- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Sefter
veterán
Som@:
SENKI nem jelentkezett a cuccért......ezért visszaadnám....és köszönöm szépen :DPsn ID: sefter_hun
-
anulu
félisten
vasárnap pl? :) a plexi méretre vágásában és rögzítésében tudnál segíteni?
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
Sefternél kivágtam én is az oldallapom és tényleg nagyon korekt a cucc! Ha beleférne kölcsönkérhtném én is? A plexi vágására ugyanis nem volt időnk :(
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Som@
őstag
Nem akarom fényezni a cuccot, de tényleg nagyon ott van a szeren. :)
Imádok vele dolgozni. Eddig a fától elkezdve a fémig mindent vitt.
Legutóbb ugye bútorlapot vágtam vele a szobámhoz. De ennek a nyomait ugye Te már láttad. :DDD
(Igen. Elfelejtettem letakarítani a gépet. )Ne a múlton töprengj! Ne a jövő miatt izgulj! Éld meg a jelent!
-
Sefter
veterán
akkor részemről is OK
KispestenlakomazEuroparktólnemesze :)Psn ID: sefter_hun
-
Sefter
veterán
egyébként kib@szott jól vágta a Chieftec oldallapot ez a dekopír....(ha nagyon belelendülök a moddolásba ilyet veszek...)
Psn ID: sefter_hun
-
Sefter
veterán
Soma? :)
[Szerkesztve]Psn ID: sefter_hun
-
-
Sefter
veterán
Soma: Befejeztem a moddolást írd ide a címed és hétvégén visszaviszem a dekopírt....
-
Sefter
veterán
anulu: Te is panelban lax?
azért kérdezem , mert ha családi házban akkor inkább én mennék hozzád barkácsolni....Psn ID: sefter_hun
-
Sefter
veterán
Ma megkaptam Somától a dekopír fűrészt, aki akar hétvégén vagdalni az jöhet Kispestre...
-
anulu
félisten
mail megjött :) köszi, szvsz csütörtökön felhívlak, addigra már mindketten tudni fogjuk, hogy hogy is néz ki a hétvégénk :)
-
Som@
őstag
-
anulu
félisten
ha nem nagy kérés, átugarnék hozzád 7végén, hogy meg tudjam/tudjuk csinálni az én oldallapom is? nem nagyon tudom, hogy hogyan kezdjuek hozzá, meg jól jönne a segítség is, de itthon se eszköz, se szakértelem... :(
ha megoldható, akkor légyszi vágjál a fejemhez egy mailt :D köszike! :)
[Szerkesztve]"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
zsiga667
addikt
Egy tipp : Minden jobb barkácsboltban (pl. hódshop :), Praktiker, Brico Store) lehet szerszámokat bérelni. Szerintem érdemes lehet megnézni.
-
domedee
senior tag
Nekem is 7002-es házam van, tényleg van benne anyag:)
Bár szerintem csak a fúróhegyed volt kikopva, mert én tegnap faragtam egy kicsit az enyémet, és a gagyi heggyel csak karcolta az oldalát, míg egy picit márkásabb, drágább( nagyon azért nem) heggyel mnent mint kés a vajban.''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán
-
anulu
félisten
akkor neked vmi jófajta Codegen házad van azokon belül is, mert haverom Codegenjét (pontosan nem tudom, milyen) szerintem papírvágó ollóval is lehetne moddolni. a házzal amúgy semmi gond, csak vékony az oldala, mint a papír...
-
anulu
félisten
Úgy látom, beindult az élet. Szóval, ha vki tudna nekem kölcsönözni egy olyan eszközt, amivel ki lehet vágni stabilan, gányolás nélkül egy Chieftec TX10W-D oldalát, azt nagyon megköszönném. Amúgy én is pesti vagyok, csak árpádföldi.
Vagy ha vkihez el tudnám vinni, és esetleg segítene megcsinálni, azt is nagyon megköszönném, tekintve, hogy még soha nem csináltam ilyet, és 1-2 kérdésem lenne előtte-közben-utána."Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
-
zeros
tag
Itt mindenki kispesti?? :D (én wekerén tanyázom)
Cool :)
A flex szerintem is jó, én is azzal vágtam, a 3000pízes dekopír nem jöttbe -
b0unCe
aktív tag
Hat dekopir igy dekopir ugy. csak ezt hallom. es NO felx.
de en ennek ellenere nekiestem felxel a chieftecnaek :)
Szoval kell venni 1mm es korongot vagy vekonyabbat es az ugy viszi mint a vajat. Raadasul a festekhez hozzá sem nyul. Ha valkinek van felxe az avval is nekivaghat :DD''Beszél aki keres. Hallgat aki talál, de senki nem ért semmit. Az orvosok a halált. Senki nem ért semmit'' by: k&b: én, szeretlek, téged
-
horatio
tag
Ha csak egyszer akarsz vágni vele, akkor vegyél gazdaságosat. :) Persze véletlenek vannak.
Egyébként ez is olyan mint minden más, van gagyi, van hobbi és van profi. A Bosch-nál pl a zöld készülékek a hobbi kategóriát, a kékek a profit képviselik.
Inkább bérelj vagy kérj kölcsön egyet semmint vegyél. SZVSZ.
[Szerkesztve]Két nap az élet, három nap a karnevál.
-
zeros
tag
nekem is olyan van..
nem elég bika.., szal nincs benne kraft :( -
Sefter
veterán
nem a megmérettetésre készülök, csak a magam ''szórakoztatására''....
láttam gagyi dekopírt 3000 Ft a ''gazdaságoséknál'' ;] ez mennyire bírkózna meg a feladattal? (csak emiatt kéne dekopírt vennem nemszeretnék 10000-ekért venni...)Psn ID: sefter_hun
-
zeros
tag
Ok, majd megpróbálom.. mondjk 1 ideig nem lessz rá szügségem.. :p
egyebet nem mondhatok.., esetleg majd Áprilisaban :D -
zeros
tag
nem hullámosodik a széle a dekopírtól??
-
nagyúr
Szia Sefter!
Ugyanabban a cipőben járunk! Egy Bosch vagy Black&Decker dekopír tuti meg fog bírkózni az anyaggal, javaslok egy új fűrészlapot előtte, mert az enyém már egy kicsit megviselt... :) Mit akarsz kivágni? Az oldalát gondolom... Neoncső meg ilyenek?~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Sefter
veterán
Chieftec házat szeretnék egy kicsit átalakítgatni, de mivel ebben kicsit több anyag van mint mondjuk egy Codegen-ben, nem tudom mivel lehetne nekiesni.....
Gondolok itt: dekopírfűrész, fúró...stb vagy ezek már nagyon szét gányolnák az oldallapot...:FPsn ID: sefter_hun
Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
- ZIDOO médialejátszók
- Videós, mozgóképes topik
- Horgász topik
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Internet fejlesztés országosan!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest