Új hozzászólás Aktív témák
-
stvnppp
senior tag
"Rem az nem gaz h marad, hagynak maguk utan alt kajat, bar elhizni nem fognak, nagyon sokat mozognak."
Ez amúgy elég érdekes téma, ez nagyon kutya/fajta függő lehet. Már hallottam olyat, hogy a kisebb méretű kutyák addig esznek, amíg van előttük mit enni, míg a nagyobbak kevéssel is beérik. Volt régen két kutyánk, egy tacskó és egy németjuhász, amit a németjuhász otthagyott, azt a tacsi általában betakarította. De érdekes módon nem hízott el, látszott rajta, hogy jóltáplált, de inkább szteroid-tacskónak nézett ki, mint zsír-tacskónak. (oké, mondjuk egy németjuhász mellett mondjuk úgy, hogy mozgásban volt... )
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Egy héten egyszer igen, sült kacsát, csirkefejet vagy csirkelábat. Igaz annyira egyik sem kifejezetten hús, de legalább az érzés megvan.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
canniball
nagyúr
No offense de az már szvsz egyáltalán nem vicces ha a kutya a saját gazdájára morog vagy odakap, ezt nem szabad eltűrni.
Az enyém is sajna neveletlen mint a veszedelem, de ilyet azért nem csinál...[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
stangli
senior tag
hát még én, mert ha nem történt volna változás kitömve pislogna vissza a szekrényből na jó nem, de azért nem volt mókás, hogy a kutyának ha olyan kedve volt nem lehetett leülni, mert ott ült/feküdt és kicsattogott, harapott, és még ehhez hasonló finomságok... de hát mindez a múlt
-
Lompos48
nagyúr
...beagle rol mondtam multkor h lustak...
Csak amikor alszanak, de akkor is kinyúlnak a szaglóidegeik a konyháig és ha egyetlen gyanús molekulát detektálnak, már talpon is vannak. Ébredés után percek alatt behoznak minden lustaságból adódó lemaradást.
...meg a laptop kijelzot is megragtak...
Ahogy telik az idő lecsillapodnak (némileg). Az enyém most már ellopkod ugyan könyvet, szemüveget golyóstollat, de leteszi maga elé és várja a váltságdíj érkezését. De kajáról nem egyezkedik, ha valamit elkap, az az övé!
-
stangli
senior tag
nem olcsó az tény, de én a legközelebbit választottam, ami hozzám esett. vannak ennél olcsóbbak is, de oda még ki kellett volna menni a város túlsó részére, ha megszámolom a benzin ktg-et, vagy a bérletet, ugyanott lettem volna... de mondom, azért is kellett elmenni, mert nagyon a fejünkre nőtt a kis dög, és bármit is tettünk nem használt, sőt romlott a helyzet... de már túl vagyunk a nehezén.
-
stangli
senior tag
Nem bántom, egyre jobban fejlődik és kezdi megérteni, hogy nem ő a falkavezér. Kemény szeparációs zavara volt a kutyának e miatt, hogy falkavezérnek képzelte magát, mire hazaértünk szétrágott mindent amit talált, de mára ezek a dolgok elmaradnak. A kutyasuli, meg a sok kutyás könyv összecsiszolt bennünket.
-
stangli
senior tag
sok sikert és kitartást hozzá
nálam az volt a fordulópont, amikor sehogy sem tudtam kizökkenteni, mert játszotta a kisasszony, hogy pórázról majd széttépjük a szembejövő tacskót, rászólásra, kiabálásra semmi, még jobban belehergelte magát, majd idegből oldalba basztam olyan cézár milánosan, csak durvábban, onnantól beindult a javulás pozitív irányba... -
stangli
senior tag
akkor is ugyanez a módszer, csak akkor erélyesebben kell rászólni, vagy kizökkenteni abból az állapotból, hogy rád figyeljen, oszt idővel megérti, hogy mit akarsz és rutinná válik... nekem bő fél évembe telt, hogyha kis yorkikat, bologneseket éstb szőrpamacsokat lát a kutya, akkor a lábamhoz bejöjjön és ne ugasson veszettül és pórázt szaggatva támadjon kifele... most ott tartunk, hogy a lábam mellett vakkantgat az orra alatt, de már ugatásnak nem nevezném...
-
joey0235
aktív tag
ja veszélyes biciklivel néha biciklistől húzz... XDD de van egy hely ahol nem jár senki, meg semmi sehol 5-6km hosszú jó bicikli úttal ott szoktam futtatni faluba vagy olyan helyen ahol sokan járkálnak én se viszem... mindig másik kutyákat nézi meg ilyenek elkezd húzni másik irányba
... No sacrifice, No victory ...
-
joey0235
aktív tag
Sétáltatni nem szeretem húzz de nagyon és egyszerűen se hogy sem bírom leszoktatni... már mindent kipróbáltam fojtó nyakörv se segít. Meg élvezi hogy futhat mindig leül a bicikli mellé és vár hogy menjek futtassam Neked mennyi idős a kutyád?
-
Idiofil
aktív tag
Így első hallásra amit leírtál, nagyon messze van a tudatos keresztezéstől...
Ez nem úgy megy, hogy tetszik X fajtában 1.es és 2.es tulajdonság, aztán Y-ban a 3.as és 4. és ha ez a 2 faj kereszteződik, akkor a keletkezett "fajta" fogja a 1-2-3-4 tulajdonságokat hordozni...
Amerikai staffordshire spániel, Boxador, Dobermudi..."Those who want respect, give respect"
-
fattyu
veterán
de. ennyire gáz.
elő látásra meg ráadásul nem is feltétlen egyértelmű. és kifejezetten jó tenyésztékből is lesz szaporító. Valahol félúton a lé lesz a fontosabb és onnantól elcsúsznak a prioritások...
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
stangli
senior tag
Beagle a kutyasuliba is a legkisebb lukon eltűnik, egy kutya sem keres más utat magának, de az megtalálja a menekülési útvonalat... egy baj van vele, hogy ugyancsak vadászkutya, és ha nincs lekötve a figyelme, és elkezd gondolkodni, akkor hülyeségeken jár az esze, mint pl ez a mutatvány
Lehet, hogy idősek voltak, és ezért nyugodtabbak voltak az átlagnál, engem megnyugtattak, hogy 6-7éves korában már normális lesz a kutyám, belassul, nem ugrál, nem mászik fel mindenhova, nem rohangál annyit, nem ront rá másik kutyára, ha le akarja dominálni...
-
-
joey0235
aktív tag
nem vettem, egy hosszú történet után örökbe fogadtam. de most lesz valahogy 1 éves. [ez kb 1 hónapos kép]
-
CsaBully
tag
Mi baj az ivartalanítással, azon kívül hogy nem lehet belőle "pénzt" csinálni..magyarul nem lehet szaporítani..sajnos épp elég kutya van így ,szörnyű körülmények és hozzá nem értő embereknél..az állatkínzókról már nem is beszélve..ezért kellene hogy az ivartalanítást jobban elfogadják az emberek,mert a kutyát nem a vérvonal és nem az "értéke" miatt kell szeretni..
Referencia: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=CsaBully ..Írj privátot,ha fel akarod venni velem a kapcsolatot.
-
Bjørgersson
félisten
-
joey0235
aktív tag
Heló nekem a staffom csinálta ez mindig elment a szomszédba mert kicsi a kerítés meg mindig kiszökött aztán rá szóltam, meg kötöttem kicsit, meg néha kapott 1 kis maflást (persze nem nagyot ) Meg mikor álltam ki kocsival mindig megkötöttem utána elengedtem most már nem csinálja Próbáld meg te is hátha beválik
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Segway ninebot Kickscooter Max G2 roller
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER