6615 üzenetére
ja igen, nem tudom, régen hogy volt, de most a beginneres módi az, hogy 2-1-2-ben van menés szigorúan. tegnap egyik csávó a farkasemberrel (talán warvick a neve?) elment jungle-be meg gankelni, és olyan oltást meg noobozást kapott, hogy mi az anyjáért nem tud top-ban lenni, hogy nekem fájt. magasan neki volt a legtöbb killje a végére, szerintem ő volt a legskillesebb player az egész bagázsban, mégis le lett oltva a g@cibe. ezért is félek egyelőre jungler karaktert kipróbálni, mert nem tudnám, hogy tényleg azért vagyok leszidva, mert bénázok, vagy azért, mert nem értik a hozzám hasonló kezdő a jungler hasznát.
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz Pedro78 #6597 üzenetére
mert miss fortunéhez meg graveshez olyan sok skill kell, hogy az olyan nehéz.
amúgy ha valaki meg akar tanulni játszani, az vegyen fel eu westen, ugyanezzel a névvel vagyok
[ Szerkesztve ]
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
-
skitzoo
senior tag
-
ClydeBeka2
őstag
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz Pedro78 #6843 üzenetére
végülis, igazad van, de szerintem így erősen helyzetfüggő. talán ha kicsit megtolja tower felé így hátba tudod támadni, és flashel sem tud elmenni. de azért lvl 6tól garantált a gank, mert mondjuk egy mundót vagy malphitét piros buffal sem fogod utolérni
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
-
skitzoo
senior tag
válasz Pedro78 #6845 üzenetére
Ez igyvan ha turret alat meghal mertgankot kap akkor a jungler a noob mert miért nem megy gankolni turret alá.
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz Pedro78 #6845 üzenetére
nekem egyértelmű lenne hogy a solos ne autoattackolja a creepeket, mert 0 lasthitje lesz, és még tolja is előre.
de ennek ellenére a legtöbb mides csak autoattackol. ezért szoktam én midre menni.
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz Pedro78 #6957 üzenetére
miért okozott nagy gondot, hogy free hősöket draftoltak?
amúgy solo vagy dual queue-ben mi határozza meg, hogy ki a captain (aki pickeli a hősöket)? az elo, vagy a win/lose arány, amikor ő draftolt?
[ Szerkesztve ]
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz Pedro78 #6962 üzenetére
attól még hogy valakinek nagy az elo-ja, nem biztos hogy jobb drafter lenne...
lássuk van egy friss 30-as, akinek 1600 a kezdő eloja (mondjuk 20ból 17 win lett neki), és van egy veterán 30as 1500 ranked játékkal, akinek 1580 az eloja.
de biztos a friss 30-as aki még a hősöknek az egynegyedét nem is ismeri, biztos sokkal jobb drafter mint a veterán 30as. miért is kérdeztem meg
én is mondhatnám hogy gondolkodj, de neked csak az oltás áll jól, a gondolkodástól megfájdul a fejed, ugye?
[ Szerkesztve ]
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz Pedro78 #6967 üzenetére
miért kúrná el mások szórakozását? vannak olyan hősök is amiket azonnal meg lehet tanulni, nem kell rá heteket gyakorolni hogy menjen vele akár ranked szinten is...
naxvil: elég hülyén fogalmaztam meg, de aki a hősöket bannolja, és először pickel.
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz Pedro78 #7005 üzenetére
Midre Kassadin ellen pl sztem elég jó tud lenni, de akkor nem árt mondjuk egy Swain top.
sunnymarcell
Csak Custom game-be van.[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ChromeX
addikt
válasz Pedro78 #7055 üzenetére
Egyébbként az uj skineknél már sok különbség nincs egy legend és egy sima között mert amik mostanában jöttek ki azoknak saját particle effektjeik vannak, kb most csak példa a wildfire zyra és a chogat köztt az lesz más hogy a chonak vannak uj hangjai.
régen megértem mér érte meg legend skint venni de most sok különbség nincs
btw mér nem jön be a store hülyét kapok, loggolgattam ki be másik accra és nem jó
[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
válasz Pedro78 #8024 üzenetére
rankedet meg nemtoltam mert nincs eleg hosom... de jatekelmeny szinten sokkal jobban tunik mar a normal... eleg sokat voltam easten, de elment a kedvem az ottani gamektol... amennyit nyerek annyit el is bukok utana... mikor egy na akar 10-12 minuszos kort lenyomsz kicsit idegesito... es ha blindpickben ilyen jo tud lenni a jatekos garda akkor rankeden gondolom ennel mar megint csak jobb lehet.
na majd kiderul csak nem akarok olcso hosoket venni csak amivel szeretnek is majd jatszani... azert meg meg kuzdeni kell ip szempontbol... max elmegy a kedvem a westol is es mar tenyleg nem lesz szuksegem gepre.. el leszek telon netezve
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest