-
IT café
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
faragojof
őstag
Hm... Úgy látszik itt Mo-on nincs helye az igazi attrakciónak. Csak ha különösen sok gyors pénzt lát benne valaki. Ezt odakint másképp látják?
Mindenesetre gratula nekik!
"Formicate Under Command of the King,,
-
OTee
aktív tag
válasz alázógyík #37891 üzenetére
Milyen bótot hívtál te láma?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak nem a Fuchsot????
Legközelebb inkább szólj nekem ....OTee
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
KTU
addikt
válasz faragojof #37899 üzenetére
Hát lehet.
De ezen a csajon is sok ruha van.daninet:
Most nem azé, kimegyek a bolt elé és néha jön ilyen szembe
nem azt mondom hogy mindig"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
-
daninet
veterán
ezen most könnyesre röhögtem magam
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
DeltaPower
addikt
Tépé és Cirmi délutánra [link]
gyík: rengeteg, ráadásul a csöcs hiányzik belőle.
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
alázógyík
addikt
-
faragojof
őstag
válasz DeltaPower #37913 üzenetére
Hüphüp.. Nekem ilyenkor hiányzik egy kicsit GrandeP.
"Formicate Under Command of the King,,
-
faragojof
őstag
-
bartucc
addikt
Melyik a jobb hely, a Malom mellett lévő mobilshop, és a kiskörúton, a Kápolna utca előtti Mobilshop közül? (már ha jó valamelyik...)
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Devid_81
félisten
...
-
M_o_g_y_i
őstag
.
..
...
Holnap iszunk-e?[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Devid_81 #37929 üzenetére
Én már lef.som lassan, b@szki egy nyomorult napot nem igaz nem lehet szabaddá tenni?
B@zme' csak ha a fákkbúkon körbeüzen Gyík előtte két évvel, TALÁN akkor lesz belőle valami, de akkor is csak talán.
bsh is hetek óta várja mikor ülünk végre össze, de nem látom, hogy valaki mozdulna ezirányba.4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
ekrisztian
őstag
Szerintetek vághatom már a füvet?K..va nagy jaa elektromos a fűnyíró
-
DeltaPower
addikt
válasz ekrisztian #37941 üzenetére
Itt reggel ismét leszakadt egy csomó eső, csak hogy megint ne lehessen füvet nyírni.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
alázógyík
addikt
válasz ekrisztian #37941 üzenetére
Ha elektronyos, akkor igen.
-
george11
addikt
reggelt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #37942 üzenetére
Minek nyírni? Úgyis visszanő Kméten legalábbis így lehetnek vele az illetékes szervek, néhol már dzsungel van
szerk: gyík: minidealhez tudsz A820 kupont?
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #37946 üzenetére
Múltkor Kmét főterén láttam olyan 50-60cm magas füvet. Igaz nem volt gazos, de a főtéren nem képesek vágni Kintebbi részekről ne is beszéljek. Feljelented őket megbüntetik magukat legfeljebb
-
george11
addikt
ezen besírtok
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Chaser
legenda
válasz ekrisztian #37949 üzenetére
Még mindig a kingfasttal copsz?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVMe/SATA tárolóbővítés az Orico dokkolójával
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Alulértékelt az NVIDIA, 2035-re elkészülhet a mesterséges szuperintelligencia
- Autós topik
- Kupon kunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Escape from Tarkov
- BIOS topic
- Filmvilág
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest