Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Dell asztali gépek
- Apple asztali gépek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Asztrofotózás
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
pbors
csendes tag
válasz
vakablak93 #328181 üzenetére
Na igen, ezért nem volt sosem kontrás bringája a gyerekeimnek.
Nekem az automatás autó volt hasonló élmény, amikor lendületből kinyomtam a kuplungot… helyett a féket.
Amúgy tény, nem egy hatalmas kuriózum a Rohloff tárcsa, és az is igaz, hogy sosem volt még bajom tárcsával, de sok terv van ahova szeretnék eljutni bringázni, és a faluszéli boltban jó ha standard dolgok vannak. (Erre püffneki, Magura van a bringán, amihez vastagabb tárcsa kell, de azért egy vadiúj Shimano még épp határon van)
A Pinion-t meg elfogadom megbízhatónak. A szíj, vagy akár plusz a “lánckerekek” meg nem nehezek és sok hely sem kell nekik, azt lehet vinni. -
MC Pite
veterán
válasz
parandroid #328152 üzenetére
Jut eszembe, mióta jár edzésre, van 1-2 új dolog amivel előállt Kisszivem (amivel megolvasztotta haverom szívét is
)
-Az új bringára nem kell neki csengő (de lesz rajta egy kicsi bilincsszerű)
-Az új bringára nem kell neki kitámasztó sem
-Kell neki nyeregtáska (mondjuk a pótbelsőnek amúgy is kéne valami kicsi)Ééés bringáskesztyűben nyomja az ökölpacsit a többi tökalsónak meg nagyoknak
Esett egy rendeset szombaton, tiszta lila a bal szeme alatt, egy vízmosáson dobta el lefelé. Szemcsin, bukón, váltókaron is van némi karc. Volt egy pár másodperc sírdogálás azt mondják, aztán nyomta tovább. Kérdeztem menjünk-e a következőre, vagy még nem akar menni, mondta hogy jóhogy akar!
Úgyhogy valószínű jó sáros lesz minden.
Én jobban örültem volna ha csak jövőre kezdi el, de be van zsongva. És mivel a kistesó miatt úgy érzi hogy háttérbe van kissé szorítva, néha engednünk kell neki is (másik szerelme a kori, görkori, élvezi a mozgástés hogy hugom csak vele foglalkozik mikor viszi görkorizni). -
vakablak93
őstag
válasz
pbors #328179 üzenetére
Na akkor kíváncsi leszek rá.
Az a baj, annyira megszoktam a kontrát, hogy néha az országútin is reflexből beletaposok a fékbe, aztán csak nézek, hogy nem történik semmi
Egyébként körbenéztem alkatrész szintjén könnyű beszerezni a 4 furatos tárcsákat a Rohloffhoz, ha mást nem is, de legalább ez nem lenne gond.
-
MC Pite
veterán
válasz
mauimagic #328163 üzenetére
Ok, de ez is kicsi, ami meg jó 2,4hez, annyiba kerül mint a tpu.
3500+1500 a 2,4-es butil: [link]parandroid: Ezért nem a Woom 5 Off (600€ wilhabenen) vagy a Beany Blaster XC (9kg-s montik) lettek, hanem százasért ez a 10/11kg-s Scott. ,
Plusz a 127/28T hajtómű szerintem nem luxus rá hanem inkább szükséglet az ő méreteivel (9600Ft volt). A lánc rozsdás rajta, 4ért rendeltem egy szivárványszínűt (quick linkkel). Betéteket, csavarokat megtalarítottam, markolatot harmadjára mosom, kefélem, ez volt az utolsó kör, félig tiszta lett.
Gumiból a 2,35ös 590grammos Rocket Ronból egy pár lenne kb 50 ezezrért(ezt faláltam ami tubeless, de ennyiért magamnak se veszek gumit), szal a meglévő Boostereknél első/hátsó felcserélése lesz, meg valami mellé/bele.
Pótbelsőm viszont nincs 24es.5000Ft-ért vagy egy darab belevaló butilt veszek, vagy TPU-ból egy párat, vagy szelepet meg szalagot (kb 5000 az is aliról).
Ha nem megy a biztonság rovására a súlycsökkentés és nem drága, akkor persze az se hátrány, ez is a tpu mellett szól - bár mióta utánaolvastam, meg használom egy ideje, nem fűlik a fogam annyira a butilhoz - kb ezressel olcsóbb de minden téren szarabb általános méretekben.
Ezek ismeretében is túltolásnak tűnik anyagilag?
Az ok, hogy sok energiát és időt fordítok rá, de némi utánajárást meg (részben közös) szerelést megérdemel a kis szaros, addig se egyéb marhaságokat keresgélek, meg jól elvagyunk a szerelés, beállítással (persze főlént játszik közben, de érdekli, közös program ez is).pbors: Nincs olyanom sajna. Ha meg venni kell, akkor megvenném a 48/62-540 24"es belsőt, de nem biztos hogy jó lesz a gyakorlatban.
-
pbors
csendes tag
válasz
vakablak93 #328175 üzenetére
Hát ezekhez képest nekem egy bármilyen tárcsafék tuti megváltás lenne.
-
pbors
csendes tag
válasz
Speedy007 #328173 üzenetére
Azért az utánfutóval óvatosan. Baromi nehéz húzni. Bár erősödni jól lehet tőle.
A gyerekülés nekünk anno 10+ éve sokkal inkább bevált.
Ami akkor még nem létezett, az az a fajta ülés, amit a vázra raksz magad elé, és a gyerek a kormányt fogja. Nyilván ez női vázzal nem opció. -
BéHGT
senior tag
Üdv!
Radon Regard Al 7.0 kezdő Gravelnek mennyire lehet jó? Mit tud ez a Shimano Cues?
illetve ugyan ez lenne a kérdés outinak R1 Rival AXS - ezt a párom nézi. -
Toobee
veterán
dekás bicajvásárlók: 9-12-e között app -10% kedvezmény lesz.
-
vakablak93
őstag
válasz
pbors #328131 üzenetére
Na ezt nem is tudtam hogy a Falkenjagd meg a Rennstahl ugyanaz.
De jó tudni.
Mondjuk közben őket ejtettem, kiegészítők kapcsán szuper ugyan, de valamivel drágább lenne mint a Rakete Randonneur.
Na meg campagnolo fékváltókart se akarok, országútin se sikerült megszeretni....Második helyen van a Schindelhauer Pinionnal, ez leginkább az ára miatt.
Valóban nem tűnik mindenesnek, inkább tisztán sportgépnek.
Még teljesen ki is eshet ha nem lesz megoldás az agydinamós világításra.
De ennek kapcsán még várok a válaszra.De eggyenlőre nekem a számomra minden téren passzoló kiegészítőkkel a Rakete Randonneur vezet. Kaptam egy ajánlatot, amit okénak érzek, csak megvárom az utolsót.
Még a színek kapcsán is kérhetek akármit aminek van RAL kódja.
Nálam a lehető legkeskenyebb gumi használata a szempont ebben is a Rakete a nyerő.A fékek kapcsán... Hát őszint eleszek ez nekem teljesen új téma, az eddigig kis városimon konkrétan kontraféket használtam.
Országútikon meg patkófékeket.De azért remélem hogy, ennyiért tán csak kapok valami értelmeset.
Remélem, nem ez lesz az a pont amivel megszivatom magamat. -
Speedy007
őstag
válasz
agaron #328161 üzenetére
Nincsen mit, bár nem tudom hogy mennyi idős a gyerkőc de lehet venni előre is gyerek ülést is azt esetleg megnézhetnéd arról sok információm nincsen. Mivel tervezni nem tudtam vele mert nekem napi használós a kerékpár női vázas így könnyebb használni azon ilyenek nehézkes a használata. Másik opció de ez zsebbe nyúlós eléggé mert normálisat újonnan nem lehet kapni 100.000ft alatt csak használtan körül gyerek kerékpáros utánfutó. Több féle vonó szemes rögzítési lehetőséggel van de az elterjedtebb hogy a hátsó kerékhez kell rögzíteni a vonószemet.
-
zsocy
őstag
válasz
Csápájev #328168 üzenetére
Ez nagyon jó ár érte, amikor a gravelt kerestem majdnem ilyen Basso Terát vettem én is, az talán még szebb volt élénk arany narancsos színben. Ránéztem és éreztem hogy kell.
De, és nekem itt jött a de. Van benne egy furcsa rugózás a hátsó láncvillában, én ezért nem mertem belevágni, nem voltam biztos hogy elbírja a súlyom terepen ez a.megoldás.
Ti legyetek bátorak, én nem mertem az lenni. Nagy múltú olasz manufaktúra terméke, olyan mintha vennél egy Maseratit
Azzal is minden szép és jó amíg nem kell szervizelni -
Csápájev
őstag
válasz
parandroid #328166 üzenetére
Ezek meg
-
Csápájev
őstag
válasz
ZavaBalazs #328164 üzenetére
Hát de mondom nem vagyok ezekkel képben.
Egy Caprine-om van. Ami, mint tudjuk veri az összes márkát -
mauimagic
senior tag
-
Csápájev
őstag
válasz
ZavaBalazs #328159 üzenetére
Köszi. Maga a márka ismeretlen nekem. Ez kb cube szint?
Illetve tök laikusként meg mernétek venni? 😂 -
agaron
tag
válasz
Speedy007 #328156 üzenetére
Na igen, es egyre nehezebb ez a tema most, ahogy asom bele magam. Mondjuk felesemnek van csomagtartoja, es most szembejott, hogy oda van rugos megoldas (sokan emlitettek azt, hogy az adapteres "rugozas" miatt a kicsi gerincenek jobb, mint a csomagtartos, viszont ha ott is van utescsillapitas, az meg jo lehet, foleg, hogy kis hazank nem a jo utakrol ismert, legalabbis a kornyekemen tuti), ha nincs mas, akkor marad az. De koszi a kepeket, mert igy legalabb mar jobban latom, hogyan kepzeljek el felszerelve egy adaptert pl.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Csápájev #328157 üzenetére
amikor én nézelődtem, láttam egy ilyet 550-ért (mondjuk az szebb állapotú volt), szóval ez valószínűleg elég jó ár érte, veddmegveddmeg
szerk.: itt van, megvan még
a te hirdetésed gazdája pont írta a használt bringás csoportokban a napokban, hogy kiszór egy rakat bringát olcsón (gondolom kell a hely?), szóval lehet ez is egy ennek áldozatul esett bicó -
Csápájev
őstag
-
Csápájev
őstag
Erről a Basso bringáról mi a véleményetek? Ránézésre nagyon bejövős.
-
Speedy007
őstag
válasz
agaron #328146 üzenetére
Hasonló dillemában vagyok én is az asszony kerékpárjánál. Mivel a vázra szerelhető gyereküléseknél a lényeg az hogy az adapter minnél magasabban legyen közel a nyereghez mert így ki tud rugózni rossz úton az ülés és nem ér bele a kerékbe. Csomagtartósat nem szeretem mert egyes váz geomatria és csomagtartók és ülések esetén "hátizsákként" utazik a gyerek közel az ember hátához igaz ez meg van a vázra szerelhetó gyerekülés esetén is [kép] . Asszony kerékpárjánál egy használaton kívüli fék bowden vezető rész akadályozza a konzol felszerelését így egyeztetnem kell a szervízzel hogy le lehet e vágni esztétikusan és lesz e valami hatása a vázra [kép] [kép] . Mert a Polisport konzolja emiatt nem fér fel a vázra neki . Mivel felszerelni felbírom ennek ellenére [kép] is csak az a gond hogy emiatt nem lesz "középen" a súly pont kissé balra tér ki az ülés [kép]
-
pbors
csendes tag
válasz
parandroid #328152 üzenetére
És akkor még az ütőről nem is beszéltél. Az fogyóeszköz.
-
parandroid
félisten
válasz
MC Pite #328150 üzenetére
Nem ötlet, csak megjegyzés: tök szép tőled, hogy a gyereknek is megpróbálsz olyan bicajt adni, ami a te igényeidnek megfelelne, de ad1) neki nem biztos, higy ez annyira fontos, és ad2) ez pontosan annyiba fog neked kerülni, mint a saját bicajod, ha legalább olyan jóra akarod megcsinálni. De az is lehet, hogy a méret miatt még többe…
p
Ps: Egy ismerősöm fia hokizik jégkorongozik, és nem kispályán, nem akarjátok tudni, mibe kerül egy profi karbon (!) korcsolya… -
flash-
veterán
válasz
Csápájev #327882 üzenetére
"Lassan szerintem megpróbálom a Bubát lenyomni.
Háztól ez kb 132km lesz.
Ilyen utak előtt pl mit reggeliztek?
Illetve van valami konkrétan bevált sókapszula,elektrolit por, magnézium stb ,amit ajánlanátok? Pl magnéziumból egyek előző nap is már többet?
Kicsit izgulok,mert sokan írják, hogy nehéz, sok emelkedővel."Igazából ezt neked kell kitapasztalni. ottoni(lakóhelyed körüli) edzések előtt próbálkozz, és ami beválik, ami ad energiát de nem löki meg a vércukrod. én reggelire ilyenkor 50-80g teljes kiörlésű zabbal indítok, [link] esetleg karikákra vágott banánt beledarabolom, 30-32g fehérje porral készült turmixxal összekeverve aztán ennyi, elég egyszerű,de nem is kell bonyolítani. ez nálam 2 órás alapozásra tart ki kábé, felette már kell útközben is enni inni valami szénhidrátosat mert egyrészt elfogy az energia meg leesik leeshet a vércukor(ezt is lehet edzetni mindig egyre többet mész mindenféle kalóriabevitel nélkül akkor a szervezetet lehet erre edzetni valamennyire de ez testösszetételtől,genetikától edzettségtől is függ). ezt neked kell kitapasztalni hogy egy ilyen reggeli meddig tart ki de egy 132km bubára nyilván nem elég ennyi kalória és ha intenzivebb terhelést kap a szervezet akkor a szénhidrátot is jobban kell menet közben pótolni.. ezt megint csak ki kellene tapasztalnod hogy különböző intenzitású és hosszúságú edzéseknél mi az ami kell. én vinnék szénhidrátos italport zabszeleteket-energia szeleteket, szendvicseket. az ilyen italporban van elektrolit így külön ha nincs kánikula nem hiszem hogy kellene pótolni. magnézium bevitelnél pedig a rendszeres mindennapi szedés a fontos, edzés közbeni bevitel nem oszt nem szoroz. érdemes feliratni háziorvossal úgy olcsóbb és gyógyszertárit kapsz ami nyilván mindig jobban ellenőrzött mint a webáruházas.
az hogy nehéz az relativ, ha rendszeresen tekersz,és szoktál menni rendszeresen hetente többször ilyenkor szinteket is (tekerésenként legalább pár száz méter szintemelkedéssel) akkor nem aggódnék, nyilván ilyen buba túrán nem vo2max-on kell ilyenkor megtekerni a dombokat figyelembe véve a menetidőt,nehézséget,tartalékolsz,eszel,pihensz, mennie kell.ha máskor mentél már 6-8 órás túrát akkor nem aggódnék, de ha eddig csak 1-2 órát tekertél akkor lehet először jó lenne párszor menni hosszabbakat is egyre jobban növelve a menetidőt. -
MC Pite
veterán
Srácok,
60-507 (24x2,4") külsős kismonti, hetente járja az erdőt.
Nincs most pótbelsőm, venni kell valamit (butil is ritka ekkorában, és így is 920 grammot teke rkerekenként külső+belső)a, TPU belső, sajna ridenow nincs a méretben, másodmárka játszhat (Cydy)
b, nekifutok tubelesseítésnek, de nem csak a kerék nem ready, a külső is 30 TPI-s, és gyanítom nem nagyon tartja levegőt
c, veszek drágáért butilt, esetleg löttyöt (inkább tejet, később keményedik ki) töltök kicsit a belsőbe.Egyéb ötlet?
-
agaron
tag
Sziasztok!
Egyelore csak elkezdtem utanajarni, de eljott az ido, hogy gyerekulest kell venni. Mivel valtakozo, ki megy majd a gyerekkel, ezert is az adapteres megoldason gondolkozok. Na most az elso akadaly ami szembejott az a bowden kerdes, amit par helyen emlitenek, hogy gond lehet, de hirtelen nem talaltam olyat, ahol leirjak, mikor van jo es nem jo helyen a bowden.
Adott egy Kellys Cliff 30 2015-os, es egy CTM Maxima 3.0 (2018 koruli model valahogy). A CTM-nel oldalt fut a bowden, ott talan jobban elfer emiatt az adapter (videoban lattam ilyesmi vazra szerelt adapter), viszont Kellys-en az elso valto bowden pont a cso hatuljan fut (kep lent), emiatt szkeptikus vagyok kisse. Nyilvan opcio lenne bemenni egy boltba, viszont ahol elek annyira kozel nincs bolt, ahol nezek gyerekulest. Masodik opcio, hogy rendelek egyet es visszakuldom hogyha nem mukodik a dolog, de hatha valaki profi a temaban es ki tud oktatni, hogy jo lehet-e ez vagy sem
Elore is koszi!
-
Khelben
nagyúr
válasz
RobexX10 #328143 üzenetére
Sokan panaszkodnak az üléscső rögzítésére illetve a kerekek instant kuka, minden eső után újra kell kenni a csapágyakat (ugyanilyen kerékszettem volt, mintha direkt folyna bele a víz, rémes). Cuesről tudsz teszteket olvasni neten. Ja és nekem azt mondták a boltban, hogy majd május végén kezdik gyártani, június előtt ne is reménykedjek benne. Pedig olyan boltot hívtam, ahol a weboldaluk szerint raktáron volt
(ez februárban volt, lehet hogy azóta már elérhető). Amúgy a váz klasszikus endurance. Ha jó méretet veszel, kényelmes lesz akár egész napos túrákon is.
-
RobexX10
aktív tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a 2025-ös Cube NUROAD
PRO bringáról?
Nagyrészt aszfaltos utakon használnám aminek a minősége a jótól messze vanTerep csak ritkán az is jobb minőségű murvás vagy földút.
-
Toobee
veterán
-
dom1n0
őstag
válasz
lsebestyen #328107 üzenetére
Kérhetek egy linket erre a ZTTO-ra? Köszi.
-
mauimagic
senior tag
válasz
lsebestyen #328114 üzenetére
Hát egy próbát megérhet, csak bennem mindig ott lenne a félsz, hogy majd egyszer elkezd ereszteni.
Fűtésrendszereknél is van roppantógyűrűs kötés, 2-3 bar, elvileg azt sem illik többször használni, gyakorlatban mindenki lesz.rja.
Klímatechnikában a peremes kötés is hasonló, réz perem, ráadásul az deformálódik is meghúzva. 40bar körüli nyomás (gáz), 0-60 fok üzemi hőmérséklet. Ha jó a régi perem, akkor használja mindenki, nincs szivárgás, pedig a 40 bar kicsit más kategória, mint a bringa fékrendszere...Természetesen csak érdekességnek írtam le, semmilyen felelősséget nem vállalok...
-
-
pbors
csendes tag
válasz
vakablak93 #327822 üzenetére
Hi,
Na, azért annyira nem lőttem mellé, mert a Rennstahl meg a Falkenjagd az ugyanaz a cég.
A Schindelauer az tényleg szép, de nekem inkább kicsit szobornak is tűnik, mint mindennapos használatú ütöm-vágom cuccnak.
Van akinek meg a TRP Hywire nem jött be, azért hekkelte meg a GRX-et. Na ilyenkor örülök, hogy tökre nem akarok koskormányt.Rakete: nincs a TRP Spyre-al tapasztalat, de talán ez az egyetlen mechanikus tárcsa ami mindkét betétet mozgatja, szóval ha valami, akkor ez jó lehet
A Rennstahl-ból van Pinion-os verzió is, és még olcsóbb is. Azon eleve a Hywire van ha jól láttam. Meg ebbe belemegy az 50 széles gumi is, ha szempont.
Értelek, és igazad van. Mindig az apróságokkal van a legtöbb bosszantó szívás. Én pont ezért mentem a Pinion felé, mert ott a középrész kivételével tud minden standard lenni, így az egyéb helyekre sokkal több kész megoldást lehet találni. A Rohloff-tól elriasztott, az a négy lyukas féktárcsa, meg hogy nincs igazi átütőtengely, nomeg az elektromos váltás +600EUR...
-
Toobee
veterán
válasz
stickermajom #328129 üzenetére
Évek alatt azért összejön + egyszer belenyúltam egy rossz tejszériába, amivel bármit csináltam, spriccelt. Cserébe nem is tömített, csak mindenhova feltapadt a külvilágban. Fólia alá bement, ruhámat tönkretette, stb.
-
vhunor
őstag
válasz
arcitec #328016 üzenetére
Én a legutóbbi Mátra Ringen 250 gr szénhidrátot toltam be 2,5 liter folyadékkal, és épp, hogy elég volt. Egy sima kétórás edző körön is megeszek minimum 60-80 grammot (Dobogókő + Pilistető kör).
Volt már pár eléhezésem, semmihez nem fogható, és egy pillanat alatt megborulsz tőle.
-
varsam
őstag
sziasztok,
vettem új gumikat a bringára, de a francnak sem akarnak a helyükre menni. Belsővel szerelném (keveset használnám a tubelesshez a bringát), de valahogy nem akar rendesen kipattanni a külső a felnire, egyik kerék sem. A szelep előtt-után kijön, de máshol nem, és összevissza áll a gumi, plusz ugye üt is.
Mit tudok ezzel kezdeni? Adtam neki kis szappanos vizet, hátha az segít, de nem.Itt látszik, hogy kint van a vonal a szelepnél, aztán szépen besüllyed és ott is marad. Hiába fújom akár 5 bárra is, nem jön ki. Ötlet, tanács?
-
Toobee
veterán
válasz
fulton #328125 üzenetére
Nekem is ez a bajom vele: maga a cucc szuperül működik, de a gumi már kikopott. Egyszer már szét kellett szednem, azt hittem kuka, de ki tudtam takarítani a beleszáradt tejet belőle. Úgy lehet kikopott fejjel még használni, hogy a presta magát ujjal benyomod, amikor ráengeded, akkor meg tudja mérni.
-
fulton
addikt
válasz
Blackhole13 #328120 üzenetére
Schwalbe airmax pro. Jó, de idővel elnyalódik a gumis fej es nem vehető/pótolható külön.
Helyette egy nyomásmérős pumpa / vagy mellé.
-
Toobee
veterán
válasz
lsebestyen #328123 üzenetére
Pont a napokban gondolkodtam el, hogy rendelek ezekből. Sajnos közvetlen ide nem szállítanak, így köztes országot be kell iktatni.
Outrider szenzor -
lsebestyen
addikt
válasz
Blackhole13 #328122 üzenetére
Nagyon nem vagyok otthon a nyomásizében, hétvégén a gravel versenyre is úgy mentem el, hogy rá sem néztem, csak két nappal azelőtt felpumpáltam, de azt hiszem @fultonnak van valami speckó műszere ami elég pontos. Ilyen minimális eltérések figyelésére szerintem már be kell szerezni egy jó célműszert.
-
Blackhole13
senior tag
válasz
lsebestyen #328121 üzenetére
Pont hogy hardtail. Néha nagyon jónak érzem, néha meg zavaróan pattog a hátulja.
Kézi pumpán nincs nyomásmérő, szóval van, hogy érzésre fújom, de pár hetente kompresszorral azért ellenőrzöm. -
lsebestyen
addikt
válasz
Blackhole13 #328120 üzenetére
4-5PSI-nél én már többet adnék arra, hogy mit érzek, szemben a kalkulátorral. Ez gondolom valami fully lehet, ha ilyen minimális PSI érték számít.
-
Blackhole13
senior tag
Maxxisnak van guminyomás kalkulátora csak én nem találom?
Megnéztem most pár oldalt, de simán szórnak 4-5 PSI-t. -
Toobee
veterán
válasz
lsebestyen #328117 üzenetére
Én is mindig bringával járok, ha irodából dolgozom. Nekem nem ér annyit az autós kamukomfort, meg jól is esik az a 2x20 perc. Reggel nyomtam egy aktív recoveryt, aztán bejöttem így már 70 perc tekerés megvan mára, akármilyen szar is az idő. Van egy ilyen esőruhám, nálam volt, de nem kellett felvenni. Hasonló, csak arra triple8 van szitázva. Azért nem hosszút vettem, mert nem kifejezetten commuterkedésre szántam, hanem montizni, de szuper erre is. Ha hosszabb időt kéne mennem esőben, akkor azért néznék hosszú gatyát, hogy a zokni ne kezdje el felvenni a vizet.
-
lsebestyen
addikt
válasz
Toobee #328116 üzenetére
Tegnap berendeltem az SKS speedrockert, miután hétfőn és kedden is eláztam melójárat alatt.
Meg akkor már lánc, fékbetétek, tubeless cuccok...drága hobbi ez.
Bár azt hozzátenném, hogy naponta 1 órát megspórolok azzal, hogy nem BKV-val járok és még nyomorognom sem kell a 4-6-on.
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
Hasaggymeg #328113 üzenetére
Én kérdeztem, de közben sikerült már szereznem. Köszönöm!
-
lsebestyen
addikt
válasz
Friczy #328109 üzenetére
Nem tudod a tüskét kiszedni, ha a roppantógyűrű normálisan a helyén volt. Tehát le kell vágni picit a csőből (tüske hossznyit), aztán új roppantógyűrű + tüske.
#328113Hasaggymeg: pont te jutottál eszembe, múltkor mondtad, hogy te simán visszatetted és mégsem ereszt. Hát egy próbát megérhet, csak bennem mindig ott lenne a félsz, hogy majd egyszer elkezd ereszteni. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
dom1n0 #328112 üzenetére
Nekem is van 2 tüske+2 roppantó gyűrű a fiókban, de eddig (talán már) 2x (is) bontottam és tettem vissza ugyanazt...ezt se vedd tanácsnak.
Valaki kérdezte...korábban, hogy kaphat-e valakitől 2 db Shimano sor/féktárcsarögzítő (belső) CL anyát és hát...igen, nekem van, oda is adom, természetesen ingyé. (Dunakeszi).
-
itouchfan
senior tag
válasz
ZavaBalazs #328110 üzenetére
Köszi, ez biztató, a bringa meg gyönyörű
-
Friczy
senior tag
válasz
dom1n0 #328108 üzenetére
Tudtommal a nagykönyv szerint a roppantógyűrű egyszer használatos, vagyis ha kivetted, azt már nem teheted vissza, tüske ki, új roppantógyűrű, tüske vissza (vagy az is új?), és úgy.
Mindenesetre én bontottam már meg és tettem vissza (nem fékváltókarnál, hanem a fék oldalán), és azóta is működik, nem ereszt, stb. De ezt ne vedd tanácsnak
Egy légtelenítés és utántöltés szerintem mindenképpen kell. -
dom1n0
őstag
válasz
lsebestyen #328107 üzenetére
Na örülök hogy pont ilyen téma pörög, nekem is lenne egy kérdésem:
Kölöknek ugye letört a jobbos fvkarból maga a kar, nagyon úgy tűnik nem lehet alkatrészként javítani, cserés (egyébként a vicc, hogy működik prímán az eredeti, csak a fogása hagy kivánnivalót maga után, végül mondtam cseréljük a biztonság kedvéért...).
Itt ha jól gondolom bovdent, hidraulikacsövet kihúzom, újba bedugom, és done? Vagy légteleníteni, kicsit áttölteni a shimanos folyadékot illene mindenképpen?
-
dom1n0
őstag
válasz
MPowerPH #328103 üzenetére
Persze, meg kell fizetni a "brandet", kérdés valóban jobb-e rosszabb-e. Nekem pl. az Elitewheelsek nagyon pozitív csalodás volt, igényes jó anyag, kicsit nehezek voltak ugyan, de azért rendben voltak.
Igazából az a 18-as belső szélesség ami engem elgondolkoztatna egy 30-as gumival, nálad ugye 25-ös megy fel, a gyakorlatban jó kérdés mennyi jelentősége lenne ennek.
Próbálj utánaolvasni, aztán ha jókat írnak bevállalósnak kell lenni.
Addig amíg be nem vállik, azért a Zipp-et ne add el szerintem... -
itouchfan
senior tag
Retro outi projekt: olyan gépeken, amiken még a vázcsövön van a váltó, mennyire bonyolult fekvaltosra átalakítani és mi kell hozzá fkv-n kívül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Motoros topic
- Fotók, videók mobillal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest