Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz Misogi #20534 üzenetére
Hmmm? Nem vettem Zero Plust, amit linkeltem képet csak azért linkeltem, hogy egy 11 éve nem gyártott parfümöt érdekes módon több webáruház is árul. A Diesel Plus Plus pedig ha tetszik ha nem, egy népszerű illat volt.
Én Diesel Plus Plust vettem, még régebben a DM-ben, amiről írtam is anno, hogy nagyon gyenge minőség, köze nincs a régi verzióhoz. Most belinkeltem, hogy valóban igazam van, mivel a boltok polcairól is visszavették, erre Te továbbra is állítod, hogy eredetiek....furcsa. A kérdés adott továbbra is, akkor miért vette le a DM a polcairól?
További kérdés: miért nem árulja ezeket a Notino, Müller, Marionnaud és Douglas áruházak?
Ugye ezt Te sem hiszed el, hogy szinte az össze parfümwebáruháznak több ezres raktárkészlete van( vagy ahonnan vásárolja nagyker), de a legnagyobbaknak, amiket felsoroltam, azoknak pedig nincs.... gondolom Te is érintett vagy, nehéz elfogadni, hogy bizony ezeknek a netes webáruházaknak a többsége sajnos hamis terméket árul.http://www.diesel.com
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Asszociációs játék. :)
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- World of Tanks - MMO
- Windows 10
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EA Sports WRC '23
- Bestbuy játékok
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik