Új hozzászólás Aktív témák

  • Mike88

    senior tag

    válasz dh66e #2216 üzenetére

    Ja, itt a port.hu-ra vonatkozó rész már nem aktuális. :)

    vinatt74! Hagyd ki, helyette jó lesz a tmdb, ami alaphelyzetben telepítve van. Movieshark telepítéséhez pedig ezt a leírást kövesd.
    Mondjuk ha tényleg csak erre vetted, nem akarod az android adta lehetőségeket is kihasználni (ami gyak. a 0-hoz közelít, ha nem használod PC kiváltására (böngészés, szövegszerkesztés stb.), avagy játékra), akkor én úgy kezdeném a helyedben, hogy Openelec-et telepítek rá, ha már elérhető erre a kütyüre. Persze csak saját felelősségre vágj bele ilyesmibe!
    Amitől másabb az OE az android alatt futtatott koditól, hogy sokkal kevésbé terheli a hardvert, használja a ram-ot, alaphelyzetben... hisz eleve nem mind1, hogy már maga az android rendszer használja a processzort, a ramot, majd ebből még emészt a Kodi, vagy a "teljes hardvert" birtokolhatja az Openelec (kodi). Továbbá tudtommal MK808B plus-nál is van kadenciahelyes lejátszás Openelec-el, míg android alatt futtatott Kodi-val nincs. Ja és persze, szinte biztosra veszem, hogy OE-vel tudsz majd használni USB-s tunert. Occó, kínait, mondjuk ilyet: [link]
    A linkelt oldalon persze elérhető SD kártyáról bootolható OE is, így megmarad NAND-on az Android, de... én is próbálkoztam ilyesmivel Wetek-nél, nem ua. mintha nand-on lenne, nálam valamivel lassabb volt a rendszer...

    Mindenesetre ha eddig egyáltalán nem volt dolgod androidos stick-el/box-al akkor nem biztos, hogy ezzel kéne kezdened, először ismerd ki a Kodi-t, döntsd el, hogy kell-e egyáltalán számodra az android. Lásd milyen az, mikor nincs kadenciahelyes lejátszás (már ha észreveszed).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák