Új hozzászólás Aktív témák

  • fero02

    veterán

    válasz 7 #21032 üzenetére

    Nem, sztem Te úgy indítottál, hogy "Na a f@szom kivan, már megint a gyökér kecskemétiek jár a pofája". De nincs is ezzel gond, másokkal is így lett volna.

    "Erosebb kutya... ugat alapon, na meg azert, mert a forum megsem a ti tulajdonotok"

    Látod, ez nem feltétlen a legjobb hozzáállás részetekről, bár sztem mindenki elfogadná, ha valóban jogos moderálások lennének a megszokott felfújt lufik és túlkapások helyett. Amúgy meg ha már itt tartunk, a fórum mennyire a modok és HG-k (mondjuk közülük lehet van kivétel) tulajdona? Jól sejtem, hogy semennyire? Akkor pl Te ma engem, vagy a beszélgetésben résztvevőket miért akartad elküldeni máshova? Mi az, hogy menjünk máshova? Tehát ki vagy Te (vagy akármelyik nagybetűs), hogy ilyet mondatsz?
    Hát belőlünk, olvasókból és felhasználókból él az egész Ph lapcsalád a prohardver kft-vel együtt. Ha nem lennének olvasók, mehetne a levesbe az egész banda. Nem gondolja senki, hogy kicsit nagyobb megbecsülés járna az userekkel szemben? És most ne a világ seggét nyaló, bárkinek behódoló felhasználókra gondolj. Vagy aki nem így viselkedik, az szar ember a fórum életében? Akinek van véleménye és hangot mer neki adni, netán egy döntés kérdőre von az egy ballaszt, vagy miafax? Az olyat minél hamarabb likvidálni kell? :F

    A szakmai színvonal felhígulása nem a kiterjedtebb témakörök miatt van (az csak jó, hogy tudok kérdezni tv-ről, hajvágóról, kutyáról, anyám kínjáról), hanem hogy minden vérpistike szabadon onthatja magából a hülyeségeket. Nincs szankció, szelekció. Elhiszem, hogy kevés a mod, de valahogyan az ilyet sem kéne hagyni. Ez a hígulás egyik fő oka. Aprókban dettó ugyanez.

    Hazug, csaló, lehúzó emberek 10 évvel ezelőtt is voltak, de mivel akkor minden közösség összetartóbb volt, sokkal hamarabb fény derült és kontrolláltabb volt az egész. Most többen vagytok, önjelölt modiktól kaptok bőven segítséget, súgást, érdemes volna azokat is kiemeltebb figyelemmel kezelni.

Új hozzászólás Aktív témák