-
IT café
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
itouchfan
senior tag
válasz
Csokicsibesz #190498 üzenetére
Ne haragudj de ezzel nem értek egyet, elég sokan tudnak 30-as átlagot menni, nem olyan eszeveszett dolog az. Egyedül még talán, de ha már ketten-hárman összeállnak és forognak akkor simán kivitelezhető. Nekem még nem volt 30-as átlagom országúton, de igazából nem is mentem még úgy, hogy most a harmincas átlagért megyek. De tavaly is, idén is volt 28 vége, 29es átlagom, országúton, alapozós pulzuson (140 alatti átlaggal), és nem tartom magam nagyon átlagon feletti edzettségűnek és nem is outizom sokat annyira, de ha ráfeküdnék és elengedném picit a pulzust (145-150 körül), egy síkabb körön sztem meglenne.
Nyilván súlytól, széltől függően egy 180-200 átlag watt elég a 30-as átlaghoz. Ez 70-75 kilós rider esetén alig több mint 2,5 w/kg, ami szerintem simán hozható rendszeres edzéssel, sportmúlttal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Spilled! teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest