Új hozzászólás Aktív témák

  • Outlander

    őstag

    Unaloműző filmes hsz.

    Pan/Pán....
    Én kifejezetten utálom az egész sztorit, mesét... de ez a feldolgozás véletlenül jól sikerült...nem mondom h hú de tetszett, de nem is kellett belepörgetnem, nézhető volt.

    Sétáló agyhalottak/ Az elmúlt évek zombis filmjeinek paródiája....
    Ezt sem értem hogy került a mozikba itthon? :F
    Nagyon elcsépelt, unalomig ismételt poénok, szar kiadásban... talán 3db félmosolyos jelenet volt benne, pörgetve nézős. Hol vannak a Horrorra akadva vagy Csupasz pisztolyos tényleg vicces(ebb) filmek? :F

    Hungover Games. / Az elmúlt évek jobb filmjeinek paródiája, éhezők viadalára benevező másnaposok.
    Hááát őőőő, Úristen, ezt a fosst?! :W Magas az ingerküszöb, de talán első olyan film, amit még pörgetve sem néztem meg, kb olyan 10 perc után lett elég... nagyon-nagyon szaar, poént nyomokban sem tartalmaz.

    Bíborhegy /Crimson Peak.
    Trailer alapján jónak tűnt, de igazából ötlettelen és unalmas volt.... ezt ellensúlyozta h iszonyat jó cgi és maszkolások voltak benne, szószerint, nagyon jók voltak a szellemes és az a ~3 db véres jelenet, ezek nélkül simán szar lett volna, de mivel látványos lett így megkapja az egyszer nézős jelzőt.

    Bőrnyakúak 3.
    Scott Adkins/asylum tucat film, nem volna rossz, csak ez is egy kis költségvetésű szarul rendezett film. Ha nagyon nincs más akkor nézhető, klisés, vhs korszakbeli 1 akcióhős aki mindent visz típusú film.
    Pedig maga a színész jó és többre lenne képes, csak gondolom valami nagyon szar szerződést kötött.

    Mentőexpedíció / The Martian.
    Kifejezetten jó volt, tetszett... Simán nézhető akár többször is.

    Z, mint zombik/ Z Nation 1 évad
    Asyliumos, meg lehet nézni, de rengeteg a hülye jelenet. A maszkolások, zombik átlagosak, majdnem twd szint.
    Mindamellett,tele van rengeteg jó ötlettel is, ilyen az atomreaktoros rész is, az kifejezetten nagy ötlet, walking deadben szívesen látnék hasonlót, vagy a gyógyszergyáras/olajfinomítós részek...
    Az évad vége felé, már majdnem jobban tetszett mint a twd-s idióta, bohóckodások. :U
    Ekkor szokott az jönni h a twd az dráma... jah, de már lassan spanyol szappanopera színt. Holnap egyébként folytatódik a 6. évad. Mondjuk kb tudom is h mi fog történni. :U

    The Last ship 1. évad.
    Sokáig nem tudtam megnézzem-e vagy sem, de végül úgy jött ki h miért ne?!
    Az elgondolás nem rossz, sőt egész ötletes, no de úristen atom durván usa klisés, "honor, flag, freedom, soldier, love, etc " az egész... nagyon-nagyon durván usa kliség... még az "ellenség" is ki más, mint az oroszok.
    Végefelé megint egy kiszámítható "hihetetlen" nagy csavar... :U
    A férfifőhősők gyakorlatilag a GI Joe animációs mese élőszereplői, mindenki 2 méter magas, szarrá van gyúrva, nem fél semmitől, a fegyverével mindenkit megöl, soha nem táraz, és soha nem sebesítik meg, ha mégis, akkor az csak egy karcolás, ami 20 perc után már nincs.... egyetlen 170-175 cm körüli srác volt benne, ő természetesen useless volt és hát igen, mivel 2m alatti ő meg is halt. Jó pár logikai bukfenccel.
    Ha ezektől eltudsz vonatkoztatni, akkor nézhető, leköt.

    Shannara Krónikák folyamatban.
    Szép képi világ, jól kidolgozott, bár vannak benne vicces utalások más filmekre/játékokra (pl Prince of Persia Dahaka ellenség, Smallville-ből a végzős bál jelenet, egy kis Gyűrűkura, a főhős druida is lopott szereplő), ez jelenleg is futó sorozat heti 1 résszel... igazából tetszik, nézem mindig, ... az ember főhősnőt, Eretriát sunáznám. :K

    Work until You no longer have to Introduce Yourself.

Új hozzászólás Aktív témák