-
IT café
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_o_g_y_i
őstag
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Honda_Fire
tag
Eredeti Xbox360 gameket keresek.
COD Mw részeit, Dragon ball, illetve megírhatod mid van. Privátban kérném, köszönöm!
Matrica igényfelmérés : http://hardverapro.hu/apro/matrica_igenyfelmeres/hsz_1-50.html
-
kirjak
aktív tag
válasz Honda_Fire #38302 üzenetére
Ár ? (ezeöccá?)
[ Szerkesztve ]
A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T
-
daninet
veterán
válasz Outlander #38293 üzenetére
visszapörgettem előtte is tokot írtam nem hátlapot nemtom mi a baj azt én értem hogy ez nem papívékony de attólmég ragadós.. na mindegy megrendeltem majd leírom mi lesz a sorsa
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
forintuser
őstag
Nesztek Baróti Sanyika.Ha emlèkeztek mèg a fántásztikus pansony videókamera tesztre.....Ez ő....
Holnapkészítést vállalok.
-
Outlander
addikt
válasz daninet #38304 üzenetére
Dehogy..
[link]
"Akarok egyet a teló hátlapjának belsejére ragasztani, csak nemtom, hogy le lehet-e szedni később"Elöször matrica volt, utána kiderült h nem is matrica, hanem kártya, aztán h nem is a hátlapra, hanem a tokra....
Ha a következő hszbe beírod h valójában egy 7 gigás sim kártyát akarsz a jackbe betolni, akkor megszekszuálom Faragojoffot.....
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Outlander
addikt
-
alázógyík
addikt
válasz Outlander #38308 üzenetére
A mai nap lámája nála egy olyan részeg disznóálladékjószág volt, aki :
1. Elmondta, hogy tönkre ment az internetes boxa, mert elvágott 1 MÁDZÁGOT!!!
2. Majd elmondta hogy nem kell megcsinálnom, mert úgy is megy hozzá a Gáspár, akit BIZTOSAN ismerek.
Gáspár az ő INFÓNIKUSA. ( Azt hittem, a múltkori infoanalitikus után nem jöhet újabb verzió)
3. Egyébként is ő is ért egy kicsit a technológiához, tanulta 1x a számítógépet.
4. Szeretne venni egy HIBRID biciklit, de 1 millióba kerül, nincs egyelőre pénze.
5. A Gamfos barátja is megcsinálta, de a rohadék imperialisták ellopták az ötletét. De majd neki megépítik.
6. Majd amilyen hirtelen jött, úgy ki is ment. Mondta, hogy megiszik még valamit.Ez majdnem jobb volt, mint Ferike aki 12 éves, és facsavarokkal oldotta "volna" meg a zsanérok törését.
-
csaszi72
senior tag
válasz Outlander #38187 üzenetére
Ezt kapd ki hozzá!elsőőőő
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Outlander
addikt
válasz csaszi72 #38316 üzenetére
Nem azért h védjem őket, de ez mindenhol így megy... nehogy azthidd h egy dhl vagy gls máshogy bánik a csomaggal...
Emberek, tele nyüggel és gyökkérrel az utakon, reggel 3-4 körül elindulnak, h este 9re hazaérjenek.. és kiszórják azt a napi xxx csomagot...
Postára sem nehezebb elmenni, mint rád várni h kislattyogj a tűzőnapon rád váró "futárhoz"...
Mindennek két oldala van...
A háromcááának, meg lesz második része.... még eccce háromcááá!
-
daninet
veterán
válasz csaszi72 #38315 üzenetére
Minden csak amerikában történik mint a filmekben, csak ott van szupervulkán, gyilkos ár, zombik (vagy ha az egész bolygó zombi akkor túlélők), ufó támadás, és áramkimaradás két évig napkitöréstől. Itthon nem is tudnak róla, és elfelejtik, hogy ki kell maradjon az áram
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Outlander
addikt
No, de alig fizetsz érte....
A kínaiak , na azok fizetnek érte.... de mi?
Teljességgel megértem a dolgot, én sem szeretek mindig bemenni érte (mert mindig 1 ablak van, és az van ott aki nem tudja h hol vannak a küldemények), de most ezért hisztizni és fellázítani az országot?!
-
Chaser
legenda
válasz M_o_g_y_i #38322 üzenetére
Egyik srácnak adtam fel elsőbbségivel vmelyik szerdán levelet, pénteken már az volt az infoban hogy náluk van a helyi postán, de nem kapta meg. Azt mondja ne aggódjak, a postásuk pénteken csak délig dolgozik, mert utána piál szombat estig Vasárnap kivisz ami elmaradt. Úgyis lett. LoL
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
daninet
veterán
Most hívott egy okosítós nő, hogy menjek már a Háry hotelbe valamelyik nap, mert egy kihagyhatatlan lehetőség van (ez egy 10 perces monológ volt) mondom jobb dolgom úgysincs csak tanulni meghallgatom.
Hogyaszondja: Ingyenes hőkamerás vizsgálat, kiértékeli az orvos, menjek el 4 órát vesz igénybe. Mondom a nőnek, hogy nem akarok venni semmit. De ők nem eladni akarnak, ez egy orvosi eszközöket gyártó cég, a legújabb termékeit akarja bemutatni. Mondom ez egy MLM-es előadás lesz ugye? Nem-nem miért mondok ilyet, nem. Csak bemutatják a legújabb *fénypolarizációs* gyógymódot /Bioptron lámpa/ meg a zseniális pulzáló mágnest /mágneses ágymatrac/ (mindkettőt MLM-ben árulják többszázezerért meghülyült öregeknek).
Tudom, hogy lepattog róluk, de elküldtem a buzi cégével úgy az anyjába, rendesen meglepődött. És ezek után se bontotta a vonalt, nagyon kitartó volt, kérdezi hány éves vagyok. Mondom 24. Akkor maga nagyon fiatal viszhall.
Bazmeg ezek tényleg öregekre utaznakMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
alázógyík
addikt
válasz ekrisztian #38328 üzenetére
-
Agyasima
őstag
válasz daninet #38326 üzenetére
Pár napja nálam is hasonló. De úgy kezdte, hogy "Képzelje, önt sorsolta ki a gép, és NYERT! Mint férfivendég ilyenolyan, női vendég amolyanemilyen, a párok meg méginkábbtöbb ajándékot kapnak...." Mindezt erőltetett lelkesedéssel, levegőt sem véve - meg se kérdezte, hogy alkalmas-e. Mondjuk szerintem nem csodálkozott, hogy kb. 40 mp után ki is nyomtam a fenébe.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
törölt tag
Sziasztok
Valaki LCD TV kalibrálást csinál Kecskemét környékén?
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz ekrisztian #38331 üzenetére
Mondtam én is anno, hogy csak valami "sima" halogén izzó van benne.
Bár nem tudom, hogy milyen is pontosan.4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
csaszi72
senior tag
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
ekrisztian
őstag
Srácok lenne vkinek 30percre RS232(soros)portos XP-s pcje? (Kecskeméten)
Felprogramoznék vele egy műhódvevőt.Sajna az én pcmen nincs...már..ezeöccász jeligére
[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
AZ utolsó mondatot olvassátok csak el. Elmond kb mindent ki@szott kékruhások
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
KTU
addikt
válasz ekrisztian #38339 üzenetére
kivezetés elég-e?
tudok adni ilyet
az néha előfordul még a lapokon"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Outlander
addikt
válasz ekrisztian #38346 üzenetére
Én simán tudok mindig, mindenkit, platform független vagyok...
Telemax szerviz nyomkövetésben vagyok.... csináltak fényképeket a telóm állapotairól, csak épp ha rákattintok befagy az egész oldaluk...
Na végre, egyik képet beöltötte... amiért nem fogom már biztosan átvenni, h kép alapján olyan , mintha smirglivel végig tolták volna a kijelzőt.... de persze, lehet h csak por...
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz Outlander #38347 üzenetére
Ezen fólia van,
Te vágtad rá?
mert felül nem egyenesekrisztian: van bent ilyenen,
ha nem találom kiveszem a gépből , de tényleg"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- Ajazz First Blood F15 teal gamer egér (PAW3389, 68g)
- Logitech G302 Daedalus Prime gamer egér
- (új) Mchose M7 fekete gamer egér - (PAW3395, 3 üzemmód, 52g, Realtek chip)
- (új) Ajazz AJ159 Apex 8K sunset orange gamer egér (PAW3950oc, 56g, dock kijelzővel, 3 üzemmód)
- MSI Radeon RX 5600XT Mech OC HIBÁS VGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest