- Mikrotik routerek
- Starlink
- Bitcoin topic
- Hálózati / IP kamera
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- VPN topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hali.
Régebben bukkant fel, nem emlékszem hogy, de most jutott eszembe, hogy kirakom. Érdekes a vége Liszt Ferencről.
[link]
[Szerkesztve] -
törölt tag
UP!
Úgy útálom ezeket a kurva Spywareket!
Képesek tönkrevágni a gépet!
Pusztuljon az összes! -
törölt tag
Próbálj meg rá serialt keresni. Pl. www.serials.ws
Tudom, hogy veszélyes, de ha jó júzer vagy, és firefoxot használsz, akkor nem lehet semmi gond. -
törölt tag
Hogy lehetne leszedni? Bár elég rég adta ki utoljára.
-
törölt tag
Megvan a kép. Lefuttattam egy deep scant ad-awarerral, de még mindig csinálja.
[link]
[Szerkesztve] -
törölt tag
Megvan, Ad-aware 6 leszedte a férget, de nem tudom mi rakhatta fel. Warezokat nem szoktam látogatni, úgyhogy nemtom.
Ha még valakinek van hasonló problémája, akkor ezért készült a topic.
Szerintetek melyik a legjobb spyware irtó program? -
törölt tag
Nvidia beépített tűzfalam van. Avast az egy kémprogram kereső? Az ablak úgy általában jön be, mikor van kedve. Most letiltottam az összes Windows alkalmazást, hogy ne férhessen hozzá a nethez, hátha nem fog bejönni. Ha letiltom a tűzfalban ezeket a M$ alkalmazásokat (System32 mappában vannak pl. ftp.exe, tftp.exe, svchost.exe), akkor egy idő után az egyik svchost alkalmazás 99%on dolgozik folyamatosan. Lehet hogy ez a két dolog összefügg (ablak, svchost folyamatos munkája).
-
törölt tag
hi!
Lenne egy kérdésem. Néha XP SP1 alatt bejön egy ilyen ablak: Registry problems found, to recover it please visit www.win32reg.com. vagy www.fixxp.com. Ezek nagybetűvel jelennek meg. Pontos üzenetet este írok. Nem tudja akkor valaki, hogy mi lehet? Spyware, vagy esetleg vírus? Előre is kösz mindenkinek.
Üdv
Freeman
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest