Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
n a x v i L
aktív tag
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
Honzi
senior tag
válasz n a x v i L #5151 üzenetére
Kb 20 játékot toltam szórakoztatónak szórakoztató de komoly játékra nem alkalmas.
Ryzen 3600 & GTX 1080
-
GabN73
addikt
Ranked --> I CARRY I CARRY --> god why ... carry nélkül lehetetlen lehozni
-
zeli
aktív tag
Igaz, normal draft, de könyörgöm, az ilyenek miért nem maradnak a legónál? :S
Végig szanaszéjjel répeltem őket, de a végén feladta ez a szánalmas banda. Hihetetlen, amit műveltek.
Everybody repeat after me... We are all individuals.
-
ChromeX
addikt
Tudom, hogy a crites gp build nem életképes normal gameben de dominionon meg coopba olyan jo vele funolni, hogy oriásikat crittel
-
Fail3D!
addikt
accot hogy tudok atvinni masik szerverre?
-
Fail3D!
addikt
ujat kezdek aztan majkiderul, regen amugy nemjartak ingyen hosok a kezdesnel? mert easten full 0 allok.
-
n a x v i L
aktív tag
S2-ben Renekton még egyszer sem volt ingyenes ? Remélem most beteszik az ingyenesek közé ..
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
ko9
addikt
válasz n a x v i L #5163 üzenetére
De volt, vagy 3 hónapja, akkor próbáltam ki én is, és azóta tervezem, hogy megvegyem. De most is elment a pííz Jannára, és még kell Leona (és így meglesz az összes support ).
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
m4rk_
aktív tag
Nem rég találtam, az újak számára remek segítség lehet rúnázás kapcsán.
-
xlife11
senior tag
Fúú gyerekek, nem rég kezdtem el játszani, de nagyon rá vagy függve a játékra, eszméletlenül bejön.
-
sasa311
veterán
Ma benne volt a LOL a barátok köztben
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
GabN73
addikt
válasz sasa311 #5168 üzenetére
LOL?!
Valami videót keress róla!Amúgy azon gondolkozok, hogy amint megkapom a Dota2 bétakulcsom, törlöm ezt a fost.
Osztálytáram is így tett, igaz ő 1500+os ratingig eljutott egyedül(!!!), viszont egy héten keresztül csak kikapott rankeden.Most is, nagy nehezen találok egy normális duo partnert, erre a last pick troll pickel egy vaynet... Így játszá' vazze
-
Fail3D!
addikt
hat a west szerver is xar 5v4 5v3 ak tomkelege
-
n a x v i L
aktív tag
Nemtudom , hogy ti hogy vagytok vele , de az én meccseimen alig van leaver , de viszont feeder annál több. Talán egy hónapja volt utoljára , hogy 3v5-ben kellett játszanom.
-
aNorganiK_
tag
az új freek :
Corki
Garen
Jax
Miss Fortune
Rammus
Ryze
Singed
Skarner
Taric
Xerath[ Szerkesztve ]
--- too weird to live too rare to die ---
-
BoneDragon
veterán
válasz aNorganiK_ #5174 üzenetére
Már megint miss fortune...? Unalmas.
-
Fail3D!
addikt
válasz n a x v i L #5173 üzenetére
hozza teszem uj acc normal game, azert nagy csodara nem szamitok
-
superecneB
őstag
Szerintetek Taric vagy Leona jobb választás tanky supportnak?
-
Dani_kp
addikt
válasz superecneB #5178 üzenetére
Leona . Legalábbis szerintem nagyon jól lehet vele uralni a lane-t, nekem nagyon bejön, csak sajna még nem vettem meg.
https://ingatlan.com/33821564
-
glacious
addikt
válasz superecneB #5178 üzenetére
Jó kérdés, próbáld ki őket, melyik illik a stílusodhoz. Taric jelenleg free, Leona pedig 5 hete volt utoljára, szóval...
Nekem Leona jobban fekszik, mert haverom kog-gal jön és elég halálos páros (de mi még nem mehetünk ranked gamere).[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
kaptam 400 riot pontot az mire jo, illetve mire eleg? es miert kaphattam? de gondolom abbol semmit nem lehet venni
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz Fail3D! #5182 üzenetére
Mert LvL3as lettél
superecneB: Szerintem teljesen más a játékstílus a kettő között, Taric szvsz egy buffer/passzív support, ami minden jeggyel rendelkezik ami egy supportnak kell (heal, armorbuffot ad/ellenféltől elvesz, stun, ultija meg egy elég nagy buffot ad minden környékbelinek), Leona pedig egy pusher, agresszív support, stun után stun. Laninig partner felfogásától is függ melyik a jobb. Szerintem overall, solo Q-ra jobb Taric, de Duora, amikor megtudjátok beszélni, hogy mikor/hogy legyen a burst stb, akkor lehet jobb Leona.
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Fail3D!
addikt
mostmar tuti en vagyok a szerencsetlen.. meignt 5v3 ban noymom 15 perc utana bajom az hogy easten is feederek leaverek sokasaa volt.. es ugyan ez van tt is abban bizom egyedul hoyg ez meg a normal game es lvl 4 vagyok szoval jobb lesz ez de egyenlore vicc azert midnkep vicces hoyg soraka mid van es alazott ameg kinem lepett tolunk hozzateszem mar csak 5v2 van
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz Fail3D! #5185 üzenetére
Mondjuk alacsony szinten ez mindennapos.. Egyrészt sok a valóban kezdő, másrészt sokan indítanak új karaktert ilyen-olyan okból, a legtöbben csak a referral miatt, így az acc sorsa nemigen izgatja őket
Más: Ebayen árulnak "elo hell kimentő" és referral építő szolgáltatást is, kemény
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
ChromeX
addikt
Na proba ranked solo elég nyugodt vagyok most, lesz ami lesz
mar jol indul beirja a csavo hogy 1000elo és mindig veszit vele a csapata
[ Szerkesztve ]
-
glacious
addikt
Ok, köszi, akkor várok.
-
Fail3D!
addikt
mindjart lvl 5 vagyok, de szerintem meg 5v5 nem jatszottam vegig westen megint 5v3
-
kexksz
addikt
Ha esetleg mikrofon nélkül streamelnék érdekelne valamit? Szvsz úgy unalmas, de gyakran nincs úgy lehetőségem rá, így lehetne stream kb minden nap.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Külpolitika
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest