- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Microsoft Edge
- Asustor NAS
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Bitcoin topic
-
IT café
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kelvin
őstag
válasz
Bandib0y #61196 üzenetére
Az a Korda doboz nagyon pöpec, én kiegészítőkkel együtt vettem meg és imádom.(előketartó, kis dobozok, stb..) Pici, minőségi és minden elfér benne. Mágnesesen csukódik, a kis dobozok is és szuperek az illesztések. Az aprócikkes dobozokban a legkiesebb kiegészítők sem tudnak másik rekeszbe átcsúszni. Szerintem bőven megéri az árát.
-
Spoon16
tag
válasz
Bandib0y #59042 üzenetére
Vegyed,nekem is van,imádom ! Mikor kijött akkor az elsők között rohantam érte. A belső részében van egy merevítés,az kivehető belőle,de nincs is rá szükség. A zsebek nagyok rajta, baromi sok dolgot el lehet bele pakolni. Én úgy használom,hogy a belső részében van egy 5 literes kocka alakú vödör,abban van a bekevert kaja, mellette víz,kaja,pólóver,stb.. Az elején a nagy zsebben vannak egy dobozban az etetőkosarak. Az oldalsókba az apróságok,fejlámpa,stb. A tetején meg igazolványok,kulcsok, telefon.
Nekem a szerelékes cuccok (horog,damil,kapcsok,mindenféle apró bizbasz) egy külön szerelékes ládában van, de aki nem akar minden lomot magával hordani,az vegyen ebbe a táskába kis átlátszó rendszerező dobozt és azokba mehetnek a lomok. Több ismerős is így használja.
Maga a táska nagyon patent cucc, masszív anyagokból profi módon elkészítve. Komolyan mondom,pecás cuccaim egyik legjobb vétele volt. -
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Robotporszívók
- Autós topik
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest