- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kexksz
addikt
Beszopták az invade-et. [link]
-
-
Kanczy
Topikgazda
Hát, eddig eléggé le van iskolázva az M5. Nem tudom, mit csinálnak...
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
ClydeBeka2
őstag
600 ELO Climb
http://www.own3d.tv/puma36/live/97569
Erre kíváncsi vagyok, tényleg én vagyok olyan béna vagy...
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
GabN73
addikt
Hmmm, létezik totál 0 ELO ? Lehet hogy feláldozom magam, 2 meccsen kaptam 2 akkora noobsenkiházi csapattársakat... inkább feedelek meg trollkodok...
[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
na bannoltak 1 napra... afk tam majd visszajottem es mikor vege lett a mecsnek kirta 1 nap ban.
-
ChromeX
addikt
Mit csinalt az m5 a másodikat néztem.. nem voltak a helyzet magaslatán
-
Fail3D!
addikt
mar kilehet lepni buntetlenul, mert vagy 4-5 indulas kelett mire megindult a meccs.
-
GabN73
addikt
Hát én nem mondok inkább már semmit erre a játékra...
Akit érdekelne az accom, PÜ-ben megbeszélhetjük ...
Mielőtt bárki riasztana egy admint, nem szószerinti eladásról lenne szó hanem.... Akit érdekel az úgy is küld egy PÜ-t ...
[ Szerkesztve ]
-
sasa311
veterán
Haha kaptam egy 4 fős ruszki premade-t akik egy megnyert teamfight után random nyomtak egy surrenderre 4 igent...
<3
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
superecneB
őstag
Miért veszed ennyire komolyan?
Komolyan nem értem miért hisztiztek ennyit, ha egy szar csapatba kerültök vagy folyamatosan szar társakat kaptok... Én is más is kap folyamatosan szar társakat, úgy ülök le játszani, hogy ez benne van a pakliban, és ti is úgy ültök le, hogy tudjátok, hogy jöhet egy feeder kis 12 éves takony, mégis háborogtok ha megkapjátok.
Nem oltani akarlak csak nem értem miért égtek ki ennyire, mikor tudjátok, nagyon jól, hogy ez egy ilyen játék ez is a része mindig is az volt és mindig is az lesz.
Én a helyedben nem adogatnám oda senkinek az accom amibe ennyi időt "pocsékoltál" már, majd ha 1 hónap múlva vissza tér a kedved akkor ne a 0ról kelljen elkezdened...
-
GabN73
addikt
válasz superecneB #5369 üzenetére
Normálon nem is lenne baj. De amikor rankedra jönnek az ilyenek, a first time karikkal, a trollok, a feederek... Hiába duozok, ha a többiek folyton elb*sszák Ha meg leírod neki hogy mit kéne csinálni, felháborodnak és ragequit. Erről ennyit.
És igen is fel tud toszni, mert nem bírom felfogni hogy 500+ winnel hogy lehet valaki ilyen szerencsétlen, ügyetlen balf*sz... Ráadásul rankedon.
-
zeli
aktív tag
új rota:
Annie
Blitzcrank
Fiddlesticks
Fiora
Graves
Leona
Malphite
Rumble
Sona
TeemoEverybody repeat after me... We are all individuals.
-
Kanczy
Topikgazda
Na ez most tetszik... két kari is van, amit meg akarok venni, de előtte elkél egy ingyen próba - Blitz és Leona. Gondolom a posztomat kitaláljátok
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
BoneDragon
veterán
Ma összefutottam egy jó kis csapattal és onnantól kezdve együtt toltuk, 4 meccsből 1-et buktunk pont a legutolsót. Dravennel voltam de enemynél is volt egy draven ami khm...sokkal jobban tolta nálam be kell valljam. Simán hozta a meccset wu-val, wu befutott, nyomta az ultit és annyi volt, draven aprított. Nem lett volna draven ezt is hozzuk. Na de a kép magáért beszél, ilyen meccseket toltunk. Jó volt.
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
Igazság szerint lvl30ig eljutni semmit nem jelent, sőt, az sem jelent sokat, hogy kinek mennyi normal győzelme van, max annyit mutat, hogy mennyi ideje van a játékra Szóóóval lvl30ig akkor is el fogsz jutni, ha történetesen full béna vagy, csak maximum lassabban.
A játékot "komolyabban" vevőknek szólna a ranked game, de sajnos itt meg hatalmas a random szerepe, minél lejjebb vagy annál nagyobb szerencse kell ahhoz, hogy értelmes csapattársakat kapj, ördögi kör.
szerk: ezért is leszek kíváncsi, hogy a Dota2 mennyi állandó aktív játékost tud majd megtartani, mert az sokkal nehezebb a lolnál, s ha ezt a játékot nem értik a tömegek, akkor azt meg végképp nem fogják..
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
m4rk_
aktív tag
Észrevettétek, hogy teljesen más van leárazva, mint ami a honlapon van írva?
-
superecneB
őstag
"Az, hogy mindenhol vannak nyomorékok, és igazságtalanul sorsol a gép..."
Nem sorsol igazságtalanul, vagy ha ragaszkodsz ehhez, akkor mindenkinek igazságtalanul sorsol a gép, ne vedd személyed irányába történő támadásnak a riot részéről. Szerintem ezen nem kéne kiakadni ennyire.
LVL 30-ra eljutni csak idő kérdése, nem teljesítmény. (Én már játszottam 17 wines lvl30-assal normal gameben, gondolhatod mit művelt) -
GabN73
addikt
válasz superecneB #5381 üzenetére
"Magyarázd el osztálytársamnak is, ő 1500+ról esett egy kőkeményet."
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
Elolvassátok ti egyáltalán egymás irományait?
"Nem sorsol igazságtalanul, vagy ha ragaszkodsz ehhez, akkor mindenkinek igazságtalanul sorsol a gép, ne vedd személyed irányába történő támadásnak a riot részéről. Szerintem ezen nem kéne kiakadni ennyire." - erre írtam az osztálytársam
Nem veszem személyes támadásnak, csak idegesítőnek találom. Olyasmi mint a TF2. Ha sz*r csapatba kerülsz, és nyomingerekkel vagy, akkor sima szopó.
És hogy miért bosszantom fel néha magam? Mert a 0hoz közeli IQ-val rendelkező, magukat embernek nevező egyének fel tudnak b*szni. Nem mindig, csak néha (lásd eme játék esetében)
[ Szerkesztve ]
-
kexksz
addikt
Nyílván osztálytársad az egyetlen, aki szar csapatokat kapott és lement az ELOja. Én is voltam már 1100 ELOn is, de ott tényleg akkora gyökerek vannak, hogy röhögve kilehet jutni, max duozni kell ha nem megy. Ha jó játékos vagy előbb-utóbb úgyis-úgyis kijutsz elohellből, átlagban szerintem olyan 150-300 ranked win után mindenképp.
Ismerek olyan 2.2k ELOs smurfert, aki gyakorlatilag 1900ra úgy vitte fel kisaccountját, hogy csak LBzett és 92% win ratioja volt vele. Nem hiszem, hogy azalatt a 100 meccs alatt, amikor ment vele, egyszer ne kapott volna szar teamet. Ha jó vagy ki fogsz jutni elohellből, maximum eltart egy darabig. Nyilván vannak carryzhetetlen csapatok (pl tegnap Mao jungleözöm, 4 percnél járunk, épp végzek a junglelel, a csapatállás már 0/5 - az ilyeneken nem lehet segíteni.) de ha már az esetek 51%-ában nem olyat kapsz, és TÉNYLEG jól játszol, akkor kijutsz elohellből. Azt pedig kétlem, hogy minden 2. játékban promote revive soraka junglet kapsz.
[ Szerkesztve ]
-
reflxx
aktív tag
1345ről lesoloztam magam 1009-re. most elkezdtem duozgatni (megint) de ezt még 2en sem tudjuk lehozni. botlane premadek a kedvenceim. amikor ap soraka megy ashe mellé meg hasonlóak. De mégjobb amikor anivia midezek és a jungler megmondja hogy márpedig neki kell a kék a gankhez (gank0)
Lehet hogy azért ilyen szarok a csapatok mert még csak ~30 ranked meccsem van? vagy egyszerűen valaki utál engem? -
ChromeX
addikt
Az a baj hogy én szivesen jatszanék topot a midet szeretzem a legjobban, de ezen az elo-n fogjak magukat beirjak hogy hol akarnak lenni és ha mondjuk én akartam volna midelni vagy topolni esélyem nincs muszaj olyat pickelnem ami jut mert nem fognak mást pickelni tisztelet a kivételnek ami nagyon kevés, most is probátam garen ellen rivennel menni topra mer az mégis jobb mint az akali szerintem, de nem menjek jungelba ö felmegy mert siman menni fog neki aztan meg rinyal hogy nem gankelek. persze a shacot nem bannolták és szét counterjungelezett a kéket szinte mindig elszedte.
tehát nemtudom azt jatszani ami igazan menne, mer akkor beirjak oké akkor feedlek vagy afkna mind1 én mar nem bosszantom magam rajta TÖK mind1 milyen ELO-d van a lényeg hogy élvezd a jatékot és ne elo hajhaszas legyen az egész, mert ugyis csak felbosszantjátok magatokat, nem mind1 hogy kinek mekkora az eloja? ha jo játékos vagy a barátokkal jo meccseket tolsz akkor szerintem tök mind1. persze jó érzés felfele menni de ez akkor is csak egy szám nem jár érte semmi élvezze mindenki a championjat a skinjeit, duoba meg partnerrel lehet jók szorakozni mégha ki is kapsz
-
Fail3D!
addikt
nagyon nehez lejutni lvl 30 ig lvl 11 vagyok de meg nincs flash... varom a vlv huszat hoyg runazhassak addig nem veszek iylen szarokat es a legszebb hogy 1 host tudtam eddig venni olcsokbol nem akarok csak amivel jatszani is szeretnek vicc.. azert eljutni lvl 30 ig nem 1-2 het.. max ha napi 10 orat tolja valaki.
-
superecneB
őstag
Én 1400ról úgy bevertem magam 1100 körülre mert elkezdtem egy 800 as haverommal duozni, mint annak a rendje. Eredménye az lett, hogy abbahagytam a vele való duozást, és simán soloban nyomom érdekes most 1400 seggét súrulom már megint (1400+ oson voltam)
kexksz is kikap ilyeneket társaknak mégis 1500 fölött van, én is kikapok ilyen nyomikat és mégis most 1400 körül vagyok 39 / 33 aránnyal asszem (meg pár bukott 3v3) tehát ha összességében többet nyersz mint vesztesz, 150-200 meccsel már biztos ott lennék én is 1700-1800 körül.
Elmagyarázzuk szívesen neki is, de tényleg nem értem ezen mit nem lehet belátni... Valszeg akkor nem volt 1500+-ba való. Lehet volt pár mákja becarryzték stb... rengeteg ilyen ember is van. Ne mondd már nekem hogy 1500+ os teljesítményt nyújtott és egyszer csak folyton bukott egészen 1100ig és még onnan is bukik lejjebb ugyan azzal a teljesítménnyel... Ez egyszerűen abszurd.
-
pckownz
őstag
válasz superecneB #5394 üzenetére
Akkor mi van, ha olyan olyan posztot kell játszanod, ahol nem tudod lehozni a meccset?
Én midet vagy jungle-t simán tudnám úgy tolni, hogy kikerüljek ebből az elo-bol. Supportolni szoktam, azzal sincs gond végülis. Csak amikor teamfight és valamelyik elmegy topra miközben miden pusholunk mert 2 enemy halott, a solo herot ledarálják, és teamfight közepén meg mindegyik társam a tankot burst-öli?
Ma pl ashe-val carryztem, ali volt mellettem support. 1 darab wardot se vett, gank nem jött, és amikor az enemyt már épphogynem megölöm akkor beugrik ali és kinyírja. Arról nem is beszélve, hogy izomból stompolja a minionwave-et.
Tényleg, nem kötekedésnek írom, csak tanácsot kérek. Trollkodjak egy brand/ahri pickkel, vagy mi legyen? -
BoneDragon
veterán
Ma találkoztam egy durva Soraka-val. Eleinte jól röhögtem, milyen könnyű lesz a meccs... Na hát úgy elcsipázott mindenkit, hogy fogtam a fejemet. 2v1-be nem lehetett megölni. 27 killel fejezte be.
-
Kanczy
Topikgazda
válasz BoneDragon #5396 üzenetére
Mid AP gondolom?
-
superecneB
őstag
válasz pckownz #5395 üzenetére
Minden teamfightban targeteld akit szedni kell akkor is ha halott vagy, akkor is ha 2-en már focusolják a teamedből, elkezded targetelni a maradék 3 ember is arra fog focusolni leszeditek, aztán targeteled a következőt stb - stb. ha látnak egy célkeresztet a célpont felett, automatikusan őt fogják támadni, ha már valakit támadnak 10-ből 9-szer legalábbis biztos, aztán vagy nyeritek a teamfightot vagy nem.
Az esetek többségében olyan poszton játszom ami rohadtul idegen nekem pl support. Egyébként lehet kommunikálni a társakkal, - mielőtt jönne az flame, persze vannak akikkel nem, de 10 ből 8 játékban biztos megértik, ha megmondod nekik, hogy légy szíves ne told annyira rájuk mert a jungler jön és egy fasza kis cc-vel úgy belerejszol a szánkba, hogy öröm lesz nézni...
Én carryként is mindig veszek wardot, Mikor hazamegyek és mondjuk a vásárlás után marad rá, a support is kifogyhat a wardból, ne kelljen hazamennie ha épp szarban vagy, inkább vegyél egy wardot, rakd le, 3 perccel tovább tudtok ott maradni...[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
válasz superecneB #5398 üzenetére
Na ezt a force focus dolgot kipróbálom, köszi
-
superecneB
őstag
válasz pckownz #5399 üzenetére
Nekem bejön, arról nem is beszélve, hogy leblanc és shaco ellen milyen jól tud jönni ketté válás előtt targetet nyomni rájuk... Bár nem most hirtelen belegondolva lehet már patchelték majd a többiek lehurrognak, ha nem így van mindenesetre, régebben biztos, hogy ha ketté válás előtt targetelted, az eredetin maradt a célkereszt. Wukongnál nem műkszik mivel ő láthatatlanná válik egy időre.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest