- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fail3D!
addikt
hat tegnap volt fizzel 1 jokorom volt 2 killem kb lvl 8 lehettem 4egyed hps daris meoglt 1v1 be igaz az ultim addigra mar nemvolt de megolt le is vert a viz. ad fiizz menynire utos? ill miket erdmes neki venni?
[ Szerkesztve ]
-
ChromeX
addikt
Az a nem mindegy amikor ilyen teamet kapok [link] jax ellen soloztam, borzalmas volt amit csinaltak
-
ko9
addikt
válasz ChromeX #5103 üzenetére
Érdekelne, ha Jax szóló volt, akkor Darius hol volt? Mert ebből a setupból azon se cssodálkoznék, ha miden lett volna, bár ahhoz kevés a CSje...
Ennyire sz@r emberek járnak Blindra? Nem bánom meg, hogy nem joinoltamÉn sztem felvettelek téged, mégse látlak
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
tajati
aktív tag
Hali!
Dravenek mi a passzívja/aktiv ..q..w.e..r.. mert angolbol nem vagyok fényes és nem értem..köszi!
üdv t.
-
ChromeX
addikt
Lent volt az a fura jana volt középen, jó a blind pick mokás, amugy elég sokszor nyerek, normal draftra csak azért nem jarok mer szinte semmi különbség, attol hogy meta szerint kell pickelni ugyanolyan idioták lehetnek, a blind pick legalább gyors. rankedezni meg nem nagyon szoktam mer csak felbosszant.
én easten vagyok horja
-
ko9
addikt
válasz ChromeX #5108 üzenetére
Tudom, ott vettelek fel ExPeacer néven.
Janna Mid nem lenne rossz (annyira) ha tud vele játszani.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
superecneB
őstag
-
n a x v i L
aktív tag
válasz superecneB #5112 üzenetére
Szerintem is , most , hogy igy másodszor is elolvastam .
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
ko9
addikt
válasz n a x v i L #5113 üzenetére
Szerintem is
-
GabN73
addikt
Hová is kell írni ha vissza szeretnék adni pár karit?
-
reflxx
aktív tag
Azt mondták nekem a nagyokosok hogy shennek az ultijat valami kombinacioval egyszerűbben használni. Ti tudjátok hogy mi az ?
-
n a x v i L
aktív tag
Nem tudom , hogy konkrétan mire is gondolhattak az egyszerűbb alatt , nekem max az jut erről eszembe , hogy a "célpont" fölé húzod a kurzort , és akkor nyomsz egy shift+r kombinációt . Ez csak annyit jelent , hogy nem kell külön targetelned , hanem aki főlé húztad a kurzort arra egyből elkezd teleportálni.
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
ko9
addikt
válasz n a x v i L #5119 üzenetére
Én SmartCasttal tolok mindent, ergo nekem minden így van
-
Stormcharger
csendes tag
https://support.leagueoflegends.com/anonymous_requests/new
Bár én akartam, de írták, hogy őszintén sajnálják, de már nem lehet.Valami kivételes idő volt amikor lehetett... Lehet fájt nekik, hogy 5k RP értékű 3 dolgot akartam visszaadni ...
[ Szerkesztve ]
No pain, no gain.
-
GabN73
addikt
válasz Stormcharger #5122 üzenetére
Köszi, én csak 3 hőst akarok
-
reflxx
aktív tag
igazából olyat hallottam hogy pl nyomsz x+r+1 és arra ultizik aki az 1. helyen van a csapiban
-
Kanczy
Topikgazda
Nem kell a pályán megkeresni az embert, csak megnyomod az R-t, utána pedig egy jófajta bal klikk a portréjára, és már megy is
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Dani_kp
addikt
Ugyan ez csak bot fight volt, de a build-ról mi a véleményetek? Normal game-be is hason kaliberűt szoktam rakni.
https://ingatlan.com/33821564
-
Dani_kp
addikt
Jó meglátás, de mivel ez csak kis account, ezért az alacsony szintű játékosok legalábbis lvl 10-ig nem tudtak eddig mint kezdeni egy AP-s Cho-val. Tovább nem néztem, mert haladni kell .
Mondjuk én az abyssal scepter-t az aura-ja miatt szoktam venni.https://ingatlan.com/33821564
-
Dani_kp
addikt
Tudom, majdnem minden meccsen találkozok egyel. De eddig szerencsém volt, mert aki jól játszott az mellett volt 4 ember, aki azt se tudta, hogy mi fán terem ez a játék . Persze fordítva is igaz én is kaptam magam mellé olyanokat, hogy még bot fight-ot (Intermediate) sem tudtunk nyerni mert rajtam kívül senki sem tudott játszani...
Olyan dolog, hogy nem vesz semmilyen item-et kezdésnek az alap, ezenkívül lazán begyalogol turret alá, pedig még se egy minion se semmi nincs a mapon . A fail build-ekről meg nem is beszélve.
szerk.: szerencsére az elmúlt 2-3 acc. óta csak nyerek. Igaz sokat én is hozok le...
[ Szerkesztve ]
-
n a x v i L
aktív tag
-
GabN73
addikt
válasz n a x v i L #5131 üzenetére
Vagy egy Yi-t, és mid gameban úgy elpicsázod az enemyt hogy inkább feladják
-
Dani_kp
addikt
válasz n a x v i L #5131 üzenetére
AP Cho-val is ugyan ez volt, illetve van. 30-40. percbe 350-500 körüli ap és 1000+ true dmg az ultival, egy Vayne kb. abból állt, hogy feldobtam 1-2 auto attack és megettem . Vagy evés helyett silence. A végén ezekkel a kombókkal toltam dupla illetve tripla kill-eket .
-
sagem
addikt
Úgy látom, hogy erről még nem emlékeztünk meg a fórumban - > Hackerek támadtak a League of Legendsre
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
ChromeX
addikt
Ma megvolt az elso quadrám annival annyira imádok vele jatszani a frostfire skint kellett volna vennem
-
GabN73
addikt
Nehéz kijutni ebből a fos elo hellből, de na ... 1200 fölé nagy nehezen feltornázom magam, 2 winnel, erre persze hogy atomjó enemyt kell kapni nyomorék társak mellé ...
-
Fail3D!
addikt
na elkezdtem egy uj accot en is... nem tudom mit remelek tole de elkezdtem
-
Fail3D!
addikt
hat ez itt se jobb elso jatek 5v3 ban kell nyerni.. megy de vicc hoyg mar itt leavelnek ha nem megy west rol van tapasztalat az is xar amugy:?
-
BoneDragon
veterán
Már tudom melyik championt fogom megvenni. Shacot! Eszeveszettől idegesít az a champ, muszáj megvennem.
-
superecneB
őstag
válasz Fail3D! #5141 üzenetére
Tök egyforma a kettő... A fszkalapság nem földrajzi helyhez kötött. Sőt, az amcsi szerveren is ugyan úgy vannak balfaszok, leaverek, feederek, stb... Az ázsiairól nem tudok nyilatkozni. Forma forma mindegyik, ne várj csodát ráadásul mivel az m5 is westen tolja a meccseket hű követőik szép számmal mentek-mennek át a westre szóval oroszok-lengyelek-ukránok ott is vannak bőven...
[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
válasz superecneB #5143 üzenetére
jo de westen is van hogy 3 egymast koveto meccser 4v5 ben tolsz? ranked game...
-
Fail3D!
addikt
vannak nagyon jo gamek is... azert van hogy 5 gamet hozumk zsinorban 20 perces gamekkel csak nagyon kiegyensulyozatlan a game 1100 es 900 kozott nagyon konnyu ingazni az 1ik nap 1100 ig viszonylag eljutok a masik 2 nap csak bukok... de elekztem uj accot es vicc ami ott is megy... szoval megprobalok beregelni westre hatha kicsit jobb
-
Kanczy
Topikgazda
Jófajta élmények - miközben 5/1 vagyok mordéval miden, addig a két duo laneünk (nincs jungler egyik csapatban sem) 0/4 és 0/3. Hiába quadráztam le az ellent kétszer, a többiek inkább elmentek creepelni
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest