-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huliganboy
addikt
Üdv mindenkinek!!!
Eléggé el vagyok havazva, remélem már hétvégétől már ismét leszek aktívabban.
Kérek mindenkit tartsa tiszteletbe a fórum és azon belül a topic szabályait.
A Magyar TV app nem támogatott továbbra sem, kérem ezt ne is feszegessük, hisz ott van az IPTV kliens ami kielégíti mindenki elképzését szerintem.
A toicban továbbra is lehet a KOD illetve IPTV és egyéb kiegészítőkkel kapcsolatban is kérdezni, de kérek mindenkit ha nem Magyar appróll van szó tegye offba a hozzászólását vagy legalább azt a szövegrészt ami offnak minősül.
Továbbá egyik fórumtársunk Nono0000 készített egy szép leírást az IPTV beállításokra. Ezuton is köszönöm mindenki nevében!!
-
huliganboy
addikt
válasz huliganboy #2351 üzenetére
Amit elfelejtettem írni!
Frissen regisztráltaknak nem küldök semmit! Volt egy szabály amit elfogadtunk ,és mindenkinek így a legjobb szerintem.
Annak aki már nem frissen regisztrált és csak "küld mér el nekem is" vagy "oszd már meg velem is hagy nézzek tvt" stb etc.szöveget küldi, nem fogom elküldeni. Nem kívánok semmit, de szerintem egy SZIA belefér főleg ha még szeretne is az illető valamit.
A fórumban továbbra is tilos a kéregetés, ezúton törlök minden erre utaló hozzászólást!!!
[ Szerkesztve ]
-
Wiesn
csendes tag
Ez a szép leírás ennyi: Error 404 - A keresett oldal nem található. Vagy az én gépemben van a hiba?
Dell und Motorola sind meine Favoriten
-
Svédország
csendes tag
válasz Tarhonyabogá #2349 üzenetére
Tarhonyaboga Köszönöm szépen az infót, holnap megpróbálkozom vele !
-
Imrisko
tag
Szeretnem megkerdezni, van-e valakinek Matrix mini pc-je? Gondom van vele es nemtudom hogyan tovbb. Az Openelec 6.0.0.0 van fent es megprobaltam felteni a 6.0.0.1 es 5 mp mulva lefagy.
Elnezest ha rossz helyen kerdezem. Koszi -
Wiesn
csendes tag
válasz Arolotifar #2359 üzenetére
Szerintem sem.
Bár ahogy utána linkelte az egyik fórumtárs, abból az is következik, hogy lehet úgy is betenni egy hivatkozást, hogy tényleges tartalomra mutasson (mobilon se kelljen legörgetni).Dell und Motorola sind meine Favoriten
-
Mysa71
csendes tag
Tisztelt huliganboy!
Először is köszönöm a rengeteg munkád és türelmed! Szerintem a kodi iptv részévél mi,külföldön élők görcsölünk a legtöbbet,mert ez nekünk valóban fontos dolog. Tudom,hogy a Magyar TV app már nem támogatott,de nekem mégis ez az,ami normálisan működött. Az IPTV kliens valóban jobb lenne,ha működne,de nálam nem így van. Mivel közel 5 éve regisztráltam,természetesen megkaptam tőled a csatornalistát és minden csatorna működik,de élvezhetetlen.. Folyamatosan szaggat és újratölt,főleg este. Pedig az egyik legerősebb androidos cuccom van és 120-as netem.. Ha valaki találkozott hasonlóval vagy van valami jó ötlete,az ne tartsa magában! Köszi!
HP Elite x3 , Minix neo z64
-
Keef_Lee
senior tag
Köszönök minden munkát, amit belefektettetek és minden elismerésem mellett kérdezem: Nem tartja karban az iptv listát senki? Van, ami már egy hete nem megy, de még benne van, stb... A zenék közt miért kell sárgának is lennie, ami éppen úgy néz ki mintha aktív lenne az is?
-
megarambo
tag
válasz Keef_Lee #2365 üzenetére
Sajnos ez tényleg napi folyamatos figyelmet igényel. Főleg, ha nem csak beleszórni akarod a linkeket, hanem "szép" formátumban, epg-vel, logóval megcsinálni. Sokszor szinte, mire beszerkeszted a link meghal alatta. Ha néhány napot kihagysz, szinte az elején kezdheted. (persze normál esetben a linket elég lenne cseréni, ha van másik)
[ Szerkesztve ]
-
Nono0000
tag
válasz megarambo #2367 üzenetére
Sajnos igazatok van!
Még nem találtam olyan tárhelyet, ahol nyilvánosan meg tudunk osztani egy könyvtárat és egy fájlt, amit mindenki tud szerkeszteni. Ez azért volna jó megoldás, mert mindenki a saját kis kütyüjén tudná szinkronizálni a fájlokat, egy klienssel. A probléma a különböző platformokkal van (Windows, Linux és válfajai, E2, RPI, meg még nem is tudom hány eszközt olvastam a fórumon).
Olyat kell keressünk, ami a fenti igényeket kielégíti.
Ha valaki tud ilyen tárhelyet, azt kérem jelezni szíveskedjen .Csak akkor kérdezz, ha tudom is rá a választ!
-
huliganboy
addikt
válasz Nono0000 #2368 üzenetére
Nono0000 mire is gondolsz pontosan? a csatornalista pont ilyen. Szerkeszthető mindenki által és minden platforon lévő KODI tudja olvasni, szinkronizálni.
Az EPG olyan amilyen, az "szolgáltató" függő, talán a port.hu idejében volt jó, de mióta átalakítás volt el is maradt annak fejlesztése.
A logók, meg hát szerintem, egyszer kell letölteni, felméásolni a saját gépére az embernek meg a kodiban beállítani és jónapot kívánok. Annyi logót össze szedtél, és letöltheetővé tettünk ,hogy egy egy csatorna ha megjelenik és nincs benne, azt az ember bele tudja rakni, de szerintem külföldi csatornák esetében ez hatalmas munka főleg, ha megpukkasztjuk párszáz ilyen csatornával.
-
Dilwish
csendes tag
Sziasztok,
nVidia Shield TV-n használok kodit.
Simple IPTV client telepítve van, be van állítva, látja a csatornákat, epg is működik az ikonokat is beállítottam.
Az a problémám, hogy bármilyen csatornát választva 1-2 sec-enként egy pillanatra megáll a lejátszás.
120 megás netem van, így azzal szerintem nem lehet probléma (Netflix problema nelkul megy ugyanezen az eszközön HD-ban.
Más is tapesztalt ilyet? Van valami buffer beallítás amit finomhangolnom kellene?Ekőre is köszönöm a segítségeteket!
-
huliganboy
addikt
válasz Dilwish #2370 üzenetére
Szia!
Ha feljebb olvastál volna 4-5 hozzászólást láthattad volna, hogy igen, küzdenek páran ilyen problémával! Nem tudjuk eszkö esetleg OS specifikus vagy szerver oldali a probléma!
Nem szeretek bunkó lenni, én se szeretem, ha egy topicban velem azok, de nem tudom elképzelni, hogy belépek egy topicba és ne olvassak vissza 5-10 hozzászólást csak rányomjak az "új" gombra és írjak!
[ Szerkesztve ]
-
Keef_Lee
senior tag
válasz Arolotifar #2366 üzenetére
Igen olvastam, amit írtál. Aztán meg a gazda 2351-es hozzászólását is, ami szerintem meg azt jelenti, hogy lehet kérdezni. Egyébként észrevetted, hogy csak rám pikkelsz és a többiek nyugodtan írogatnak ebben a témában? Mindegy, akkor majd off-ban...
[ Szerkesztve ]
-
Nono0000
tag
válasz huliganboy #2369 üzenetére
Akkor csak ezek szerint én vagyok satu, de a pastebinen hogyan kell szerkeszteni, amit anno felraktam?
Sorry, de tényleg nem jöttem még rá.Csak akkor kérdezz, ha tudom is rá a választ!
-
pakpak
csendes tag
válasz Keef_Lee #2365 üzenetére
Szia!
Nem tudom, hogy rajtam kívül ki tartja karban a listát, de nálam működik minden, kivéve a uk csatornák, melyet mindennap kb:20 listát nézek végig és javítok, de szinte mindennap változik, a sárga színűek is működnek, javítottam, hogy ne zavarjon senkit, a sárga szín: ?
Amennyiben nem működik valamelyik csatorna, jó lenne jelezni, meg kéne beszélni, hogy itt, vagy hol?
köszi
-
karessz11
csendes újonc
válasz Svédország #2358 üzenetére
Van egy xbmc videodb nevű fájl valahol, ahová a kodi letőltőtt egy hibás fájlt ami nem engedi az iptv simplet engedelyezni. Keresd meg és tőrőld ki. Nállam az utolsó volt a sorba. A nevét már nem tudom de más formátumu volt mind a tőbbi sor.
-
pakpak
csendes tag
válasz Arolotifar #2377 üzenetére
Ok!
még egy kérdés: ha nem működik egy csatorna és nem találunk hozzá url-t, mikor törlődjön a listából?
Hány napot várjunk? -
huliganboy
addikt
Egyik fórumtárs készített egy másik sokkal rendezettebb és bővebb listát. Ha válaszol privátban megírom, hogyan tovább!
-
Svédország
csendes tag
válasz karessz11 #2378 üzenetére
karessz11
Írtad, hogy van egy xbmc videodb nevű fájl valahol, ahová a kodi letőltőtt egy hibás fájlt ami nem engedi az iptv simplet engedelyezni.
Viszont nem tudom, hogy ezt hogyan tudom kitörölni egy medialejátszóból. Vagy, ha meg is találom a fájlt, hogy fogom átírni...?
Lehet rá megoldás, ha felteszem a Kodi v16.0 “Jarvis” Release Candidate 2 ?!
-
pakpak
csendes tag
válasz huliganboy #2381 üzenetére
Köszönjük!
-
ViktorHUN79
aktív tag
Ha lehet ne legyen már a közös listában kis millió rádió,ok 5-6 országos de ez a mennyiségű rádióadó szerintem,átláthatatla,kezelhetetlen,és teljességgel feleslege.Legalábbis a használók minimum90%-ának biztos.Itt szerintem első,másod,és harmadsorbais tv adókat szeretnénk nézni!Ettől függetlenül,hatalmas köszönet akik a listát,gondozzák,fejlesztik!Ezt nem kötöszködésnek,csupán jobbító szándékkal írtam!
-
pakpak
csendes tag
válasz ViktorHUN79 #2384 üzenetére
Elvileg úgy lett kitalálva és kialakítva, hogy a rádiók a lista aljára kerül, tehát aki akarja oda lapoz és azt hallgat amit akar, sok más lejátszó mellett a kodi is kitűnő program rádiózásra is. persze a választék - hát tessék -
Hmm, de jó, hogy nem vagyunk szolgáltatók!
Semmi kötözködés
-
karessz11
csendes újonc
válasz Svédország #2382 üzenetére
Hiába tőrőltem és raktam más kodit a fájl már a gépbe van és úgysem megy. Keresd meg és töröld és már kész is.
-
pakpak
csendes tag
Ez a topik nem a tv-ről szól!
Bocsánat akinek nem tetszik, de nem vagyok hajlandó ebben a topikban sem véleményt sem pedig ellenvéleményt alkotni a tv listával kapcsolatban.
Hálás köszönet aki segített megoldani, hogy legyen egy tv lista, jómagam és rajtam kívül is vannak még akik figyelik az url-t, mivel mindig változik, hogy nézhessük és persze volt kívánság is,amibe rádióadók is bekerültek. A magyaron tévén kívül nem kéne semmi és nem lenne ennyi munkánk vele, ezt is eldönthetjük, mindenki meg tudja találni az egyéb tévé csatornákat, persze ez egy lista aki azt néz vagy hallgat vagy mindkettő amit akar. Én nem a rádió mellett vagyok, ez egy lehetőség, ami nem rossz, szerintem.Inkább szavazni kéne egyáltalán kell vagy nem a rádió
nem 5-6 rádióról van szó, akkor meg az is minek, kapcsold be a rádiót, ennyi- -
Arolotifar
őstag
Szerintem egyáltalán nem rossz, hogy van több rádió is a listában. Akinek nem tetszik, a csatornakezelővel el tudja tüntetni őket. Szerintem köszönettel tartozunk azoknak, akik összeszedik a linkeket és nem nekünk kell. Részemről hálás vagyok
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
huliganboy
addikt
Akinek esetleg nem tetszik a lista, és annak tartalma, sorrendje, másolja ki a címen lévő tartalmat, majd egy sima txt fájlba mentse el majd nevezze át m3u-ra, szerkessze szájíze szerint majd olvastassa be kodival!
-
remex
tag
Nekem tetszik a lista, és én is hálás vagyok érte hogy vannak akik szerkesztik és karbantartják.
Néhány linkkel jómagam is szívesen hozzájárulnék...
A kategóriákat mindenképp érdemesnek tartom átalakítani és rendezni, de ha van már egy jóval áttekinthetőbb lista az is nagyon szuper már csak a linkje hiányzik (tudom azt nem itt kell kérni de lassan én sem tudom hogy mit kitől érdemes)
...akár a lista folyamatos naprakészen tartásban is szívesen besegítenék.
Szuper lenne, ha volna egy csatorna logó könyvtár URL és legalább egy egységesen elfogadott EPG szolgáltatás, amelyek beállítása után a lista minden csatornája flottul működne akár Kodi IPTV akár IPTV Pro akár egyéb hasonló app alatt. -
dh66e
veterán
válasz Svédország #2303 üzenetére
Ma bekapcsolom a bfs-t amin szintén himedia moddolt fw van és ugyanaz a hiba fogad mint nálad van.
(#2386) karessz11
Keresem én is a javaslatod alapján azt a bizonyos fájlt,de végignéztem már mindent nem találom én sem, hogy a kodi hova a francba tölti le ezeket a dolgokat androidos rendszernél.[ Szerkesztve ]
-
Nono0000
tag
Sziasztok!
A rádiók maradhatnak ezt kell csinálni:
Példa:
#EXTINF:-1 radio="true" tvg-name="Rádió 1" tvg-logo="Rádió 1" group-title="Rádió", Rádió 1
Be kell írni az időeltolás után, és a KODI főmenüében külön meg fog jelenni egy "Rádiók" fül a TV előtt.Csak akkor kérdezz, ha tudom is rá a választ!
-
Keef_Lee
senior tag
A light hazavágja a modemet és a routert is úgy, hogy csak áramtalanítással van újra net!
-
Keef_Lee
senior tag
MS-hez api keyt állítottam, de csak tartalom van, szereplők nincs. Mit csinálok rosszul?
-
remex
tag
A radios kérdésekkel kapcsolatban jelzem, hogy létezik Kodi alá
plugin, abban aztán tényleg a világon szinte minden radio benne van, a kedvenceket is könnyedén be lehet állítani.Tunein Radio [ Szerkesztve ]
-
vadasz1974
csendes tag
szep napot tudna valaki segiteni egy anroidos tv-re telepitettem a kodit es rendszeresen fagy le es kidob,mi lehet vele a gond?
-
Arolotifar
őstag
válasz vadasz1974 #2399 üzenetére
Ide írj: [link]
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest