-
IT café
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
vegyétek a csodafont
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
DeltaPower
addikt
válasz Chaser #106993 üzenetére
egyébként ezt sem értem, ha tényleg jó meg hatásos mért nem kötelező?
az ilyen oltásoknál több évtizedes, többlépcsős tesztelés és engedélyezés szokta megelőzni, mire egyáltalán piacra kerül, nem hogy kötelezővé tegyék. ezt a szart viszont 2 év után, élesben tesztelve, közép- és hosszútávú hatások ismerete nélkül kötelezővé tennék, hát tehetnek egy szívességet...
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #107002 üzenetére
Ez orbitális f.szság hogy 2 éve van.
Nem is értettem, hogy ezt is miért szajkózza az összes 5G hívő, meg chip fanatikus.
Hallgasd meg a Friderikusz podcastban a Kemenes Gáborral készült interjút, és majd rácsodálkozol pár dologra. -
tibibi
őstag
Jogos így is kellene lenni hátha addigra kipusztulna a népesség fele én örülnék neki . Kezdhetnénk az oltásellenes okosokkal,majd a körforgalmat használni képtelen barmokkal, a kutyát kikötve tartó férgekkel stb.
-
Chaser
legenda
ebben is sok varit hallottam, miszerint fel lehet gyorsítani a tesztidőt - nem tudom hogy -, de én bennem is az él hogy nem 1-2 év amíg ilyet tesztelnek
németeknél látod azt akarják, ha meglépik lépi más ország isalázógyík
ellenkező oldalról is van egy rakat anyag, orvosoktól is, szóval pffffff részemről nem vagyok biológus meg virológus hogy el tudnám dönteni melyik igaz_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
bsh
addikt
Az internetet aztat bizony karban kell tartani. lehetőleg valami nyugis kis forgalmú időszakban, hogy ne okozunk sok kellemetlenséget. A szombat délután tökéletes választás. I love invitel.
-
Chaser
legenda
nem is akarok
édsanyámnak' van 3 oltása, nekem még egy sem, héten lett volna de egyéb okból nem jött össze, majd lehet pótlom
nem foschok tőle, de a vírustól sem, most egy időre visszajöttem kméti faluba, de 1000% hogy elég sűrűn találkoztam a pesti faluban a víruskával de csak köszönni volt ereje max - kivéve mikor 2020 februárjában betalált mikor még semmilyen járványról nem volt szó, akkor volt két húzós hetem, de azóta meg semmilyen betegségem nem volt -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
gézu
őstag
válasz Chaser #107018 üzenetére
Fosni nem kell se az oltástól, se a vírustól, elég egy egészséges félelem mindkettőtől.
Ha genetikailag és/vagy alapbetegség okán a kitettséged erős a vírussal szemben, akkor oltás nélkül akármilyen korú vagy, meg fog fingatni. Azt meg mindenkinek magának kéne tudni, hogy az egészségi állapota mit enged meg. Általános ajánlásként, ha valaki erős védelmet akar, akkor pfizer v moderna, ha van alapbetegség, akkor inkább moderna. Ha meg valakinek meg csak a védettségire és egy alapvédelemre lenne szüksége minimális mellékhatással, arra meg ott a sinopharm. A vektorvakcinák egy kellemes középutat biztosítanak.
Én is átestem rajta tavaly amúgy, és nyár elején pfizert adattam be. A 3-at akkor tervezem, ha jövő tavasszal /követve a labanc-német vonatot/ kötelezővé teszik nálunk is az oltást. Idesanyáméknak bent van 3 pfizer, nem lett gyíkválluk, a környezetemben van sok vektoros meg sinós is, egyikük sem változott meg, ugyanúgy isznak rendesen, ahogy eddig is.If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
Zeki
nagyúr
Pedig emberi számítás szerint nekik már lélegeztető gépen kellett volna maghalniuk.
Már a vírustagadó, billgéc haláloltás meg meddővé tévő oltásban hívők szerint.Én még várom mikor üt be a ménkű , mert 3 Astra bennem, 1 a garázsban, már öngyilkosság az asszony szerint. De annak meg úgyis örülne.
Fura ez, mert amikor az eszement beteg facebook csoportjukban rákérdeztem, hogy most melyik oltásra gondolnak az oltás rossz, meg népírt alatt, vagy nem jött válasz, vagy hogy mindre. Ott hiába érveltél, hogy de több ország többféle oltása van, jó estben lett Pfizer a válasz. Na de ugye akkor meg ott a többi. Nem baj, csippes, legyilkolós mind.
Ez ugye így megint nem áll össze, mert ha gyilkolni akarnak, minek csip?
Ja, és természetesen Kínából akkor indult a vírus, mikor az 5G-t ott bekapcsolták.
Ezeknek hiába mondod, hogy az 5G az nem 5GHz-et jelent, mert az a Wifi otthon a lakásban, hanem többféle frekvenciát az 5. generációs távközlésben. -
Chaser
legenda
egészséges félelem akkor nem volt mikor a kikommunikálás előtt betalált, de nem érdekelte ( : akkor betalált mint mondtam, azóta meg semmi bajom nem volt, de párszor azt hittem akkor kórház lesz a vége
pedig a bkv-n és csomópontokon rengetegszer kellett vele azóta is találkoznom - vagy a mutálódott verzióval - , de azóta minden betegség elkerült
ettől független ha leokézzák vmelyik oltást beadatom majd esélyesen, nemrég rászántam magam_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Gyuri27
félisten
válasz Chaser #107021 üzenetére
Megy itt a hablaty jobbra is meg balra is. Ömlik a dobozból.
Ez tény.
Az is tény, hogy fél a faccom.
De: egy: nem árt óvatosnak lenni.
Kettő: aki olyannal él, tart rendszeres kapcsolatot aki nem biztos, hogy ezt megúszná (nem feltétlen a legrosszabbra gondolok) esetemben anyu és fater.
Az oltassa be magát.
Itt jön a felelősség a törödés kérdése ugye.
Én ezért mentem el háromszor.
Mert ha van némi esélye, hogy nem szedem össze akkor nincs mit dévánkozni.
Tudom én jól, hogy ez a vakcina erősen béta fázis. Ennyi idő alatt jó bort (rumot, pálinkát, kinek mi) nem lehet csinálni.
De van jobb? Szerintem nincs.
És ennyi az én tudományos okfejtésem. A többit a szakértőkre bizom.Amd - Radeon - Ryzen
-
Chaser
legenda
válasz Gyuri27 #107022 üzenetére
anyus témánál az volt hogy egy ideig úgy vásároltunk be neki hogy beraktuk "karanténba" a cuccokat aztán ki a lakásból, aztán jól be is fordult a majd' fél év alatt egyedül
ez volt az elején mikor még semmilyen oltás nem volt meg kb semmit nem lehetett tudni mi ez, csak hogy halnak az emberek
aztán kapott oltást, meg még kettőt, és megy "mindenhova", bárkitől elkaphatná - a maszkok többsége semmit nem véd, boltokban meg mindenki fogdos mindent, ruhán is hazajöhet a vírus, stb -
az oltás sem garantálja hogy nem kapod el, egy ismerős 3 oltást kapott, közben 3x kapta el a covidot pl
szóval semmi biztos "recept" nincs arra hogy ne vigyük haza, kezet meg mostunk covid előtt is
de off&end covid ( :usb c kábele van vkinek csokiért?
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Gyuri27
félisten
válasz Chaser #107023 üzenetére
Mint irtam esély van rá. Nem azt irtam, hoyg 100% megvéd. Nekem is van ismerősöm aki elkapta.
Azt se irtam, hogy a maszk sokat véd.
De tény és fény, hogy a 70 fős kollektivából ő utoljára.
És enyhe tünetekkel ment le.
Te figyi mán. Mikor felejtettél el szöveget értelmezni?
Megtaniccsalak jópénzé?[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
tibibi
őstag
Az összes covid tagadó észlényt kötelezném 1hét önkéntes ápolói munkára, valamelyik covid osztályon!
-
troll81
addikt
válasz tibibi #107028 üzenetére
Ez ebben a formában erős ki jelentés.van járvány persze de nem ennyi faszsagot kell a kormányoknak össze hordani.
Köteleznéd az oltást is???
Ki hogy éli meg,az egészet. Én azt látom mindegy oltott nem oltott a beteg az beteg.
Az hogy valaki nem roham oltakozni?szép magyar szo
Gondolom at gondolja hogy mi lehet a jó neki. -
troll81
addikt
válasz tibibi #107035 üzenetére
A gyerekektől meg jó hogy húzzanak a faszba .
Csak gondold végig kinek mit ajánlottak az elején és hány éves kortól otimk csak..
Semamit nem tudsz mit adnak be.es a saját felelősségére adják be az emberekknek..... hagyjuk ha jó és segít akkor vállalják a felelősséget ők arra amit beadnak.
Hogy állsz oda az 8 éves gyerekedel? bármi baja van te vagy a felelős...hagyjuk az egészet m -
ZetorGumi
addikt
-
-
313313
addikt
válasz ZetorGumi #107043 üzenetére
Ezen a linken van pár nyilatkozat.
Pfízer/Moderna nem ajánlott terhesség alatt...
Illetve az oltást önszántamból veazem fel
(hogy ne rúgjanak ki....)Off: 2 hóbap alatt 2 oltott kolega kötött ki a szívével a sürgösségin, mind a kettő gyógyszert kapott magas vérnyomásra. Oltás előtt ilyen gondjaik nem voltak...
Szerk2.: én se mennék jobban bele. Ne ülljünk fel az "uszításnak". Éljünk békében egymás mellett
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
ZetorGumi
addikt
válasz 313313 #107047 üzenetére
Pfízer/Moderna nem ajánlott terhesség alatt...
Hol van ez leírva az általam linkelt oldalon?Illetve az oltást önszántamból veazem fel
(hogy ne rúgjanak ki....)
Ezt melyik nyilatkozat tartalmazza?Off: Véletlen se lehet, hogy ez már adott volt náluk előtte is?
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
313313
addikt
válasz ZetorGumi #107049 üzenetére
Pfizer/Moderna nyilatkozatba benne van a terheseknek nem ajánlott.
A "ne rúgjanak ki" meg onnan, hogy páran azért veszik fel az oltást.Munkatársakról meg erős, fitt emberek. Évente több orvosi alkalmasságival és fizetős orvosi ellátással (vettek részt évenkénti szűrő vizsgálatokon). Eddig jól voltak, lehet oltás nélkül is itt tartanának.
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xbox Series X|S
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- OpenMediaVault
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Akciófigyelő: Hónap végéig kedvezményes áron egy rakás Xiaomi termék
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest