-
IT café
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
aXXon
őstag
A hálózati elosztó, ha egy sima mezei hosszabbítót értesz alatta, érdekel, illetve usb hosszabbító is.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
GrandeP
addikt
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Clown-corp
tag
ddr1 es laptop ramot keresek HP nx9010 be ...
-
GrandeP
addikt
Jó múltkor beszéltünk, ezüst tárgy takarításról...
Átnyálaztam az előző topikot de istenért sem találtam meg...Kellene megint h mit mivel kell össze keverni, megfőzni és hip hopp így lett csokapikk...
-
God Vazzeg
veterán
-
aXXon
őstag
válasz TeeBee73 #4010 üzenetére
Ez az a húgod akit felmagasztaltál mellméretileg, de nem hoztál róla képet nekünk??
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
alázógyík
addikt
válasz God Vazzeg #4009 üzenetére
-
Denniss
aktív tag
Feri SMS, ha nem akarsz smsadózni
Ha azt hallod hogy a GPS vétel megszűnt, az nem azt jelenti hogy már nem árulják a boltokban... "Ajánlom hogy nagyon csöndbe maradj, mert rossz lóra tettél szert!" by MrSutyerák
-
bsh
addikt
-
God Vazzeg
veterán
Van-e valakinek occsón nvidia vagy radejón kártyája, nvidia 210-től felfele, radejón 3xxx szériától felfele érdekelne Passzív hűtés előny
-
GrandeP
addikt
Kemény ez a citromail... egy bizniszt rendezek éppen, de úgy qrva nehét ha a vevő citromailje ... kb 1,5 napos késésben van mindig...
-
M_o_g_y_i
őstag
-
GrandeP
addikt
válasz DeltaPower #4024 üzenetére
Nem vesztettél sokat, egy kezdő, txt-ben szebbet összedob...
-
-
GrandeP
addikt
-
GrandeP
addikt
Úgy döntöttem h eladom Wayteq x960 bt-hd-met, rajta hagyok mindent, 2 profin beállított navigáció, a régi és az új, saját gyártású menürendszer, egy sima 2 indítós, meg egy profi, játékokkal és office-internet alkalmazásokkal... Valahogy most lesz 1 éves.... utoljára áprilisban mentem vele, elötte meg havonta 4-5 napot ha ment... csili-vili, doboza is meg van.
Telom is elnavigal már, nincs rá szükség...Jó nagy ajánlattal Priviben zaklassatok...
-
alázógyík
addikt
Egész jó a 13-as tűzróka. 3 oldal megnyitva, és "csak" 170MB-ot eszik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest