-
IT café
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Outlander
addikt
Fel kéne hívnom egy, a Mexikói határ mellett lévő "tablet" gyárat, h itt a közel keleten hol van nekik szervizük?!...
De bazz, ott még alig múlt éjfél...
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
chipi-85
senior tag
-
God Vazzeg
veterán
Alaplap+proci+ram félgép kellene nekem, nem baj ha erősebb fajta Kinek mije van? És gépalkatrésze?
-
alázógyík
addikt
válasz God Vazzeg #38916 üzenetére
bsh-nak van jóféle.
-
Devid_81
félisten
válasz God Vazzeg #38916 üzenetére
Ismeretlen alaplap benne egy i3 380M (2.53GHz ket magas) es samu 4GB DDR3-1333MHz
Nekem ilyen van!...
-
Devid_81
félisten
-
Outlander
addikt
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Nincs klímaszerelő homártopicos fórumtárs köztünk?:-)
Primo betűméret megoldva.Tom nem kérdeztétek.Mert ez warez...vagy mi a fax. -
God Vazzeg
veterán
Ez a szám hívott az előbb, de nem szólnak bele.. Ismerős valakinek?
-
DeltaPower
addikt
válasz God Vazzeg #38925 üzenetére
Ez nem a belügymin új segélyszáma? "Meleg van? Segítünk! Utazzon Norvégiába!"
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #38926 üzenetére
dehülyevagy
szerk: pár info még A820-ról aki venne. Nekem a viber volt a lényeg, működik frankón. GPS szinte egyből fogott jelet. Akku elég jól bírja, szerda óta nem töltöttem, most ír 15%-ot, Semmi finomhangolást nem csináltam. Wifi, 3G, GPS bekapcsolva. Kicsit nyomkodtam is, meg kipróbáltam youtubit meg pár játékot
Jah és eladó ha valakinek gyorsan kell Ez elég gyorsan ideért, második küldésénél pótolják is ezt rendesen[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
God Vazzeg
veterán
válasz DeltaPower #38926 üzenetére
Sose lehet tudni
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #38929 üzenetére
Nem láttam. Nem követem már nyomon, HD6670-nel ment a dual graf FM1-nél talán, utódokat nem tudom. Nem vonzanak már az asztali csodák, örülök ha van idő egy Q3-ra
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #38931 üzenetére
Amd-nél nincs hivatalos info? marketingből még mindig topon lehetnek
-
TeeBee73
veterán
válasz Chaser #38932 üzenetére
Hogyne volna hivatalos infó. Csak tudni kell keresni.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
M_o_g_y_i
őstag
INNEN kinek mi kellene esetleg?
EsteHamarosan rendelnék.[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
DeltaPower
addikt
válasz TeeBee73 #38933 üzenetére
Ezt már megtaláltam párszor... hivatalosan nincs támogatva a 77xx szériával a dual graph, elvi akadálya viszont nincs, ezért is érdekelne a dolog.
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Devid_81
félisten
válasz M_o_g_y_i #38934 üzenetére
Hmm mijafene, nem tudtam, hogy otthon is van...illetve szerintem max csak lesz.
Amugy itt ez olcso, es telleg markas cuccok vannak, en mindig onnan veszek minden vackomat.
Masik ami jo es olcso az a Primark...aztan lehet otthon is van mar olyan ezer eve.
Most voltam otthon es akkor lattam Subwayt..en arrol sem tudtam, hogy van otthon....
-
TeeBee73
veterán
válasz DeltaPower #38936 üzenetére
Volt nem is egy APU-s hírnél/tesznél infó róla, hogy csak a 6xxx szériával mennek CrossFilex-ben.
Az FM2-es procikban sem GCN alapú a videó, az majd csak a Kaveriben várható.MOD: Egyébként, a céges gépemben az A8-3870K is szépen visz mindent 1440*900-ban medium/high beállításokkal.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Chaser
legenda
válasz M_o_g_y_i #38937 üzenetére
Akkor ketten vagyunk
Devid_81: Sztem nincs fizikai bolt, csak elérhető lett magyar nyelven is az oldal. Szállítani eddig is szállítottak ide. Vakerán már ezer éve nyomják a szportdájrekt' cuccokat.
szerk: Mostani árakat elnézve azért lehet beújítok pár pólót. Majdnem mindből kifogytam
[ Szerkesztve ]
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Outlander #38947 üzenetére
Nemrég (valamikor) rendeltél Te is onnét, nem?
Ilyen táskát, 1l-es Nikwax-ot és lélegzős pólót annyiból veszek itt, mint itthon csak 2-3 kis flaska szert, a táska is ~10-11K itthon. A póló talán van ennyiért Decathlon-ban, de inkább több lényegesen.
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- Ajazz First Blood F15 teal gamer egér (PAW3389, 68g)
- Logitech G302 Daedalus Prime gamer egér
- (új) Mchose M7 fekete gamer egér - (PAW3395, 3 üzemmód, 52g, Realtek chip)
- (új) Ajazz AJ159 Apex 8K sunset orange gamer egér (PAW3950oc, 56g, dock kijelzővel, 3 üzemmód)
- MSI Radeon RX 5600XT Mech OC HIBÁS VGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest