Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClydeBeka2
őstag
Megint kicsit besokkaltam. Én ezt nem értem, kíváncsi vagyok mások véleményére is. Utóbbi 10 ranked meccsemből 9 defeat. Sajnos legtöbbször supportot kell játszanom, így nem vettem magamra a lose-okat. De ez a 10. játék betett nekem is. Mondom nekik az elején, hogy én nem fogom supportolni mert 9et buktam sorozatban, oké nem kell válasszak ad carry-t. Erre 2 pickkel később (4. pick voltam) már mid/jungle/top kiválasztva, marad support és ad carry. Erre mondja az első pick, hogy hagyjam vayne-zni az utolsót mert jó vele -.- Mondták nem kell support, jöjjek vmi melee-vel, oké betrollkodom wukongot, mert már a tököm tele volt. Mondom legalább invadeljünk egyet. Megindul egyedül, nem jön senki irom nekik wtf? Elindul a morde, oké, jön a fiora top is, oké. Ez még jó is lenne, DE megindul az udyr is a mi kékünktől de nem ám körbe, nem; Ő ELSÉTÁL AZ ENEMY TURRET ELŐTT. Ennyi ésszel szabad lábon... Végülis bajunk nem lett belőle, mert Lee sin pirosnál kezdett és csak a kéket akartam ellopni, de igy evidens h nem sikerült, mert mondtam nekik, hogy én megyek botra, b-t nyomok, erre jön velem az udyr is. Már itt tudtam hogy gondok lesznek. Utána pedig elkezdődött a feedelés. 11 percnél kiléptem, mert már nem birtam. Annie 5-1ben állt. Lee sin pedig 4-0nál járt. Lehet én vagyok a béna, de ha nem jut más csak support, akkor trollkodjak be egy top solo-t? Vagy hogy húzzam vissza magam? 1280ról 1110 körül járok.
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
Novo
csendes tag
válasz ClydeBeka2 #5501 üzenetére
javaslom a normal draftot kevesebb a troll + nemsokára meghegesztik a szervergyilok patch-cset és nem lesz mindig first pick a duo -> mégnagyobb jóság
-A 13 éves újonc ;)-
-
ko9
addikt
válasz ChromeX #5500 üzenetére
Tegnap este miután elmentél, 4Wint és egy Looset szereztem még
Jó ez a game, csak tudni kell néha nyelni - ennyi.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
BoneDragon
veterán
Főleg mikor olyan szerencsétlenekkel rak össze, hogy téped a hajad. Ma is simán hoztam midet, de persze a többiek elvesztették topon meg bot-on a tornyot. Utána bejöttek mindannyian midre, többiek basztak segíteni, egyedül voltam. Elvesztettem a tornyot és engem akartak reportolni, hogy az én hibám. Ilyenkor az ideg megöl. Előbb meg lux miden nem írt ss-t és naná hogy bedaráltak és írom neki normálisan, hogy ez mi volt erre a válasza: ..I..
-
ko9
addikt
válasz BoneDragon #5505 üzenetére
Tudom, napi szinten kapok én is ilyeneket, de konkrétan leszrom... Ez egy játék, van jobb dolog is, amin felidegesíthetem magam, mint egy a "drót" másik végén ülő Mr Vér István hülyeségén... Mellesleg általában az flameel, aki a legnagyobb idióta. Tudod van az a mondás, hogy ne állj le vitatkozni egy hülyével, mert lesűlyedsz a szintjére és legyőz a rutinjával. Érdemes megfogadni
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Solad
addikt
SS hianya miatt nemigen kellene sztem hisztizni. Szvsz nem tobb mint kedves gesztus.
Ha nincs wardod, illetve nem veszed eszre a minimapon hogy valami bibi van valamelyik lanen akkor lehet nem csak az csapattarsakkal van a gond...No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
skitzoo
senior tag
Szépjóestét minden LoLos kollegának.
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
ko9
addikt
válasz skitzoo #5509 üzenetére
Üdv újra itt
ClydeBeka2
Akkor keress egy társat és menjetek együtt... Solo tényleg néha esélytelen sajna...[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
skitzoo
senior tag
Elvolltam tünve Ph! rol de ujra itt vagyok. Ma még eggyet se játszottam. Ugyhogy indulhat a ranked 5v5 marathon!
Szerk: Mi a véleményetek az új maprol? próbáltátok már (PBE szerón). Szerintem jólett nagyon. És az új Ezreal skint ott csak 1 rp.[ Szerkesztve ]
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
ChromeX
addikt
Amugy igen, wardolni kell, vakon lanen maradni elég nagy baromság, én konkrétan nem is érzem jol magam ha nincs ward mindig veszek. ad carryvel nem szoktam
-
ko9
addikt
válasz skitzoo #5513 üzenetére
A skint próbáltam, akkor még OP jungler volt Annyit amennyi ott, azt meg is éri.
Mapról: sose szerettem az ARAM meccseket, mindig volt aki csalt, nem úgy játszott, stb... Tán majd most.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
BoneDragon
veterán
Ez még full az elején volt és nem volt pénzem wardra, ráadásul miközben öltük az ellent 2v2-be nem azt figyeltem, hogy ki jön midről. Ha épp csak a minionokat ölöm akkor oké én hibám, mert nem figyeltem, de így...
Meg amúgy se egy kabbe jellel kéne reagálni a dologra, na mind1.[ Szerkesztve ]
-
skitzoo
senior tag
-
BoneDragon
veterán
Nunu, Caitlyn, Leblanc, Alistar, Orianna, Fizz, Shen, Poppy, Zilean, Draven
-
reflxx
aktív tag
válasz BoneDragon #5518 üzenetére
hajjaj.. ez elég erős rota.. 1 hét 0 lol? / referals
-
mandin
senior tag
válasz BoneDragon #5518 üzenetére
Most rakták be? Pár órája még a régiek voltak.
-
skitzoo
senior tag
Énse nagyon értem. Nemfigyelem kik a free championok. megvan 91 db. valahogy nemfoglalkoztat.
-
ChromeX
addikt
Talalkoztam a jaték legnagyobb söpredékével ezt most konkrétan nem hiszem el csinaltam a coopon a frst wint öcsém acc-ján és lesurrendelték mert nem öltem baront, neeeeee ez valami vicc
-
törölt tag
Üdv mindenkinek Most már végre én is rászántam magam, és belemélyedek a LoL világába...
-
Noddy
senior tag
Én most már Vayne-re gyűjtök és azután azt hiszem egy jó darabig nem nagyon fogok hőst venni, csak rúnát és rúnalapot... Kár hogy, ha nem first win, egy meccsért már csak 60 ip körül kapok... AD carryből meg van Tristana (ez még mid-re is jó lehet), Miss Fortune, Ashe, Teemo (bár ez lehet nem számít carrynek). Amit még meg akartam szerezni az is meg lett ebben a hónapban GP és Nocturne.
Üdv Xiawave, melyik szerveren vagy?
[ Szerkesztve ]
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
ChromeX
addikt
Vajon mikor jön ki a Jayce, a draven 20 nappal ezelött volt, mar egy sneekpeaket megnéznék
btw: mi lehet a hangfáljban a végén: "Transformation complete" érdekees
[ Szerkesztve ]
-
n a x v i L
aktív tag
Nekem is ez jutott eszembe , hogy egy hét alatt felhúzok 6-7 accot lvl10ig mert kis lvl-len Fizzel lehozom az egész meccset Főleg , hogy már az új ref rendszer miatt sokkal kevesebb a kis account húzók száma .
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
reflxx
aktív tag
válasz n a x v i L #5539 üzenetére
amúgy ha kisaccozol custom gyorsabb lvl5ön veszel xp 10wines xp boost és kb 8 meccs lvl 10 (ha nem kapsz ki)
-
ChromeX
addikt
Hat talaltam egy ilyet allítólag a game datafileokbol lett kihalászva ez az infó, nemtudom mennyire valódi
Passive (both modes): Jayce gains 40 bonus MS and ignores unit collision for 1.25 seconds after each transformation.
Hammer mode (melee)
Q (Thunderstrike): Does magic damage based on X% of target's max hp and knocks away the target.
W (Thunderleap): Jumps to target area, dealing physical damage and applying a slow to all surrounding enemies.
E (Mordin cannon): Transforms into cannon form, gaining increased range and new abilities.
Cannon mode (ranged)
Q (Gate of Speed): Jayce summons a gate boosting the MS of all friendly champions passing through the gate. If Jayce's ranged autoattacks pass through this gate, the projectiles gain increased damage/range/speed.
W (Energy Charge): Jayce overcharges, gaining attack speed for a few attacks.
E (Mordin Hammer): Transforms into hammer form, gaining passive armor and magic resist and new abilities.
R (both modes): Passive mana gain on autoattack, active point blank AoE damage over time.
-
skitzoo
senior tag
-
sagem
addikt
Van itt valaki olyan, akinek digi netje van? Pár napja teljesen játszhatatlan lett a LoL ezzel a nettel. Nem tudom, hogy a Riotnál vagy a szolgáltatónál van e a gond, de a probléma csak ebben a játékban van, minden más kliens s egyéb rendben megy. A probléma: random időközönként (egy meccs alatt akár többször is) megáll a karaktered, látod, hogy mi történik a mappon s körülötted, csak éppen cselekedni nem tudsz. Ez tart körülbelül 1 percig (ami ebben a játékban rengeteg egy éles szituáció során), majd jön a felvillanó disconnect , de egy másodperc múlva reconnect és megy minden normálisan a következő fagyásig.
A probléma úgy tűnik globális, topikot is nyitottak neki az east fórumon, de a riot semmit nem reagált
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Külpolitika
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- PayPal
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest