- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
lumpy92 #62045 üzenetére
Őszinte leszek, jobbára porfogó. Megvan minden felszerelés a pergetéshez, csak nem igazán érek ki ilyenkor ősszel.. Dobáltam vele, de nem annyit hogy véleményt mondjak, meg összehasonlítási alapom sincs. Mondanám hogy halat sem fogtam vele, de eszembe jutott hogy egyszer rárontott egy sügér a beeső woblerre, igaz alig nagyobb mint a műcsali.....
Pár éve megvan, amikor vettem jónak tűnt, azóta amiket láttam a boltba, ha most vennék valamelyik Delphin-t vagy újabb Nevis-t venném valószínűleg. A parafa nyél sem nyerő már. -
lumpy92
aktív tag
válasz
lumpy92 #61726 üzenetére
Szolgalati OFF: Bp. 13. ker-ben a Tutaj utcai horgászbolt lehúzta a redőnyt (lehet ez már csak nekem volt újdonság).
A korabbi pergetős hsz emre esetleg valami tipp? Bugyi környéki halastavakat néztem, de nem tudom valamelyik érdemes e pergetésre. Duna-Tisza csatorna a másik terv, de a napijegy oda is 3.300 Ft!
-
A Zéé
addikt
válasz
lumpy92 #60896 üzenetére
ne aggódj, ezen én is rendszerint megbotránkozom, de most ez a divat. Amikor az első feederem kaptam (360-as, ma inkább MH-nak mondott bot), akkor arra 30-as orsó volt az ajánlás, manapság meg a boltos se érti mit akarok a 40-es orsóval feeder botra
A dunai feederre nekem is 5500-as távdobó orsó került végül, mert is elfogadtam, hogy miért az a jó rá, de rosszul vagyok a méretétől mindig, amikor előveszem a tokból
-
koko52
nagyúr
válasz
lumpy92 #60641 üzenetére
Sajnos a gyérítés erős kifejezés. Kb semmit nem ér. Ha kiszednek 10 tonnát az 1000-ből, még abban az évben 10 tonna regenerálódik a helyére. Annyi az egyedszám amennyit a víz elbír. Ha túlszaporodik elviszi az állomány egy részét a herpesz vírus. Kb fél év és újra hemzsegnek. Ez a ciklikusság ismétlődik folyamatosan. Megoldás eddig nincs.
Kis Dunán is folyamatosan gyérítik csapdával, versenyekkel. Eredmény, hogy minden 50. hal már nem törpe. -
Steady74
Topikgazda
válasz
lumpy92 #60150 üzenetére
Déli részen van vagy 20 tó: Villantó, Harcsa, Füzespart, Aranyikkely, Joker... Google maps-on Dunaharaszti-Dunavarsány környékére keress rá. Keletebbre a Garden Lake, most Sós Tó sporthorgásztó, Peremvárosi horgásztó. Sós tót próbáld meg, kérdezz rá van-e hely, sok sok kárász él a tóban, match bottal jó peca lehet.
-
galervin93
addikt
válasz
lumpy92 #60052 üzenetére
Google első találat, szerintem ott lesz a tiéd is.
Ma nem adta a Duna, az úsztatott-lassított szerkóval gyakorlatilag kapás nélkül megúsztam, sima duci úszóval szabadon eresztve jött pár paduc, bébi-márna meg fenékjáró. Faja szél fúj, pont folyásirányban, úgy szalad a teteje hogy ihaj... Ha a vízállás engedi szerdán is kinézek, bár akkor lehet feederrel inkább, az elmúlt pár napban eléggé elfáradtam (hol meló előtt, hol utána pecázok, ma is reggel végeztem), jó lenne már egy nyugodtabb peca.
-
@mriya@
őstag
-
Amogrello
újonc
válasz
lumpy92 #44234 üzenetére
A turista állami horgászjegy ugyan úgy jogosít horgászatra mint a "normál" állami, persze a korlátozásokkal (mennyiség, időkorlát).
Januártól minden vízre kell horgászengedély, így elvileg mindenhol el kell hogy fogadják. A területi jegy kiadását erre hivatkozva nem tagadhatják meg, max ha a horgászrendjükben ez kifejezetten le lenne írva. Ilyen meg nem valószínű, hogy lenne. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest