-
IT café
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrandeP
addikt
válasz DeltaPower #12004 üzenetére
Az az easy....
MI advanced-ben toljuk...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
És igen, megérkezett a gong rádióba is... [link]
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
DeltaPower
addikt
válasz GrandeP #12006 üzenetére
Ez mi a retek? Telómiska egy 1000x agyonjátszott theme végén kicserélt egy hangot, hozzátett 3 sor halandzsát és most ez a menő?
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
daninet
veterán
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
alázógyík
addikt
Holnap 18h fele a Black Cat-ben vagy a Dominoban nem röffenünk össze?
AranyPéntek lesz, megihatnánk pár sört. -
daninet
veterán
-
george11
addikt
csak a miheztartás végett
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
daninet
veterán
válasz george11 #12020 üzenetére
ez sajnos igaz, de azt ne felejtsük el, hogy a tejgyárak, a gyümölcsökkel foglalkozó gyárak, és úgy általában az élelmiszer főként itthoni munkaerővel, itthoni alapanyagokból gyártanak amivel az itthoni termelőket támogatod.
Az, hogy a profit külföldre megy egyébként is elkerülhetetlen mert akinek egy kis esze van nem tartja itthon a nagyobb vagyonát
A nagy cégek beavatkozása pedig sajnálatos de nem véletlen, egyéb esetben a gyárak nem biztos, hogy életképesek maradtak volna (technológia, marketinghez kezdőtőke stb)[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
george11
addikt
válasz daninet #12021 üzenetére
Az a szopó, hogyha ezeket nem adják el, akkor lenne magyar gazdaság ... de nincs.
És ennek tetejébe még magyarnak hirdetik azt is, ami nem az, max a neve."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
DeltaPower
addikt
-
csaszi72
senior tag
he-he-he
minek a gyártása?:[ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
george11
addikt
válasz DeltaPower #12023 üzenetére
A húsiparral is ez volt, meg az összes többi mezőgazdasági ágazattal
Államilag irányított maffia... két-három ember megszedte magát, miközben ezrek lettek munkanélküliek/hontalanok"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
csaszi72
senior tag
Heineken Hungária Sörgyárak Zrt.Soproni • Soproni 1895 • Soproni Fekete Démon • Soproni Szűz • Soproni Szőke Ciklon • Talléros • Arany Hordó • Soproni Kinizsi • Sárkány Sör
Dreher Sörgyárak Zrt.Arany Ászok • Arany Ászok Alkoholmentes • Kanizsai Világos • Kőbányai Sör • Balatoni Világos
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
bartucc
addikt
válasz daninet #12018 üzenetére
Na, megszólalt a sportember
Volt hogy végigültem ott egy éjszakát is zárásig, és nem éreztem kényelmetlennek. (Lehet, hogy ehhez a mellettem ülö hölgyemény közelsége és a fogyasztott sör is hozzájárult )
Szvsz, szerintem kocsma viszonylatban kényelmes helyeik vannak. Viszont oszlani fog a társaság a ki asztalok miatt, és ha bemennek mások is, nem marad hely elég.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
george11
addikt
A paraszt bácsi ufót látott és ellepik a falut a tévések.
Faggatják az öreget, kérik mesélje el mit látott.
Szabódik az öreg, hogy ő nem tud szépen mesélni.
-De bátyám, csak mondja el, legalább a saját szavaival! - kérlelik.
- Hát gyerökeim az úgy vót, hogy este még dógoztam a fődemen, mán kurva sötét vót, egyszer csak húúúú ez mi a picsa!
Oszt megint sötét vót.
- Hát ennyi vót."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
csaszi72
senior tag
na, vólt itt valahol egy nem gyengén bebaszott alak négykézláb vánszorgott és csúszott le a gatyája.
Az hova lett?
Vagy nem itt volt? Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Bjørgersson
félisten
válasz george11 #11999 üzenetére
Ez miből van?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
george11
addikt
válasz Bjørgersson #12030 üzenetére
nemtom, mert vidéki vagyok
ööö ezt esetleg néhány sorstárs megérti"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Bjørgersson
félisten
válasz george11 #12032 üzenetére
Ne bsszál már ki velem!
*Próbálsz halkan fingani.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
george11
addikt
válasz Bjørgersson #12033 üzenetére
Teljes mindegy, mert a szag az terjed ám
mod:
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Bjørgersson
félisten
válasz george11 #12034 üzenetére
Az engem nem érdekel, onnantól kezdve ráfogom bárkire.
-
george11
addikt
valaki mentse le előzményekkel együtt, mert minnyá bannaolva leszek
-
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz george11 #12038 üzenetére
Borsodi nekem nem adja, akkor inkább Dreher vagy Arany Fácán.
-
george11
addikt
válasz Bjørgersson #12039 üzenetére
Nálam az üveges borsodi az az élet alapvető feltétele a többi csak adalék
-
Bjørgersson
félisten
válasz george11 #12041 üzenetére
Nálunk meg faternak, én meg a Sopronit szeretem. Húzzuk is mindig egymás agyát milyen rossz sör a másik.
-
george11
addikt
Ha estleg mégis kirakna az egyik "nincsenpénzem, de megvehetővagyok" mod, akkor üzenném mindenkinek, hogy hosszú haj, és hülye zene ... ezek kellenek a mindennapokhoz
-
george11
addikt
válasz Bjørgersson #12042 üzenetére
A soprontiól simán lap@sf@sás van másnap
legalábbis itt a mérhetetlen homok "országában" katonatelepen[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz george11 #12043 üzenetére
Erre kihagyja a sört. Így ne csodálkozz, ha kiraknak..
-
george11
addikt
válasz Bjørgersson #12045 üzenetére
Náluk nem a sör, hanem az
kormányáltal diktált sorminta a lényeg ez már jó ideje megfigyelhető, de hát benne van a pakliban, mert ugye pénzből élünk vagymi
Egyre jobban érzem, hogy reggel már nem kell loginolnom ide
Persze a remény hal meg utoljára, mert sem nevek, sem konkrét tevékenységek nem hangzottak el részemről, így elvileg jó vagyok jogszabályilag ... majd holnap megkérdem a cég ügyvédjét, hogy meddig, mehetek el (lófenét fogom ezzel aggatni a Brigit, de lehet egyszer megérne egy próbát)"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Bjørgersson
félisten
válasz george11 #12046 üzenetére
A sör azért csak javított volna a helyzeten, főleg ha még egy képet is raksz róla.
-
george11
addikt
válasz Bjørgersson #12047 üzenetére
-
csaszi72
senior tag
Soproni +1!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Subaru topik
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Politika
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest