- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilva01
őstag
válasz BoneDragon #5648 üzenetére
Eleinte csináltam a 30-40 killes meccseket
ezért utálom a riotot meg akik fejlesztik a játékot
-
zeli
aktív tag
-
Evildep
tag
srácok nem tudjátok h session 3 mikorra várható?
battleforge id: evildep
-
Evildep
tag
kösz mindeketötöknek,jöhetne már :/
battleforge id: evildep
-
m4rk_
aktív tag
Pulsefire Ezreal elérhető!
Én inkább kihagyom, vettem helyette mást...
-
freelanced
addikt
ÉÉÉs megvan a Pulsfire Ezreal jó kis cucc
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
BoneDragon
veterán
Firefox ahri miért nem elérhető?
-
kexksz
addikt
válasz BoneDragon #5661 üzenetére
Úgy őszintén, erre a kérdésre mégis milyen választ vársz?
Amúgy Foxfire.
-
ClydeBeka2
őstag
Én az All-Mid pályát várom, azt nem tudjátok mikor jöN? Haverokkal már tolnánk
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
ko9
addikt
Fúúú de felbszott most ez a fos... Reggel felraktam az eredeti klienst, mert az Ace-Clientet még nem frissítették... Délután mentünk volna Rankedre, még nem került rám a sor a pickre, tán bannolás volt, és puff... Adobe AIR Debug Client hibát észlelt ezért leállt. Visszamegyek, semmi bünti, és mehettünk. Most patchelte fel az Ezreal skines cuccokat, indítanánk a meccset, most pickelnék, és puff megint leáll... Visszamennék, erre 47(!!!) perces büntetést kaptam leave miatt... Na mármost esetleg ha tényleg én leaveltem voltam akkor megérteném, de NEM... Mondjuk patch óta folyamatosan kapom a Disconnected from PVP.Net hibákat, meg ilyenek...
Most frissült az Ace Client, az hátha nem fog így szarakodni...--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
skitzoo
senior tag
válasz freelanced #5660 üzenetére
Én majd csak reggelveszem meg. Már trollkodnak vele
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
ClydeBeka2
őstag
válasz ClydeBeka2 #5664 üzenetére
Közben látom, hogy már bent van, FAIL
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
sagem
addikt
Más is mondta, hogy ugyan nem ad már elo mínuszt a rankedos leavért (a teamselectnél), de ilyen fél+ órás büntetéseket kapnak, akik kilépnek..ennek így nem sok értelme van szerintem, itt is skálázódnia kellene (napi első kilépés 10 perc s így tovább..nem rögtön 30-40 percekkel nyitni), mert így még annyira sem fognak kilépni az emberek, mint eddig, szóval a trollkodás ellen nem véd, sőt még többen fognak arra játszani, hogy valaki más lépjen ki, ne ő, s ezért aztán beválaszt valami totál hülyeséget..
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
kexksz
addikt
Ilyen Mundoval nyerni... Made my day. [link]
-
ko9
addikt
válasz szilva01 #5667 üzenetére
Tény, hogy van, de hihetetlenül nem látom át az egészet. Próbálkozok vele, de két meccs után elszégyellem magam, hogy milyen balfsz vagyok, és kell valami sikerélmény. Ilyenkor szoktam LoLozni
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
kexksz
addikt
Haverom odadta a 800 ELOs accountját... Vicc ami ott megy. 5 perc alatt miden 5/0 voltam, aztán nem is farmoltam csak szaladgáltam az enemy junglejében meg gankeltem. Végére lerontottam a statom, mert gyakorlatilag olyanokat csináltam, hogy 5v1ben befutottam, megöltem 3at és meghaltam. Az a szép, hogy így is nyertünk. Ja és rúnák nélkül.
-
skitzoo
senior tag
full wragmog + 6 feast. és 10k hp. egy madradesel meg 4 ütés kb... voltak ilyen dolgok. mikor még a madrades is stackolódott.
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
Solad
addikt
Nida top, Cait Mid, Katrhus+Olaf bot.
Nézzük mi sül ki ebből[ Szerkesztve ]
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
skitzoo
senior tag
Valami aktiv topost keresne a multigamingünk. aki tud is angolul.
-
-
skitzoo
senior tag
-
skitzoo
senior tag
Azt tudom hogy voltál még beszéltünk személyesen is csakhogy mostisvoltál-e
Hát hajrá csinálj[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
válasz skitzoo #5695 üzenetére
ÓÓ vazze tényleg, te vagy a CODos kölök
Most nem voltam. Az a csapat amivel mentem... 5-3 gép ment csak, 2en kölcsön géppel tolták... Akik végül 2.ak lettek, picsáztuk őket erre egyik srácnak elszáll a gépe, 5v4ben pedig nem tudtunk hozni elég kört... Pedig jó eséllyel vágtunk neki, de a szerencsénk elhagyott minket Utána 1-2 hétre rá fel is oszlottunk
[ Szerkesztve ]
-
-
ko9
addikt
Kog mellé mi amúgy a "legjobb" support? Más AD mellé tudok biztosan választani, csak Kognál gondolkozok el mindig mi is a legjobb neki
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest