- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
-
IT café
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz OPiiPO #79590 üzenetére
Sokkal valószínűbb, hogy annyira finomra állítottad, hogy nem tud kijönni a kávé. Állítsd sokkal durvábbra, talán nem kell szétszedni és kiadja a púdert amit darált.
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
senior tag
válasz OPiiPO #79822 üzenetére
Igen, a sztatikusságot csökkenti.
Egyébként ennyi pangót tartott vissza nálam:
Eleinte nyomtam fel egy kis ragasztót a garatba a lemezke fölé, és utána belenyomtam a lemezt. Ez is jó megoldás volt, de pár naponta ezt meg kellett ismételni, mert elengedte. Utána jött a “brutális” megoldásom.
[ Szerkesztve ]
Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
-
biker
nagyúr
válasz OPiiPO #83955 üzenetére
Kezdem megszokni, hogy az összes kávés fórum kizárólag ugyanarról szól, hogy csak a tegnap pörkölt egyesével mért szemcsés őrleményből pontosan 26mp-ig húzott ital létezik. Mintha más nem lenne
Aztán néznének, ha ugyanez menne a hardver területén, kiszelektálva mindent ami nem highendElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
-
vicces1
aktív tag
válasz OPiiPO #85692 üzenetére
az 5l-es zero, ezt a vizet használják itt most egy új kávézóban (boom bike coffee- a Berényi út végén van)
Még nem kóstoltam náluk a kávéjukat, de dicsérik ezt a vizet. Majd kipróbálom én is, de elvagyok a dm deszt.+ " koncentrátumos" vízzel[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi2s, Mi4c, Mi5s plus
-
zozy84
senior tag
válasz OPiiPO #86124 üzenetére
Igen tudom, hogy nem volt sok esély itt a normális válaszra de megpróbáltam.
Tudom, hogy Gaggia Baby és társai plusz daráló plusz minden féle tuning ....... De én szeretem, hogy kimegyek a nem nagy konyhámba (az egész lakásom 55nm) ahol egy automata gép pont elfér , megnyomok egy bekapcsoló gombot és egy másik gombot utána amire be van állítva a kávé mennyisége, erőssége ahogy szeretem és ennyi.
Crema így is van (kávétól függ mennyi) , plusz pici meleg tej és pici ( fél adag) barna cukor. Ennyi. Semmi extra.
(dolgoztam túl sok évet vendéglátásban, Csináltam számtalan kávét sok milliós gépeken és voltam pár "kötelező" pár órás képzésen, stb stb)
Hiába szeretem a jó és finom kávét (ez relatív) otthon nem fogok neki állni grammozni, nem fogok minden különböző fajta kávéhoz darálót állítani és nem nézem fanatikusan a lefolyást és számolom a másodpercek.
Jobban is ki tudnám fejteni de teljesen fölösleges.
Az Xsmall-t akcióban vettem 5 éve 60'000Ft-ért 5 év garanciával. Kb féláron volt.
Most le fogom cserélni. Csak kíváncsi lettem volna, hogy Ti szerintetek mi lenne a jobb választás Automata gépek közül ebben a 140-170eft-os kategóriában.Gondolkodtam, hogy a SAGE BES870 jobb lenne-e de elvetettem az ötletet. (250'000Ft)
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest