-
IT café
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdav88
aktív tag
válasz Gravity1234 #31281 üzenetére
Pont ezzel szemezek, sőt már inkább meggyőzve érzem magam, bár itt rákeresve a gépre elég elrettentő vélemények is voltak. Nem tudom mennyire reálisak, hiszen egy havi fizetést kell rákölteni...?!
-
mdav88
aktív tag
válasz Gravity1234 #31286 üzenetére
Végigolvastam a kvx-en az egész lelit topicot.
Képben vagyok az előnyök-hátrányok tekintetében mindennel. És mivel a használt piac totál pang, így ez tűnik a legjobb piddel ellátott ajánlatnak (még, ha nem is atompontos)Jó lenne egy közelebbi teszt is mielőtt lerendelem. Bár Szeged hajszálnyit messze van.
-
mdav88
aktív tag
válasz Gravity1234 #31290 üzenetére
Személyesen megnézni, ne adj, kipróbálni.
Darálóban én egy Graef 802est néztem hozzá, pindurkát olcsóbb. -
mdav88
aktív tag
válasz Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ #31293 üzenetére
Értem és elfogadom a véleményed. Bár szerintem elég magas a gaggia-k ára.(látom a plussz cuccok értékét is)
A naked kar nincs kizárva, van hozzá gyári, érkezik is két héten belül. -
mdav88
aktív tag
válasz Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ #31319 üzenetére
Végül Lelit Anna + Lelit Fred lett a választott.
Köszi az építő jellegű hozzászólásokat!
Majd jövök még szakmai tanácsokért.
(jobban jöttem ki így árban) -
mdav88
aktív tag
Nekem is megjött a Lelit+lelit kombóm. Egyelőre barátkozunk, de jó eséllyel pajtik leszünk
Egyelőre csapolásnak nem nevezném amit művelek, de még így is korrektebb cucc jön ki belőle mint a Saeco Incato Rondo-ból.
Kép[ Szerkesztve ]
-
mdav88
aktív tag
válasz Gravity1234 #31390 üzenetére
Szintén zenész
Este már rám szólt, hogy a gyerekek aludnának...
-
mdav88
aktív tag
válasz fragola.6035 #31614 üzenetére
Bár nekem ez az első lépcső, de mind a kis lelittel mind a forgalmazó hozzaallasaval maximálisan elégedett vagyok. Kezdőként is tok jo kavekat készítek vele.
Persze ez biztos szubjektív, de az altalam kóstolt kavezokhoz mertem is jókat...
[ Szerkesztve ]
-
mdav88
aktív tag
válasz fragola.6035 #31624 üzenetére
Latom vitának sok értelme nincs. Nyilván jobban értesz a dologhoz tapasztaltabb vagy, én elfogadom.
Akkor a kérdés: mit vennél 100e forintért, ami nem Gc.Autós hasonlat elég gyenge, mert itt egy arkategoriarol van szó...
[ Szerkesztve ]
-
mdav88
aktív tag
válasz fragola.6035 #31635 üzenetére
Bizony nehéz. Korbejartam a temat kvázi alaposan... Gyorsan kellett, de használtan nem volt éppen semmi értelmes. Egy faema alukazanos volt, de az számomra nagyon retro...
-
mdav88
aktív tag
A hozzáértők majd megmondják a tutit, de szerintem kérdéses mennyire volt egyik-másik bemelegítve...
Nekem a kis Lelit gép 91-92 fokról 30mp-s csapolás alatt 86-87fokra esik vissza, pid szerint. (10 perc melegítés után... ha kicsit többet van hagyva annyit sem)[ Szerkesztve ]
-
mdav88
aktív tag
válasz fragola.6035 #31776 üzenetére
Ez elég durván személyes konfliktusnak/személyeskedésnek hangzik. Nem tudom kinek milyen sérelmei vannak a múltból, de nem biztos hogy ezt a termékre kell kivetíteni. Ezen én vitázni semmilyen formában nem kívánok.
Nekem eddig csak pozitív élményem van a céggel, a másik fórum segítőkészségével. A lelit gépek amiket vásároltam, az én szintemhez-igényeimhez tökéletesek.
Biztos igénytelen vagyok -
mdav88
aktív tag
válasz Gravity1234 #32036 üzenetére
Nem tudom mit kaptál, nálam Brazil Natural Tristar volt a csomagban, meg egy Paganini.
A Brazil nagyon kedvemre való volt, ez elég csokibomba volt számomra, de a Pagainivel nem jöttem ki jól... Ezt nem sikerült jól főzni, vagy nem tudom, néha összejött egy-egy jobb csapolás...Most Kalmár féle Brazil Monte Cristo van a darálóban, ezt is nagyon élvezem, a csokissága mellett, elég egzotikus citromosság jellemzi, nekem bejön ez a két véglet.
Avx-ről meg rendeltem most sokfélét az akciósakból kipróbálás céljából, meglássuk...
Meg megjött a naked kar és a jó tamper is, sikerült egyből 3 spriccelésmentes és folyamatos csapolást csinálni, úgyhogy büszke is vagyok magamra.Akit esetleg érdekel:
Lelit + naked kar -
mdav88
aktív tag
Sziasztok!
Eladó a képen látható Espro kalibralt tamper másolata.
Formára, funkcióra megegyezik. Talpa menettel rögzített, így később tetszőlegesre cserélhető.
Jelenleg 58mm van, de kérésre megoldhato 57mm is.
Ára: 16e forint (azonos espro 35e) -
mdav88
aktív tag
válasz adriankoooo #34397 üzenetére
Ennél a tampernál mi rugózik? A felső rész csak, vagy alul a menetes rész?
Mert ha felül rugózik elég nagy az esélye, hogy félretömöríts.
Az állíthatóság viszont ötletes. -
mdav88
aktív tag
válasz killerjohn #34402 üzenetére
Nekem van eladó, ha Parci mégsem vinné el.
Mekkora méret kell?[ Szerkesztve ]
-
mdav88
aktív tag
válasz killerjohn #34425 üzenetére
Tegnap mértem tolómérővel inkább 58,1mm-58,2mm (azért mértem rá, mert volt nálam lagoon 58as espro tamperje, és az majdnemhogy jó volt az 57es szűrőimbe!, ez viszont nem fért bele egyáltalán)
Ha gondolod egy személyes találka közben meg tudod vizsgálni.30font / 13kg-ra vannak kalibrálva
[ Szerkesztve ]
-
mdav88
aktív tag
válasz paljoc #42282 üzenetére
Tegnap a Mesterbike&coffe projektben ittam Kávékalmár Columbiát, aztán a Pávé Bike&Café-ben egy egyszerűbb olaszt, majd otthon egy Choco Madness-t tőled...
Otthoni körülmények közt is hasonlóan színvonalas kávét sikerült főzni, mint az említett kávézókban. Ebben nyilván a kávénak nagy érdeme volt
-
mdav88
aktív tag
Nem szerettem volna, de hozzászólok.
Kis lelit gazdi vagyok.
Sok helyen járok a városba, kóstolgatok kávékat. Hazaérve viszont mindig jól esik otthon összehasonlítgatni.
Vagy én vagyok nagyon ügyes(nem hiszem) vagy a kis lelit mégiscsak jó.Nekem ennyi a szubjektív meglátásom.
(nem, már nem fórumozok odaát)
-
mdav88
aktív tag
Én nem ragaszkodok az új cuccokhoz, műszaki beállítottságú vagyok. Hobbin belül simán adok-veszek használt cuccokat.
Nem a saját lovam dicsérem, szeretem, használom és pont. Itt viszont a márka puszta említésével is sikerült a kedélyeket felkorbácsolni.
Fél szóval sem említettem hogy jobb, vagy sem, csak azt hogy jó, elégedetten használom, kiváló kezdőgép.
Kinek mi a hitvallása, hogyan ért hozzá, mennyire látott már ilyen szétszedve, melyiket mennyi ideig használtam, erre nincs rálátásom. -
mdav88
aktív tag
Kedves Urak!
Akinek érdekes lehet egy Lelit Anna PL41TEM kávégép, az itt megtekintheti a hirdetésem:
Lelit gép kiváló állapotbanKöszönöm a figyelmet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- Adidas női Futócipő Galaxy 6 GW3847 Fekete (egyszer használt) 2 év szavatossággal
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest