- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- PLC programozás
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
válasz
balazsbence #49457 üzenetére
Úgy valóban, de az csak azért, mert az évek számát a kliens generálja magának, nem parse-ol semmit. És ezek szerint van még tartalom a bezárt oldal mögött:
Pl.: 2025
-
balazsbence
senior tag
válasz
Csillagember #49453 üzenetére
Nálam letoltes.club van beállítva, kodiban ha megjelenés évére megyek akkor ott vannak a találatok és indul is. Máshol semmi
-
hwtech22
csendes tag
A MoziMix is úgy tűnik, hogy megadta magát.
A weboldal látszólag működik. -
vargalex
Topikgazda
válasz
Csillagember #49453 üzenetére
Úgy tűnik...
-
Csillagember
kezdő
Lehetséges,hogy a Filmpapa kihalt?!
-
totya79
tag
Ez probáltam igen,
Sajnos biztos vagyok benne,hogy mi kutyultuk el,mert neki samu tv je van,nekem meg lg.És valamiért nem akart menni nála rendesen,nállam meg most egyáltalán nem.Gondolom létezhet valami beállítás,hogy kényszerítsen a hdmi kimenetre képet,de nemtudom sajna hogy lehet. -
totya79
tag
Sziasztok
Lehet nem a legjobb topicba irom,de hátha itt is tud segíteni valaki.
Adott egy Rpi4 es,ami itthon szuperül müködött,de elvittem a kollegámhoz,és valamit elbabráltunk a beállításba.Most ha itthon bekapcsolom,boot után a mlna logo után,eltünik a kép.Itt a confog txt fájl arra esö tartalma,hátha segít valamit.
# uncomment if you get no picture on HDMI for a default "safe" mode
hdmi_safe=1
# uncomment the following to adjust overscan. Use positive numbers if console
# goes off screen, and negative if there is too much border
#overscan_left=16
#overscan_right=16
#overscan_top=16
#overscan_bottom=16
# uncomment to force a console size. By default it will be display's size minus
# overscan.
#framebuffer_width=1280
#framebuffer_height=720
# uncomment if hdmi display is not detected and composite is being output
#hdmi_force_hotplug=1
# uncomment to force a specific HDMI mode (this will force VGA)
#hdmi_group=1
#hdmi_mode=1
# uncomment to force a HDMI mode rather than DVI. This can make audio work in
# DMT (computer monitor) modes
#hdmi_drive=2
# uncomment to increase signal to HDMI, if you have interference, blanking, or
# no display
#config_hdmi_boost=9 -
olbaidhun
őstag
Sziasztok!
Tapasztaltátok, hogy (mostanában) random nem jelöli meg a sorozatokat a Check_Previous_Episode plugin?
- Próbáltam újratelepíteni, régebbi verziót és amit ilyenkor szokás,
- de egyik sem hozott megoldást.
- Legújabb kodi, friss és régebben telepített portable verzióval is ez történt.
- van javaslat vagy ötlet mit tehetnék?.
#49446 szanysa
Köszi, hogy leírtad a tapasztalatod. Szeretném én is beállítani a youtube-ot, azért sokszor lenne rá szükség. Egy tutorial vázlatát elkészítenéd a lépésekről? Csinálnék belőle egy videót vagy valami prezi szerű útmutatót. -
szanysa
csendes tag
válasz
<Adamsky> #49445 üzenetére
Hát sajnos az mégha fura is 1 kicsit és mosolyra fakaszt. Én úgy gondoltam ha beírok 1 adatot az ott is marad a helyén,mégsem így történt ezért nem volt összhangban a dolog. Rengeteg óra ment rá mire összeállt a kép , pedig egyszerű a leírás alapján viszont van ahol nem is említik ezt a teszt user opciót . Addig amíg nem írtál róla fel sem merült hogy szükséges és akkor kezdett megfelelő irányba menni a dolog. Köszi
-
szanysa
csendes tag
válasz
<Adamsky> #49433 üzenetére
Ismét próbálkoztam mégis összejött és rájöttem mi volt a gond.
Chrome alatt jött össze, de próbáltam ...Operát, FF-ot is .Tehát amit tegnap kérdeztél , hogy Test User-ként ott vagyok e , igen beírtam oda az email címemet tegnap és ott is VOLT!
Ki is írtam ezt tegnap , azt hittem megkapod mint üzenet, de látom magamnak sikerült elküldeni...Na mindegy!Ennek itt is van a nyoma elmentve:
Addig amig a validálás sikertelen nem lett-talán ott is voltam.Valoszinű ez az esemény kitörölte mert ránéztem ma nemrégen és már üres volt.
Szóval ma ismét próbálgattam beírtam az email címem és össze is jött.
Igaz ugyan, hogy a figyelmeztető oldal másképp nézett ki , de ez lényegtelen.
Talán másoknak is segítségre lehet, hogy FIGYELNI KELL erre az apró részletre, hogy mint test user - legyen benne az Audience mappában!
Köszönöm az igyekvő segítséget és infókat! -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Directors #49440 üzenetére
"... a legfrissebbet feltettem ... " - pontosan melyiket is?
Most csináltál mindent (api kulcsok, addon telepítés) frissen? Melyik leírást használtad? Bármit kellett másképp csinálni (a leírtakhoz képest)? Tudnál valami tanácsot adni szanysa? Valami rejtélyes oknál fogva nagyon nem akar nála összejönni a dolog. -
szanysa
csendes tag
-
szanysa
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #45746 üzenetére
Igen, már rájöttem a korábbi API Restrected volt ez pedig nem az ahogy készitettem, így állítottam be. De teljesne mindegy mert egyik esetben sem működik.
A 2 lépcsős bejelentkezés végig megy de a 2. végén mindig a hozzáférés meg lesz tagadva. Viszont egy lépés kimarad - ezzel az oldallal én nem találkozom ahol engedélyeznem kellene - ezt csak kimásoltam az egyik leírásból és innen már ki is dob : -
Directors
senior tag
Sziasztok!
Friss Youtube Addon lett telepítve a készülékre. Be is tudtam jelentkezni, viszont mikor leakarok játszani egy videót, akkor ezt írja. "sing in to confirm you're not a bot".
Erre esetleg van már valami megoldás ?
-
Hege1234
addikt
válasz
Mr Dini #49418 üzenetére
omegara is lett már fix
21.5.13-Omegartl+ tesztelve az új 2891 widevine-al (windows 10 64 bit)
inputstream helper info -
válasz
pumi1980 #49408 üzenetére
Szerintem az most senkinek nem megy. És valószínűleg a többi widevinet használó addon is hasonló sorsra fog jutni hamarosan átmenetileg.
Google ismét változtatott a widevine CDM-en, eltörte a legfrissebb widevine CDM támogatást: [link]
Amíg mennek a régi verziók, addig nem szabad most widevine frissítést csinálni. De hamarosan sajnos a Google visszavonja a régieket. Elvileg kész a fix, de mire kikerül minden Kodira, az idő lesz. Piersre már van fix, a linkelt hibajegyben meg lehet találni.
-
glaci
őstag
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy hogyan lehetne életre kelteni a VanTV és / vagy a NotYet alatt a TV streameket?
Van mindkettőhöz hozzáférésem, de sajnos egyik sem megy néhány napja a Kodi alatt.
(Eddig tökéletesen működött mindkettő és együtt "romlottak el". A használt rendszerek: Windows 10 és macOS 10.15 illetve 11, a Kodi pedig 20 és 21 -es verziók.)
Próbáltam régebbi InputStream Adaptive és Widevine verziókat vissza állítani, de sajnos nekem úgy sem megy a TV. (Az ISA -ból 9 -es végű volt a legrégebbi a tárolóban (9, 10, 11, 12 és 13 verziók vannak), Videwine pedig rengeteg volt, de csak az utolsó 5 -el próbáltam meg.)
Ahogy vissza olvasok azt látom, hogy mások is küzdenek ezzel a problémával.
Van esetleg azóta már valami megoldás? (Egy olyan verzió kombináció, ami rendben üzemel vagy esetleg valami beállítás valahol, ami helyre rakja?)Előre is köszönöm szépen a segítségeteket!
Üdv.:
Laci -
vargalex
Topikgazda
Valóban, az első logban található Duna-val kevertem...
Mindenesetre érdekes, mert a kiegészítő az index.m3u8 URL feloldásánál befejezi a munkáját, onnantól a Kodi-ra van bízva. Látható a logban, hogy többször le is tudja azt tölteni, de az ffmpeg az első video szegmens letöltésénél elhasal.
-
vacs
veterán
Üdv.
Forma 1-et szeretnék nézni.
Az M4 sport és a Mediaklikk addon is csak második-harmadik indításra tölt be és pár percenként megáll a stream, tölt és megy tovább, megint megáll, tölt és megy tovább, folyamatosan ezt csinálja.
Android tv, Kodi 21, internet stabil 250 Mbit.
Másnál jól működik? -
vargalex
Topikgazda
válasz
rabalint #49407 üzenetére
Szia!
Ránézésre minden rendben kellene, hogy legyen, de az első szegmenst, illetve az index.m3u8-at nem tudja letölteni, . Egy dologra tudok gondolni: lehet, hogy geolokáció alapján szűrést tettek rá és Kanadából nem engedélyezett. Böngészőből megy egyáltalán?
Persze lehet, hogy más a probléma, de itt jelentkezik az első hiba:
2025-05-04 11:08:23.248 T:2162443 error <general>: ffmpeg[0x1263e5458]: [hls] Error when loading first segment 'https://c202-node62-cdn.connectmedia.hu/110306/d34164ee60371380f46c613fe5b82d01/681782c7/306-DunaWorld_NOGEO-avc1_400000=10000-begin=3263008257200000-dur=80000000-seq=40787604.ts'
2025-05-04 11:08:23.257 T:2162443 debug <general>: Error, could not open file (2) https://c202-node62-cdn.connectmedia.hu/110306/d34164ee60371380f46c613fe5b82d01/681782c7/index.m3u8?v=5iip:209.227.132.92 -
rabalint
csendes tag
válasz
vargalex #49406 üzenetére
Log libCURL. https://paste.kodi.tv/edezexokir.kodi
nem értem a bénaságot, mostanig szépen müködött bárhol, köszönöm a segitséget. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
rabalint #49404 üzenetére
Nálam az 1.2.1-es hibátlanul működik (Win11 & ATV11).
A log olvasáshoz annyira nem értek (majd vargalex ...), de az "OpenDemuxStream - Error creating demuxer"-re rákeresve elég sok találat jön szembe.#49402 szanysa
" ... most már az 1. engedélyzés is behalt."
Akkor itt az ideje előröl kezdeni nfsu17 leírása, vagy ezek (link1, link2) valamelyike alapján. -
-
-
<Adamsky>
nagyúr
"Test user"? Igaz jó rég csináltam az API kulcsot, de nem emlékszem ilyenre. Sőt, 99,99%, hogy nem adtam meg semmilyen user-t (e-mail címre gondolsz?) az API kulcs létrehozásakor (csak a google acc.-ot kellett ugye kiválasztani az elején). Ez valami új dolog lehet.
updae
Link a Google Auth Platform / Audience-hez. A "Kodi YouTube" (így neveztem el) project alatt nálam is van egy "test user" (ugyanaz az e-mail / acc., amihez a project tartozik).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tempest Rising teszt
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Ukrajnai háború
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest