Új hozzászólás Aktív témák
-
Habell
tag
Információt keresek a predator pain logger programról!
Ismeri valaki? A működési elve lényege érdekel, hogyan működik. A program nincs meg nekem, csak nézegettem, nem tudom, hogy használható e valamire, vagy mire jó....
Ha nem itt akkor hol tegyem fel a kérdésemet? -
Belako
tag
Hola!
Valaki tud ajánlani egy megbízható forrásból származó keylogger progit ajánlani?
Saját gépemre kell és nem szeretném ha az adataim illetéktelenek kezébe kerüljenek.
Ezt a kettőt találtam eddig:
REFOG KGB Keylogger
Award Keylogger
Vagy van olyan ami megbízható?
Köszi
B. -
Habell
tag
Előre is elnézést kérek, ha esetleg vissza olvasás hiányában teszem fel a kérdést! ( vagy esetleg másik fórum )
Nagyon nem ástam bele magam a témába, nem értek hozzá. Látom a fórum sem pörög, de remélem azért kapok választ.
A keylogger úgy ahogy tiszta, hogy mire jó, mikre lehet használni. Arra vagyok kíváncsi, hogy van e ilyen program Android-ra illetve iOS rendszerre? Konkrétan ez a kettő érdekel, hogy van-e, ha van akkor hol lehet letölteni, elérni, használni stb. ( android telefonra gondolok és iPad-ra )
-
kgeery
újonc
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni refog kgb keyloggerrel kapcsolatban nem igazán tudok rá jönni hogyan lehet beállítani hogy Windows indításakor automatikusan induljon mivel gép újra indításakor a program is kilép és minden belépéskor külön kell indítani. Lehetőleg háttérben kellene hogy induljon szóval a regedites megoldás nem jó mert akkor feldobja egyből a program ablakát
-
KERESZTAPA9
tag
Sziasztok.
Van egy Ardamax Keylogger megfigyelő program a gépemen. Hogy tudom azt megcsinálni hogy ha elindítom a gépet akkor ne kérdezzen rá hogy akarom e hogy fusson...tehát azt szeretném hogy automatikusan induljon el és ne kérdezze meg...már mindenhogy próbáltam,de akkor is megkérdezi... Segítsetek pls..
Köszönöm.
-
judit113
újonc
Sziasztok lenne egykerdesem ha tudnatok segitenni
Letoltottem a keyloggert 3napig ingyenes volt es most keri a regisztracios kulcsot,honannd tudnam
beszerezni? Koszonommmmm -
bioboy
újonc
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy ismeri valaki ezt a két programot?
1. Refog Mobile Spy
2. SpyeraIphone 3gs-hez kellene keylogger. Ha tudtok valami használható infót ezekről, azt megköszönném.
-
kisspepe
tag
Sziasztok!
Találkozott-e már valaki azzal a problémával, hogy Ecodsoft keylogger, vagy iSafe AllInOne Keylogger 3.5.8-as verziója XP alatt Security Essential mellett tökéletesen működik.
Windows 7-en Nod32 mellett újraindítom a gépet, és utána azt írja, hogy a trial verzió lejárt.
Természetesen a keylogger mappája mind a kettő helyen a vírusírtóban kivételekhez hozzá van adva C:\Program Files\EcodsoftMi lehet a probléma, sürgősen kellene a megoldás, mert így csak gép újraindításáig működik a keylogger. Utánna uninstalálnom kell, és újra feltenni, mert újraregisztrálni sem engedi.
-
nrbi001
senior tag
Google chromehoz keresek olyan keyloggert ami továbbítja a leütött billentyűket.
5-10 perces intervallumokban, természetesen felhasználó tudata nélkül.
Köszönöm
-
himre82
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest