- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ko9
addikt
Leona supportolok mostanság, és azt veszem észre, hogy mindegyik supportnak van egy beépített globális taunt passzívja
Na mármost ez Leonánál jó tud lenni, mert mire szétszedik, addigra a team többi része szétszedi az ellenfélt--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
BoneDragon
veterán
East lehalt? Nyertem egy meccset és nem adta meg az ip-t és még a statokat sem hozta be, most meg nem tudok belépni, ha megprobálok kiírja, hogy kiléptem és reconnecteljek, de akkor meg hibát ír ki...
-
GabN73
addikt
ÓÓ hát igen, kinek a csapatában vannak megint a pro playerek? Hát persze hogy az enyémben.
Nesze neked ELO hell..
-
skitzoo
senior tag
ESL-re fel!
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
reflxx
aktív tag
Source
Maokai
Veigar
Swain
Sivir
Akali
Ashe
Warwick
Jarvan IV
Kayle
Sejuani -
m4rk_
aktív tag
válasz ClydeBeka2 #5763 üzenetére
Ott a PBE...
-
n a x v i L
aktív tag
Maokait már nagyon vártam , meg is bántam , hogy múltkor nem próbáltam ki . Tehát Maokai junglere fel !
btw Maokai .. milyen rúnákat rakjak neki ? Quint flat ap , kék mr vagy ap , sárga armorra és piros as-re gondoltam .
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
reflxx
aktív tag
válasz n a x v i L #5766 üzenetére
haverom mainje és ezt használja : magic pen piros , armor sárga , mr/lvl kék és ap qui
-
skitzoo
senior tag
-
n a x v i L
aktív tag
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
ko9
addikt
válasz n a x v i L #5772 üzenetére
Tegnap néztük a streamjét haverokkal közösen TSről, ott megnézte ezt a videót is saját magáról többek között.
Ez a csávó szó szerint egy állat--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
skitzoo
senior tag
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
reflxx
aktív tag
szerintem nagyarc a srác
-
-
BoneDragon
veterán
Na én nem tudom telepíteni, állandóan valami hibát ír ki patchelésnél...
-
ko9
addikt
Hát ezt én is így csinálom... Csak annyi különbséggel, hogy minden junglernek MovementSpeed quinteket használok. Lehet gyengébb az early, de gyorsabban tudok roamingolni.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ChromeX
addikt
Kipróbáltam a lb-vel megtudom e nyerni a mcset gyorsan ranked, malza ellen, meg is vertem mint a huzat. 8/1be voltama mikor hagytama többieknek a killeket. sima nyert game volt bár a többiek loszart nem tudtak fent a glasscanon gp feedlte a phanteont, de még igy is elöttünk voltunk killbe. sokkal. erre amikor elkezdődtek a teamfightok olyanok t kezdtek el csinalni hogy azt hittem rosszul látok. megint egy game amit most kivételesen sikerlt lehoznom egyedül és képesek elrontani innen, de tényleg. a dariusal tegnap nehezen sikerült nyernem egyet bár ott se könnyitették meg a többiek, de hát nemtudok minden gamebe azzal menni ez mar hihetetlen
-
szilva01
őstag
Ezen behaltam
-
Kanczy
Topikgazda
YYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEEEEEAH. PLAY OF THE FUCKING NIIIIIIIIIIIIIIIIIGHT.... NOOOOOOOOOOOOOOOOO, I WAS JIZZING
Nagyon kész van a csávó
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
GabN73
addikt
Ohh yeah, hát ismét kinek a csapatában vannak a prok? 0/11 swain, leaver kayle
-
skitzoo
senior tag
-
n a x v i L
aktív tag
A a jelenlegi full wines matchistorym után már félek elkezdeni a következő játékot mert tuti valami borzalmas teamet fogok kapni , mint általában .
-
skitzoo
senior tag
válasz ChromeX #5794 üzenetére
Tetszik. Én kifogom próbálni boton ad carryként. jó mert maleként van stunja. és kevés a cd a váltások között. Q nak nagy range van. Szerintem botonis használható lesz akrácsak topon.
Vélemény meg csak annyi hogy nehéz."Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
BoneDragon
veterán
Az normális ha PBE-n nem kaptam se ip-t se rp-t? Csak lvl30 lettem.
-
m4rk_
aktív tag
válasz BoneDragon #5796 üzenetére
Valamikor nem egyből adja, próbálj meg relogolni. Amúgy ad alapból 10000 IP-t és ha jól emlékszem 4000RP-t. És alapból 30-as leszel.
-
skitzoo
senior tag
Igyvan és minden patchelésnél (nembiztos) megint megkapod a 4k rp-t + a 10k ip-t.
-
Fail3D!
addikt
válasz BoneDragon #5796 üzenetére
mi az a pbe?
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Interactive Brokers társalgó
- Autós kamerák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Házimozi haladó szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest